Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

εμπειρία με ζευγάρι

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Zeugari35, στις 3 Οκτωβρίου 2010.

1. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

κοιτα μη δε πεταχτεις εσυ... σκατουλα!!!!
    για του λογου το αληθες ομως , το νερο μονο ιπταται (ευτυχως) εως οτου "προσεδαφιστει" σε ... ασε !!!

2. Markisios_Nte_Sant

Markisios_Nte_Sant Regular Member

Το τρίο μπορεί να είναι πολύ αισθησιακό, αλλά και σκέτη αποτυχία.
    Φυσικά πρέπει να απουσιάζουν βαθιά συναισθήματα (αγάπη, καψούρα), ανάμεσα στους "συμμετέχοντες" γιατί τότε είναι σχεδόν σίγουρα καταδικασμένο.

Είναι ένα ανάλαφρο, "παιχνιδάκι", που όμως δεν είναι για χόρταση!

3. Ninevi

Ninevi Regular Member

Συμφωνώ ως προς την καψούρα αλλά όχι απαραίτητα την αγάπη. Ίσα - ίσα που κάνει τα πράγματα πιο έντονα αλλά και εύκολα.
    Οι καλές ξήγες κάνουν τις καλές σχέσεις, ό,τι και αν είναι αυτές.

4. Flowform

Flowform Regular Member

Ειναι τοσο 'ευκολο' να υποστηριξει καποιος τη γνωμη του ως συμπαντικη αληθεια...
    Ενω το ιδιο ευκολο θα ηταν να διαχωρισει οτι αυτο που εκφραζει ειναι απλα η γνωμη του, κι ετσι να μην εκτιθεται, συχνα περνωντας χονδροειδη λαθη ως τη διδασκαλια του...

5. Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

Εγώ τα καλύτερα αμφιτρίγωνα (τα στρέιτ τρίγωνα τα αποφεύγω, γιατί βαριέμαι τα ακροβατικά για να μην αγγίξω τον άλλον) τα έχω ζήσει με ανδρόγυνα που αγαπιούνταν πολύ.
    Ορισμένα από τα αγαπημένα μου έγιναν με πρωτάρηδες και μάλιστα χωρίς καν καφέ πριν - μόνο με μια δυο κουβέντες στο MSN και βουρ στο κρεβάτι, σπίτι μου ή σπίτι τους ή σε ξενοδοχείο.
    Τελικά είναι θέμα ανθρώπων και σχέσης.
    Όσοι το κάνουν για την καύλα τους κι αγαπιούνται αρκετά για να μην παίξουν μεταξύ τους παιχνίδια εξουσίας (στη βάση του ποιος είναι ηθικός και ποιος ο ανήθικος) είναι τόσο χαλαροί που αμέσως βρίσκουμε vibe και καταλήγουμε ένα κουβάρι από στόματα και χέρια και κορμιά και πούτσες και μουνιά και νιώθω καλύτερα κι από φαντασίωση μαζί τους. Ίσως βοηθάει το ότι είμαι πολύ χαμογελαστός και κεφάτος και ανοιχτός και τους βλέπω πάντα σαν ενιαία μονάδα, οπότε το ερωτικό vibe ρέει ελεύθερα και δεν μπλοκάρεται από δισταγμούς και απόπειρες φραξιονισμού ή ιεραρχίας.

Στη μνήμη ενός φίλου που είχα τη χαρά να μυήσω αυτόν και την κοπελιά του στις χαρές των αμφιτριγώνων, τα οποία και γλέντησαν μαζί επί τριετία μέχρι το φθινόπωρο που τους χώρισε ο χάροντας. Έζησε καλά. Και στα δικά μας.

__

6. Ninevi

Ninevi Regular Member

Ακόμα και εντελώς straight γυναίκες (ούτε καν bi curious) είναι πιο ελαστικές σε αυτό το θέμα από ότι οι άντρες. Πολλές φορές όχι μόνο κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό να μην ακουμπήσουν ο ένας τον άλλο αλλά να μην κοιταχτούν καν (ειδικά στο πρόσωπο). Δεν ξέρω αν είναι πιο πολύ ντεκαβλέ ή για γέλια, τα κλεφτά βλέμματα που πέφτουν πιο χαμηλά  
    Η δική μου φαντασίωση να "τα έχω" σε μόνιμη βάση με ένα ζευγάρι σε D/s σχέση και να περνάνε οι 2 τους καλά και όταν εμφανίζομαι κι εγώ καλύτερα, δεν βλέπω να εκπληρώνεται και πολύ άμεσα πάντως εκτός και αν μεταναστεύσω.
    Με βλέπω να μαζεύω υπογραφές με τον isnogood σε λίγο για αγγελιοχώρο  

7. Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

Βασικά είναι ντεκαυλέ, γιατί έχεις λιγότερο από μισή γυναίκα.
    Το βλέμματα που πέφτουν χαμηλά δεν είναι καυλωτικά, γιατί δεν ξέρεις αν ο άλλος θα στον ρουφήξει ή όχι, οπότε δεν το προχωράς για να μην πέσει ξύλο (άσε που η άλλη θα βάλει τα κλάμματα που ο αντρούλης της της βγήκε πούστης.   )
    Οπότε απλά αποφεύγω τα στρέιτ τρίγωνα.  

Κάνε υπομονή και σε 37 χρόνια που θα παντρευτώ καμιάν Αυστριακή (γιατί οι Ελληνίδες δεν παντρεύονται πούστηδες   ) θα σε καλούμε για τέιον στο σπίτι.  

Έντιτ: Καλά για να είμαι δίκαιος μερικές Ελληνίδες δεν είναι έτσι και ειδικά εγώ δεν δικαιούμαι να τις ψέγω, με τα ζευγάρια που έχω γνωρίσει. Αλλά ας πούμε ότι από τις 100 Ελληνίδες που τους αρέσει το γκρουπ σεξ, μόνον οι 10 το θέλουν με τον σύντροφό τους και από αυτές μόνο 1-2 θέλουν να παίζουν και οι δύο σε Bi κατάσταση.

___

8. Ninevi

Ninevi Regular Member

Ποτέ δεν είπα ότι είναι. Ίσα - ίσα που βρίσκω την όλη (συνήθη) συμπεριφορά 2 straight αντρών σε τρίγωνο, το άκρως αντίθετο. Και το όλο σκηνικό "μη με ακουμπάς, μη με κοιτάς, μη με πιάνεις" αλλά και το ότι έχουμε όμως την περιέργεια να δούμε πόσο προικισμένος είναι ο άλλος εκεί κάτω αλλά νταξ', να μην καρφωθούμε κιόλας...

Πολλή καλοσύνη σου ευγενέστατέ μου, αλλά έχω αλλεργία στους παντρεμένους για τη συγκεκριμένη φαντασίωση. Βλέπεις, θέλω να έχω μια Α ανισότητα ως προς τη σχέση που θα έχουν αυτοί μεταξύ τους αλλά όχι τόση.

9. llazouli

llazouli Contributor

Η καψούρα της λογικής ότι θέλω τον άλλο/η με παρωπίδες, δεν έχει να κάνει, κατ' εμέ, με το βαθύ συναίσθημα τις περισσότερες φορές, αλλά με την εμμονή να τοποθετούμε εαυτόν στο κέντρο του σύμπαντος.
    Δεν είναι καθόλου φυσικό να απουσιάζουν βαθιά συναισθήματα για να γίνει ένα πετυχημένο τρίγωνο. Ίσα ίσα όσο βαθύτερη ειναι η σύνδεση των δυο τόσο περισσότερη απόλαυση αποκομίζεις από κάθε λογιών σχήματα.

10. Απάντηση: εμπειρία με ζευγάρι

Η Χέλγκα μου είπε να σου πω ότι είσαι πολύ σκληρή μαζί μας και ότι την έκανες να κλαίει.  

11. sleeper

sleeper ...urban dreaming... Contributor

Δεν ειναι παντα ετσι τα πραγματα, φιλε μου.
    Ευτυχως υπαρχουν ανδρες εκει εξω που ειναι ετεροφυλοφιλοι κ παρολ αυτα δεν εχουν κανενα τετοιο κωλυμα, να παρουν πιπα δλδ σε αλλον ανδρα. Κ ευτυχως υπαρχουν κ γυναικες που γουσταρουν τρελα να βλεπουν τον φιλο τους να ειναι τοσο openminded.

Κ για να απαντησω επι του θεματος εχω δοκιμασει κ ffm κ mmf κ μεσα σε σχεση που προφανως υπηρχαν συναισθηματα κ εκτος σχεσης που δεν υπηρχε σχεδον τπτ περα απο την ερωτικη επιθυμια για ξεσκισμα κ στις 2 περιπτωσεις ολοι περασαν SUPER!

Μαλλον υπηρξα πολυ τυχερη!  

12. Ninevi

Ninevi Regular Member

Ή και ότι όλο το σύμπαν μας ανήκει ενίοτε.
    Well said ως συνήθως ομορφούλα μου