Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

επιδειξιομανια ουρολαγνεια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος nineta, στις 29 Νοεμβρίου 2015.

1. nineta

nineta New Member

..περασμενο σαββατο σε κλαμπ επαρχιακης πολης.πολυς κοσμος.ενα μηνα πια εκει εχω 'κοψει' ποια ειναι τα ποιο προχω..δεν ξερω αν εκανα καλα.... στην αθηνα ντυνομαι οχι ξεκωλα αλλα σεξυ.θελω να δειχνω οταν καθομαι ,οταν αλλαζω δηθεν σταση στα ποδια οταν σηκωνομαι στις μυτες των παπουτσιων να δειξω στον μπαρμαν τι θελω ακριβως.. πισω μου ξερω οτι καποια κουκλιτσα με ελαφρυ ντυσιμο ξερογλειφεται με εναν βλαχο .. ε δεν μου παει να πηδαει ο κοιλαρας ενα κορμι θεικο ..λοιπον τα ρουχα απο την αθηνα στην γκαρνταρομπα για πρωτη εμφανιση ηταν ενα κοντο φορεμα δερματινο αλλα απο μεσα τιποτε..το απολυτο τιποτε.ειμαι τριχωρτη..και πανω στο δασακι μο ριχνω επιτηδες ασημοσκονη,ωστε στο ανοιγμα των ποδιων με τα φωτα του κλαμπ να φωσφοριζει.. οι μποτες παντα δερματινες ψηλοτακουνες πανω απο το γονατο..πλατη εξω.. οι βλαχοι με τσιμπησαν για στρειτ..χαχα.. ομως ηθελα την συνοδο τους.το συρμα οτι ημουν στεγνη απο στριγκ επεσε οταν παρκαρισα στο μαγαζι μπροστα και με ευχαριστηση εδωσα τα κλειδια στον υπευθυνο.βγαινοντας ειδε τα μπουτια μου και φορα παρτιδα τις χειλαρες και καταπιε το πουρο του..φσικα και το ειπε.εγω δειχνομουν μεσα μονο σε γυναικες...στην τουαλετα που πηγα ηρθε μια κοντοκουρεμενη ξανθουλα με κοιτουσε απο πριν ...ετσι απο περιεργεια..παντα στις τουαλεττες ειμαι με μισανοιχτη πορτα.. εδω τελειως ανοιχτη και τελευταια πορτα.ηρθε και με ειδε ανοιχτα ποδια να καθομαι αυτοκρατορικα και να κατουραω πολυ ηχηρα...το ευχαριστιομουν .σε λιγο θα αρχιζα μονη μου να χαιδευομουν και οτι προεκυπτε.ειχα τρελαθει.τοσες ημερες τιποτε.. σαστισε δεν ξερω...το μονο που εγινε ενας διαλογος.εισαι πολυ ωραια ειπε..μαρεσεις.τι δικια μας λεω?οχι αλλα λοξοκοιταζω λεει.. εσκυψε και με φιλησε στην κοιλια.εκει δεν γινοταν τιποτε..δωσαμε εξω ραντεβου στο αυτοκινητο μου σε μιση ωρα..το πηγα πιο σκοτεινα...τελικα ηρθε σε μια μεγαλη αλανα σταθηκαμε... βγηκαμε εξω φορεσα το στραπον ενω φιλιομασταν παθιαρικα.. ειχα σχεδον αφησει σημαδια σε ενα βελουδινο κορμι.. τα αυτοκινητα περνουσαν σε αποσταση αλλα δεν πηγαινε το μυαλο..τελικα εσκυψε στο καθισμα αλλα ηθελα αλλο..της προτεινα να καθισει στο μοχλο των ταχυτητων να σκυψει μπροστα πολυ και εγω με το στραπον να την επισκεφτω στο πωπουδακι της....καθισε σιγα σιγα ολογυμνη και με το στραπονμπηκα βαθεια.της αρεσε με τρελαινε και στα 30 λεπτα ειχαμε γινει..γεμισε την ταπετσαρια του αυτοκινητου ενω οταν εβγαλα το στραπον και πηγα να γλυψω την τρυπουλα αφησε μια δυνατη αρωματισμενη κλανιτσα.. η μια μετα την αλλη με ελειωνε..δεν ειχα πια ανασα την καψουρευτηκα με τρελανε..μειναμε εκει με ριγμενο καθισμα.. ολος ο παραδεισος της πανω στο προσωπο μου.εισπνοη απο εκει..λικνιζοταν τελεια με μεση δακτυλιδι..ενα μπιπλω ητα.μου ειπε να κατεβει για κατουρημα.. της απαντησα συνεχισε εδω.. πανω μου οτι θες.και με γεμισε ενα καυτο υγρο ..δεν ξερω ποτε συνηλθα .ξερω πως η γλωσσα μου τρελαθηκε στην ουρηθρα της και μετα κλειτοριδα.. ..το γραφω και εχω παλι ερθει σε κατασταση... τελικα ξαναβρεθηκαμε σε ενα ερημικο σημειο που ηξερε..μεσα στα δεντρα .ηταν οι ηλιοστουλες ημερες.η ΦΙΛΗ ΙΣΜΗΝΗ θα πει κατι για τις βλαχες..ομως καναμε οτι τρελα μπορειτε να φανταστειτε..μπορω κατ'ιδιαν να πω... οτι δυο γυναικες μπορουν να κανουν δεν μπορει ενας αντρας με μια γυναικα.μην με παρεξηγειστε.αυτα μονο για τον εαυτο μου ,μπορει να ειναι λαθος αποψεις αλλα πιστευω οτι καθε γυναικα θα ονειρευεται μια επαφη με γυναικα...

2. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

...Την πούρο-λαγνεία που την πας;

Πείτε ένα βροντερό όχι σε όσους πάνε στο κλαμπ και βγάζουν πούρο  
    Ειδικά αν είναι και περιπτέρου και δε συμμαζώνεται η ρύπανση.

3. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

YΓ Νταξ, ομολογώ ότι απλώς έψαχνα αφορμή να καλωσορίσω τα Χριστούγενναααααα.

4. thanasis

thanasis Contributor

Επαρχιακη πολη, check.

5. brenda

brenda FU very much

http://www.someecards.com/life/fashion-beauty/glitter-pits/
    Άστους να λένε Νινετάκι μου, είσαι πρωτοπόρα, όταν όλες θα ανεβάζουν στο ίνσταγκραμ το γκλιτεράτο γουνάκι τους, εσύ θα μπορείς περήφανα να διεκδικήσεις την μητρότητα του trend...Θα γίνεις η νέα Στόουν και όλοι θα τρέχουν να απαθανατίσουν αυτές τις ''blink and you'll miss it'' σταύρωσον-ξεστραύρωσον moments...

Σήμερα glitter pits, αύριο glitter cunts...

@nineta είσαι έμπνευση...
    Εγώ θα το ονομάσω nineta's glittering pussy πάντως και περιμένω έγκρισή σου, να βάλουμε πλώρη για διεθνή πατέντα...