Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

εκτεθειμένη σε δημόσιο χώρο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος ageladitsa, στις 23 Μαρτίου 2021.

1. Exploiter

Exploiter Αναζητώ ενδιαφέροντα ατομα

πιο ερεθιστικό νομίζω είναι όταν η κοπέλα είναι όμορφη και δεν έχει μειονεκτήματα φυσικά.. τότε είναι πιο ενδιαφέρον να εκτεθεί στα μάτια των άλλων.. τι λες?

2. Afsana

Afsana Batida de coco

Αυτό δεν θα το πω εγώ ως δέκτης.. άσχημη όμορφη εμένα με ενδιαφέρει να νιώσω συγκεκριμένα πράματα. Το τι βρίσκουν οι άλλοι πιο ερεθιστικό το ξέρουν εκείνοι

3. Exploiter

ισχύει όμως.. οι τρίτοι φτιάχνονται να δούν μια τέλεια γυναίκα να ταπεινώνεται έτσι γιατί έχουν συνηθίσει με τις άλλες..τόχω δει να συμβαίνει

4. ageladitsa

ageladitsa New Member

Το κάνω μόνο όταν σιγουρεύομαι πως δεν βλέπει κάποιος, όμως αν ήμουν σίγουρη πως δεν θα υπήρχαν αντιδράσεις θα το έκανα μπροστά σε όλους ("όλους" εννοώ αν ήταν μόνο άντρες, δεν θα το έκανα φυσικά μπροστά σε παιδιά ή ηλικιωμενες)

5. Afsana

Afsana Batida de coco

Καταρχήν ποια είναι τέλεια.. αμαν με αυτα τα προτυπα ρε παιδια.
    Κατά δεύτερον έτσι όπως το θέτεις δεν μου δίνεις ελπίδες για να το ζήσω 

6. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Αυτό είναι που λένε "χίλιοι καλοί χωράνε"  

Εύχομαι να το ζήσεις όπως επιθυμείς και ακόμη καλύτερα. Από το μυαλό στο κορμί και από τη φαντασία στην πράξη.

7. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Γυπαετοπέσιμο προσπάθησε να κάμνει ο άνθρωπας, αμέσως εσύ  

8. sapfw

sapfw out of order Contributor

μισό για να δω αν κατάλαβα σωστά: είναι συνηθισμένο να ταπεινώνεται μια "ατελής" (ξερνάω και μόνο που το γράφω  ) γυναίκα για... εχμ... ποιό λόγο ακριβώς;

9. Exploiter

μην κολλάς στις λέξεις ..το αντιπαραβαλω με το μήνυμα της αγελαδίτσας που νομίζω είχε άλλο τόνο..

10. Exploiter

μην σας τρομάζουν οι λέξεις βρε κορίτσια.. λέμε τέλεια μέσα στις ατέλειες ..μην τα παίρνετε όλα.. κατά τα άλλα τι θα ήθελες να τους δείξεις και να δεχθείς τα σχόλια τους? περιέγραψε αν θες μια σκηνή που θα σε έφτιαχνε να βιωσεις

11. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

Το public δεν γίνεται για να φτιαχτούν οι τρίτοι!

12. Exploiter

κακά τα ψέματα.. στο τέλος όλοι φτιαχνόμαστε με αυτά..