Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

εγώ, η femsub Του, πήγα με vanilla εραστή

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 16 Ιουνίου 2006.

?

θα πηγαίνατε με βανίλλα εραστή;

  1. όχι, σε καμμία περίπτωση

    11 vote(s)
    34,4%
  2. ναι, λόγω συνθηκών δεν γίνεται αλλιώς

    6 vote(s)
    18,8%
  3. ναι, για επιβεβαίωση και στα κρυφά

    1 vote(s)
    3,1%
  4. ναι, για εκτόνωση και στα κρυφά

    0 vote(s)
    0,0%
  5. ναι, για εκτόνωση κατόπιν αδείας Του

    1 vote(s)
    3,1%
  6. ναι, κατόπιν συζήτησης μου Επέτρεψε/Προέτρεψε/Επέβαλε, για πολλούς λόγους

    13 vote(s)
    40,6%
  1. G_E

    G_E Contributor

    Τελικά διαπίστωσα ότι όταν ακούω λέξεις σαν μονογαμία, απάτη, πίστη …. κάτι παθαίνω.

    Επειδή ενδεχομένως οι προηγούμενες θέσεις μου δεν έγιναν απόλυτα κατανοητές θα προσπαθήσω να διευκρινίσω και πάλι.

    Δε δέχομαι την έννοια της ερωτικής απάτης ή της προδοσίας ούτε στο BDSM ούτε γενικότερα. Και αυτό γιατί η ερωτική επιθυμία δε μπαίνει σε πρέπει ή σε ηθικούς κανόνες.
    Αν κάποιος «απατά» ή «προδίδει την εμπιστοσύνη» ενδίδοντας στην ερωτική του επιθυμία, δεν διαπράττει στην ουσία απάτη ακόμα κι αν είχε κάνει όρκους περί αιώνιας πίστης. Και τούτο γιατί οι όρκοι αιώνιας πίστης είναι αυταπάτες, αντίθετες με την ερωτική φύση των ανθρώπων, κατά συνέπεια άκυροι.

    Αν παρ’ όλα αυτά, το άτομο δεσμεύεται ηθικά από τους όρκους αιώνιας πίστης και πιέζει τον εαυτό του να τους τηρεί ακόμα και αν η σχέση έχει πεθάνει μέσα του, μπορεί να το επαινέσουμε για τη συνεπή στάση του, αλλά κατά τη γνώμη μου διαπράττει μεγαλύτερη απάτη προσποιούμενο ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι συμμετέχει ενεργά στη σχέση.

    Τα άτομα αυτά, παρά τη συνεπή στάση τους, δεν είναι ψηλά στον πίνακα των αξιών μου. Εξ ου και έγραψα «Πάντως δεν νομίζω πως έκανα ποτέ σχέση ή θα έκανα ποτέ σχέση με μια γυναίκα ανίκανη να με "απατήσει"».

    Οι σχέσεις στο BDSM δεν εξαιρούνται. Είναι ρευστές όπως όλες οι σχέσεις και πρέπει να κερδίζονται κάθε μέρα (αν μας ενδιαφέρουν). Η σκλάβα νιώθει αφοσίωση επειδή νιώθει αφοσίωση και όχι επειδή πρέπει να νιώθει αφοσίωση.

    Γι αυτό πρότεινα να απορρίψουμε την αυταπάτη της πίστης, να αφαιρέσουμε τις ηθικές υποχρεώσεις και να θεωρήσουμε… τις σκλάβες/sub ως ζωντανούς οργανισμούς δηλαδή ικανές να διαπράξουν το αδίκημα της «απάτης» κάποια στιγμή και ασφαλώς, να απορρίψουμε τις διαβεβαιώσεις τους περί του αντίθετου (ακόμα και τιμωρώντας τες για απόπειρα παραπλάνησης).

    Κατ’ αυτόν τον τρόπο έχουμε ελπίδες για να δημιουργήσουμε σχέσεις ζωντανές και ερωτικές και όχι συμβολαιογραφικές.
     
    Last edited: 20 Ιουνίου 2006
  2. adelina

    adelina Regular Member

    Σας ευχαριστω Master Jp για το καλως ορισα και την απάντηση. (αναρωτιομουν για το Κυριε μπροστα απο το Master και μου φανηκε πως ειναι πλεονασμος, με συγχωρειτε αν εχω λαθος σας παρακαλω).

    εκεινο που με σύγχυσε ηταν καποιες αποψεις στην αρχη που μου εμοιασαν καπως αντιφατικες εως και παραδοξες χωρις να αναφερθω στο οτι σε καποια σημεια καποια ατομα γινονται καυστικα χωρις να υπαρχει λογος και με εκανε να μαζευτω και να αναρωτηθω αν μπορω εδω να μιλω ειλικρινα. Ο Ιδιοκτητης μου με διεταξε να το κανω, γι αυτο γραφω τωρα τις σκεψεις μου.

    Δεν χωρανε στο μυαλο μου οι πρωτες 4 ερωτησεις γιατι δεν νομιζω να αναφερονται σε σχεσεις Μs.
    Δεν νομιζω μια slave να διανοειται να κανει κατι κρυφα.

    Γι΄ αυτο οτι γραφω αναφερεται μονο στις 2 τελευταιες περιπτωσεις.

    δεν ειμαι ερωτευμενη με τον Ιδιοκτητη μου. Τον λατρευω.
    αισθανομαι υπεροχα σεξουαλικα και μη με τον Ιδιοκτητη μου, καλυπτει τις αναγκες μου, σιγουρα εννοω καθε λεξη που του λεω, αν και το οτι τον λατρευω το γνωριζει και το οτι του ανηκω ειναι αυτονοητο.

    Εχω ομως κανει σεξ με την αδεια του, με διαταγη του και σαν τιμωρια και αυτο δεν οδηγει τη σχεση εκτος Ds όπως αναφερουν καποιοι, αντιθετα μάλλον.

    μερος της εκπαιδευσης μου και οσων σκλαβων εχω γνωρισει, ειναι η σεξουαλικη απελευθερωση και η απολυτη αποδοχη χωρις ενοχες και ηθικους φραγμους της σεξουαλικοτητας μου. Ειμαι slut, χρειαστηκε μοχθος γι αυτο αλλα ειμαι slut. αγαπω καθετι μου προσφερει ηδονη, γιατι αυτο επιθυμει απο μενα, ετσι με εκπαιδευσε και ενω μου ειναι ευκολο ακομη και στην απουσια του να μην κανω σεξ, δεν σημαινει πως δεν επιθυμω σεξ.
    και καθε μου επιθυμια, σαν καλο κοριτσι τη μεταφερω στον Ιδιοκτητη μου για να τη διαχειριστει οπως επιθυμει.
    Που ακριβως αυτο ξεφευγει απο το Ds?
     
  3. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    πουθενά κατά την άποψή μου adelina <s>, αυτό μεταξύ πολλών άλλων είναι το D/s, η απελευθέρωση και ενισχυση της σεξουαλικότητας της υποτακτικής, η διαχείριση της απόλαυσής της, όπως έγραψε αλλού ο DreamMaster, όχι η καταπίεσή της. Γι' αυτό σε μια τέτοια σχέση δεν έχουν θέση ούτε ο φόβος εκδήλωσης επιθυμιών, άσχετα αν θα εκπληρωθούν και πότε, ούτε η απόκρυψή και η υπογείως υλοποίησή τους (απάτη).
     
  4. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Επανέρχομαι ρωτώντας , διότι πραγματικά θεωρώ ότι είναι αρκετά αντιφατικά και μπερδεμένα κάποια σημεία και θα θελα κάποιος να μου τα ξεμπερδέψει (αν γίνεται).

    Έχει ειπωθεί συχνά πυκνά και σε διάφορα νήματα , τοποθετήσεις κυρίως fem slave αλλά και Κυριάρχων, ότι δεν επιθυμούν τίποτε παραπάνω από την υποταγή τους στον Αφέντη Τους. Δουλειά τους είναι να Τον υπηρετούν πιστά και σταθερά και αφοσιωμένα και είναι και η ανάγκη τους αυτή, μια και από αυτό ακριβώς αντλούν ευχαρίστηση και ικανοποίηση.

    Τώρα εμφανίζεται ότι έχουν επιθυμίες, πέραν του "υπηρετείν" και ότι δικαιούνται να έχουν επιθυμίες. Δηλαδή η λέξη "θέλω" είναι επιτρεπτή σε μια σκλάβα, άσχετα με το αν θα ικανοποιηθεί ή όχι η επιθυμία της??

    Συνεχίζω τις ερωτήσεις μου , αν μου Ε/επιτρέπετε γιατί αλήθεια έχω μπερδευτεί .

    Μάλλον και εδώ υπάρχει διαφωνία , αν και δεν πήρα απάντηση άμεση. Σημαίνει η παραπάνω φράση/ερώτησή μου ότι είναι "υπηρετών τη σκλάβα Του"???
    δηλαδή δεν είναι αυτό μέρος του ορισμού του Κυρίαρχου??

    δεν πρέπει να το κάνει? Δεν μπορεί? Δεν θέλει ? δεν τον αφορούν?? Τι?

    αυτό συμβαίνει και στις καθαρά M/s σχέσεις??? Και αυτού του τύπου οι D/s σχέσεις θεωρούνται «σχέσεις» ή απλά sessions?

    Nα φροντίσει εν ολίγοις, για την καλή σωματική της και ψυχική της υγεία?

    Μια τελευταία ερώτηση που ίσως χρήζει ξεχωριστού νήματος ή και συζήτησης , αλλά με προβλημάτισε ιδιαίτερα. Οι έννοιες slut και slave δεν είναι εντελώς ασύμβατες μεταξύ τους?
    Και εξηγώ την ερώτηση: Slut εκπαιδευμένη για τις προσωπικές ανάγκες του Αφέντη της , το βρίσκω λογικό και αναμενόμενο. Όμως slut… με την καθαρή της έννοια που αναζητά και βρίσκει την ηδονή παντού είναι , στο δικό μου μυαλό εντελώς ασύμβατο με τον ορισμό της σκλάβας. Διότι η σκλάβα , υποτίθεται δεν έχει «θέλω» και Εκείνος είναι η ηδονή της , η ευχαρίστησή Του είναι η ζωή της και το θέλω και η ανάγκη της.
    Κάπου χάνω τη συνέχεια?
     
  5. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Re: εγώ, η femsub Του, πήγα με vanilla εραστή


    Ο αγαπημένος μου Κύριος DreamMaster , έγραψε στο θέμα ‘’ slut training ‘’

    .... ‘’ ήθελα να ρωτήσω το εξής: αν slut training σημαίνει την ολική σεξουαλική απελευθέρωση μιας sub ώστε να ζει και να αναπνέει την σεξουαλικότητά της (τουλάχιστον κάποιες στιγμές, αν όχι όλες) μπορεί αυτό να γίνει χωρίς την χρήση τρίτου (τέταρτου, πέμπτου.. κλπ.) προσώπων; Τουλάχιστον στην εκπαίδευση;

    Μήπως πρέπει να γίνει μια διάκριση μεταξύ του slut training και του ΜΥ slut training; Νομίζω πως με το δεύτερο ίσως αισθάνονταν όλοι οι "Κυρίαρχοι" καλύτερα, αλλά... Παλιοζωή, τί να πεις...

    Dream ‘’



    ...... και σίγουρα είχε στο μυαλό του και όλα αυτά που έχουν γραφτεί και εδώ .....

    σαν να έχουμε μπερδέψει λίγο τα πράγματα και να τα έχουμε κάνει μπάχαλο νομίζω !

    θα ηταν καλυτερο να τα ξεκαθαρισουμε , διαχωρισουμε ,
    για να μπορουμε να καταλαβαινουμε τι γραφει ο καθε ενας και για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις και παραφρασεις .....
     
  6. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου adelina οι 4 πρώτες ερωτήσεις δεν έχουν καμία θέση μέσα σε μια Μ/s σχέση.
    Από ότι είδα η νου 1 έχει ψηφιστεί το ίδιο με την νούμερο 6 που είναι εντελώς αντίθετες.

    Συμφωνώ και εδώ και πιστεύω ότι η απελευθέρωση της σεξουαλικής μου έκφρασης είναι ο δρόμος για να νιώσω και να γευτώ την σεξουαλική ικανοποίηση έντονα και σε μέγεθος που μέχρι πριν δεν ήταν δυνατόν.
    Χρειάστηκε αρκετός καιρός ώστε να διώξω τις ενοχές από τις φαντασιώσεις μου και τώρα συνειδητοποιημένη για αυτό που είμαι νιώθω απελευθερωμένη και χαρούμενη γιατί μέσα από μια Μ/s σχέση μπορεί ο Κυρίαρχος να πάρει πάνω Του την ευθύνη μιας τέτοιας πράξης πχ(να δώσει εντολή να πάω με κάποιον άλλον )και να το κάνω ελεύθερη από ενοχές.
     
  7. kinkylina

    kinkylina New Member

    Απάντηση: εγώ, η femsub Του, πήγα με vanilla εραστή

    Κατά την ταπεινή μου άποψη το επέτρεψεμε το προέτρεψε και το επέβαλε θα έπρεπε να είναι ξεχωριστές απαντήσεις. Άλλο να στο επιβάλει ο Κύριός σου και άλλο να σου το επιτρέπει.
     
  8. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    διάβαζα σήμερα τα περι σχέσεων εξ'αποστάσεως και περι vanilla vs bdsm και θυμήθηκα τούτο το νήμα!!

    Αχ βρε tender !! ωραία έμπνευση ! Αναρωτιέμαι πόσες απόψεις έχουν αλλάξει απο τότε. (όχι ότι θα ήταν κακό να αλλάξουν, ούτε και να παραμείνουν άλλωστε)

    Οι δικές μου παραμένουν πάντως . Δεν θα πηγαινα , εκτός και μόνο αν ήταν εντολή Του, βούλησή Του.

    Και όπως είπε και μια φίλη sub: vanilla oργασμό????   !!!
    χαχα να είναι καλά εκει που είναι μακριά στα ξένα!
     
    Last edited: 9 Ιουνίου 2007
  9. gaby

    gaby Guest

    Παρατηρητικότητα. Παρατηρημένη από παλιά ...  
     
  10. kali crow

    kali crow Guest

    εαν υποθεσω οτι εχω μονο ενα Κυριο και τιποτα αλλο τοτε θα πηγαινα με βανιλα εραστη εαν ο Κυριος μου δε μου προσεφερε καποια συναισθηματα απαραιτητα για να νιωσω επιθυμητη.
    και για ννα μη πεσουννα με πλακωσουν με αυτο που ειπα εννοω οτι ολα καλα στη σχεση BDSM μα που και που και λιγη τρυφεροτηρα(=αγκαλια,φιλι,χαδι,καποια γλυκολογα) δεν βλαπτει.θεωρω απαραιτητο να υπαρχουν μεσα στη σχεση BDSM(δε λεω σε καθημερινη βαση και κολλητοι ολη την ωρα).
    ελπιζω να γινα κατανοητη  
     
  11. Vicky

    Vicky Regular Member

    Οχι σε καμία περίπτωση!!!
     
  12. Kits

    Kits Contributor

    Μην παιρνεις και ορκο...