Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

εκτεθειμένη σε δημόσιο χώρο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος ageladitsa, στις 23 Μαρτίου 2021.

1. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Ηχογραφήσου! Είναι πιο γκαγκάν...

2. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

είδα τον τίτλο και για μια στιγμή τρόμαξα ότι δε φορούσε μάσκα  

3. espimain

espimain Contributor

Δεν νομίζω ότι σε ακούει.  

4. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Αν ειναι πολυ τολμηρη, μπορει να γραψει την ηχογραφηση αε κασετα κςι να δωσει του γυφτου με τα καρπουζια η το καστανοχωμα ενα 20αρικο να την παιζει στο χωνι (κι αυτος στο αυτοκινητο) ν αντιλαλουν οι γειτονιες το απομεσημερο.

5. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Α, ρε, μετά θα γίνει το "μάθανε πως γαμιόμαστε, πλακώσανε κι οι γύφτοι"... Δεν κάνει, τζιζ, φτου..!

6. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

7. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Αυτό δε μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω. Το "με καυλώνει" συνεπάγεται "μου αρέσει", ασχέτως αν έχω αναστολές, που δε θα έπρεπε αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία, που με εμποδίζουν να υλοποιήσω

Γιατί; Συγγνώμη αλλά σαν αντίδοτο σε κόμπλεξ κατωτεροτητας μου ακούγεται

Ναι! Σε κανα-δυο που έκαναν μαλακία και τις φώναξα "ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑΑΑΑ" αμέσως άρχισαν να το παίζουν! 

8. eeny-meeny-miny-moe

eeny-meeny-miny-moe *don't blink*

Μπορεί να έχει πολλές εξηγήσεις αυτό. Βιωματικές, κοινωνικές, personal development, οικογενειακές, ηθικές.. πράγματα που εκτός μια δεδομένης στιγμής καθιστούν τη σκέψη αυτού απωθητική, αλλά υπό συγκεκριμένες συνθήκες την κάνουν απολαυστική.

9. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Συχνό φαινόμενο....και όλες χύνουμε στα καθίσματα μας. 
    Έχει παρατηρηθεί όμως ότι όταν οι άντρες κάνουν την μαλάκια δεν λαμβάνουν την ίδια αντίδραση από γυναίκες οδηγούς.
    Που πιστεύετε οφείλεται;
    Στο ότι οι άντρες αρέσκονται στο δημόσιο εξευτελισμό ή άλλη μια επίδειξη ισχύος;

10. Iagos

Iagos Contributor

Χάρη της κουβέντας ήρθε στη μνήμη Μου το παρακάτω περιστατικό.

Σατωβριάνδου και 3ης Σεπτεμβρίου γωνία.

Καλοκαίρι.

Κόκκινο φανάρι.

Όλα βαίνουν καλώς.

Μια κοπέλα οδηγός δικύκλου προσπαθεί να περάσει ανάμεσα στα αυτοκίνητα.

Στην προσπάθεια της ακουμπά με τον αγκώνα της καθρέφτη αυτοκινήτου μάτσο κάγκουρα λευκού στρέιτ ελληνάρα.

Άρχιζει το γνωστό μπινελίκι.

"Τράβα μωρή στη κουζίνα σου" και άλλα τέτοια.

Η κοπέλα κατεβαίνει από το δίκυκλο.

Πλησιάζει το αυτοκίνητο και από το ανοιχτό παράθυρο αρχίζει να ρίχνει φάπες.

Η εξέδρα άρχισε να χειροκροτεί και να κορνάρει.

Απολαύσαμε όλοι μας το ξευτιλίκι του ούγκανου.

11. Nickname

Σωστή παρατήρηση. Θα μπορούσε η κινητήρια αντίδραση να είναι ο φαλλοκρατισμός

12. Nickname

Με αφορμή το περιστατικό που αναφέρατε.

Πριν από πολλά χρόνια, σε ένα στενό στη Θεσσαλονίκη ένας τύπος προσπαθούσε να παρκάρει το σεϊτσέντο του.
    Όπως συνηθίζω να λέω στο πάρκινγκ "χωρούσε νταλίκα", αλλά επειδή ο δρόμος ήταν στενός φοβόταν να μην βρει στο απέναντι αυτοκίνητο κι έκανε μπρος πίσω για πέντε λεπτά!
    Δεύτερο αυτοκίνητο, πίσω του, το δικό μου. Μπροστά μου ένα άλφα ρομέο με ένα γυναικείο χέρι έξω απο το παράθυρο να κρατά ένα τσιγάρο.

Τη στιγμή που ήμουν έτοιμος να βγω και να του πω, "ρε φίλε, θέλεις να το παρκάρω εγω", βλέπω την πόρτα από το άλφα ρομεο να ανοίγει, η κυρία να πετάει το τσιγάρο της με νεύρο και ακολουθεί ο εξής διάλογος:

-Τι θα γίνει ρε θα το παρκάρεις να τελειώνουμε;
    -Ναι, καλά, αν μπορείς πάρκαρε το εσυ να σε δούμε!
    -Κατέβα!

Ο τύπος ήταν σίγουρος για τη δυσκολία του εγχειρήματος και κατέβηκε για να αποδείξει ότι το παρκάρισμα είναι πυρηνική φυσική και δε θα μπορούσε να το κατέχει ο οποιοσδήποτε.
    Το είχα δει να 'ρχεται. Η κυρία μπαίνει στο σεϊτσέντο και το παρκάρει με μια κίνηση. Ο τύπος κατέβασε το κεφάλι και δεν ειπε κουβέντα.

Έχουν περάσει 15 χρόνια και ακόμα το θυμάμαι και γελάω