Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

εκτεθειμένη σε δημόσιο χώρο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος ageladitsa, στις 23 Μαρτίου 2021.

1. sapfw

sapfw out of order Contributor

για να μην κολλάω, πρέπει αυτές οι λέξεις, να χρησιμοποιούνται σωστά

2. Exploiter

Exploiter Αναζητώ ενδιαφέροντα ατομα

ακόμα κι εμείς που δε συμμετέχουμε.. αλλά απλά τα διαβάζουμε
    τρομάζεις με τη λέξη "τέλεια"? Γιατί? Βλέπεις την τελειότητα μέσα στην ατέλεια? Αν όχι τότε μη μιλάμε για γραμματική

3. sapfw

sapfw out of order Contributor

@Exploiter
    το μόνο που με τρομάζει είναι η απύθμενη βλακεία

4. Afsana

Afsana Batida de coco

Φτάνουν όσα είπα  

5. Exploiter

Exploiter Αναζητώ ενδιαφέροντα ατομα

το μόνο που με τρομάζει είναι η αίσθηση του δυιστικού μαύρου -άσπρου που κυριαρχεί σε όλη την κοινωνία μας και οδηγεί στην έλλειψη επικοινωνίας και φυσικά και στην έλλειψη ευγένειας..

6. Gangrel

Gangrel Καλύτερα να καώ πάρα να σβήσω

Οσες φορες βρεθηκα με τελεια εφαγα το τελιο ξενερωμα
    Οσες φορες βρεθηκα με καποια ατελεια περασα τελεια
    true story

7. MrEntropy

MrEntropy Regular Member

Μήπως, λέω μήπως, το μπινελικι που πέφτει από άντρες οδηγούς σε γυναίκες οδηγούς, έχει ανάλογα αποτελέσματα?

Όχι, ότι δικαιολογεί το μπινελικι, είμαστε και πολιτισμένοι άνθρωποι.
    Αλλά, για χάρη της κουβέντας.

8. Dimonius

Dimonius Εγώ είμαι μην απορείς που δεν είσαι εσύ

Κάντε public καντε οτι γουσταρετε ακομπλεξαριστα (με τα ορια σεβασμου παντα) . Δεν εχει σημασια αν εισαι χοντρη ψηλη κοντη αλλης εθνικοτητας ή άλλης θρησκείας. Για ολους ,ες εκει εξω υπαρχει ενα ταιρι που στα ματια τους της εισαι τελειος,α αυτο ειναι υπεραρκετο . Ολα τα υπολοιπα ειναι απλα στερεοτυπα και λογια του αερα. Λοιπον αγελαδιτσα σου ευχομαι να το ζησεις και να περνας ομορφα σε οτι και αν κανεις

9. karamel

karamel Don't bother! I won't.

σε φαντασιακό επίπεδο εγώ θέλω να γυρίσω τσόντα...τι πιο public? αλλά τολμάω δεν τολμάω...LOL

10. Dimonius

Dimonius Εγώ είμαι μην απορείς που δεν είσαι εσύ

Εύκολο είναι!

11. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

Ευκολακι...

12. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Money talk!!