Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ελευθερια ή θανατος?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος master00dragon, στις 24 Νοεμβρίου 2008.

  1. cider

    cider Kitchen master

    Φίλτατε νηματοθέτη, με έχεις μπερδέψει εντελώς. Τελικά ρωτάς απλώς και μόνο πώς αντιμετωπίζουμε τις αντίθετες απόψεις; (Διότι, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά με βάση τις τρεις προδιαγραφές που έθεσες, είμαι συντηρητικός με βάση την 1 και τη 2, ενώ δεν κατάλαβα γρυ τι σημαίνει η τρίτη).

    Αν ναι, να σου απαντήσω ότι τις διαβάζω προσεκτικά, εκτός πια αν καταλαμβάνουν πάνω από μια οθόνη του υπολογιστή ή είναι παντελώς ανορθόγραφες ή/και ασυνάρτητες (κουσούρι, τι να κάνω, δυσκολεύομαι να διαβάσω εντελώς χάλια κείμενα). Πολλές φορές τα λένε ωραία, και συμφωνώ, και αλλάζω άποψη. Άλλες φορές διαφωνώ, αλλά τα λένε ωραία και με προκαλούν για μια ωραία απάντηση. Άλλες φορές πάλι μου ανάβουν τα λαμπάκια. Συνήθως τότε προσπαθώ να απαντήσω αφού ηρεμήσω 100% (συνήθως την επόμενη μέρα) ή δεν απαντάω καθόλου.
     
  2. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Re: ελευθερια ή θανατος?

    τα δικα μου τα διαβαζετε που ειναι εντελως ατονιστα ή πανε στραφι?με αυτο το μαραζι θα παω εγω τελικα!
    δεν κανω πλακα απλα ενα ακομη ελλατωμα μου - η γνωμη των αλλων...!
     
  3. cider

    cider Kitchen master

    Re: Απάντηση: Re: ελευθερια ή θανατος?

    Μια χαρά είσαι, μη μασάς.   Μόνο που όλο κοιτάω την αβατάρα σου και δεν προσέχω τι γράφεις...  
     
  4. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ελευθερια ή θανατος?

    θενκιου θενκιου -
     
  5. Nonsense

    Nonsense New Member

    Tο φιλικό μου περιβάλλον δεν έχει σχεδόν ιδέα περί bdsm, οπότε δεν έχει νόημα (νομίζω) να ανοίξω μια τέτοια συζήτηση. Άρα, όπως το χαρακτήρισε και ο master00dragon, διάτηρω "συντηρητικό δημόσιο πρόσωπο" μάλλον ως μια μορφή άμυνας. Σίγουρα θα εκλάμβανα αρνήτικες αντιδράσεις απ' την πλειοψηφία των φίλων/"φίλων" μου αν τους αποκάλυπτα τις σεξουαλικές και bsdm-ικές μου προτιμίσεις.Ο λόγος είναι ότι έχουν κάποιες παγιωμένες αντιλήψεις/άγνοια για διάφορα θέματα, όπως είχα και εγώ πιό μικρός π.χ. για τους ομοφιλόφιλους. Κοινή θέση είναι: ό,τι δεν είναι "straight" είναι διαστροφή αρα δεν ανήκεις πια στην παρέα μας(μιλάω πάντα για τον δικό μου φιλικό κύκλο, αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά συχνό φαινόμενο στους περισσοτέρους μας). Λαμβάνοτας αυτό υπ' όψιν, πρότυμο να κρατάω συντηρητική στάση παρά να χάσω (στην εσχάτη των περιπτώσεων) κοντινούς μου ανθρώπους γιατί καλώς ή κακώς με ενδιαφέρει, ως ένα σημείο, η άποψη και η συμπεριφορά τους για και προς εμένα.Εδώ μου γεννάται συχνά το ερώτημα: γιατi πρέπει να προσποιούμαι; Μια λύση είναι να τους γράφω στα beeep μου και να υποστηρίζω την επιλογή μου, αλλά εφ'όσον αυτή την επιλογή δεν είναι απαραίτητο να την διαλαλώ γιατί αφορά εμένα και μόνο εμένα, μήπως καλά κάνω και "καθομαι στα αυγά μου"(προσποιούμαι) ωστέ να είναι όλα ωραία και καλά;
    Δυστυχώς δεν έχω ανθρώπους που να έχουν σχέση με το bdsm in real life , μόνο δύο πολύ κοντινά μου άτομα που απλά γνωρίζουν τις προτιμίσεις μου, τίποτα πιο συγκεκριμένο. Ασ είναι καλά αυτό το forum που με κάνει να νοιώθω ότι δεν είμαι μόνος σε αυτόν τον χώρο   Ελπίζω να έδωσα μια επαρκή απάντηση στο θέμα του master00dragon.

    PS: θα ήθελα σχολιασμό της εντόνως γραμμένης φράσης μου, νομίζω είναι απόλυτα συναφές με το νήμα,δεν ξέρω αν έχει τεθεί παρόμοιο θέμα στο παρελθόν(search engine + εγώ= κακές σχέσεις   )
     
  6. master00dragon

    master00dragon Regular Member

    κοιτα η απαντηση σου ταιριαζει με ενα αλλο ατυχες νημα
    εγω ρωτησα την αποψη σου σε σχεση με το δημοσιο εικονα εντος ΣΜ χωρου
     
  7. female

    female Contributor



    Κάτι τέτοιο εννοείς;

     



     
  8. Nonsense

    Nonsense New Member

    Με συγχωρείς τότε, δεν κατάλαβα καλά το θέμα αν και το διάβασα πολλές φορες.