Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

επιστροφή (femdom)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Guruni, στις 29 Αυγούστου 2016.

1. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

Είχε περάσει ένας μήνας από τότε που είχα να την δώ. Έπρεπε να γυρίσω στο πατρικό μου κι εκείνη παρέμενε στο σπίτι μας. Βλέπετε εγώ έμπαινα στο τρίτο έτος της σχολής κι εκείνη ήταν κάποια χρόνια μεγαλύτερη μου. Ανεξάρτητη.
    Η σχέση μας είχε εξελιχθεί πάρα πολύ, σκλάβος της πλέον.

Γυρνούσα με το κτελ, σε όλη την διαδρομή το μόνο που σκεφτόμουν ήταν Εκείνη. Μιλούσαμε βέβαια όλο το καιρό. Είχε πάει διακοπές με τις φίλες της. Πέρασε πολύ καλά. Ζήλεψα. Δεν κατάφερα να πάμε μαζί. Δεν μου θύμωσε όμως, καταλάβαινε. Αυτό μου άρεσε περισσότερο από όλα. Έφθασε το κτελ, πήρα τα πράγματα μου και ξεκίνησα για το σπίτι. Δεν ήταν και πολύ μακρυά. Δεν ήξερα αν θα ήταν σπίτι, είχα το κλειδί και την άδεια να μπω.

Άνοιξα την πόρτα. Πήγα κατευθείαν τα πράγματά μου στο δωμάτιο. Δεν ήταν στο σπίτι. Τακτοποίησα τα πράγματα. Στη συντήρηση του ψυγείου είχε ωμό κοτόπουλο. Ένα σημείωμα στο πάγκο της κουζίνας μ' εντολές πώς να το μαγειρέψω!
    Δεν έχασα καιρό, εκτέλεσα την συνταγή αμέσως. Ενώ ήταν στο φούρνο πήγα κι έκανα μπάνιο. Είχα φροντίσει ήδη να είμαι αποτριχωμένος. Βγήκα από το μπάνιο συμμάζεψα. Κοίταξα το ρολόι, απέμεναν μόλις μερικά λεπτά. Έσβησα το φαί.

Έμεινα γονατιστός, στο διάδρομο μπροστά από την πόρτα. Άκουσα το κλειδί να γυρίζει μέσα στη κλειδαριά, δεν σήκωσα το κεφάλι μου, άκουσα τα βήματα της, την ανάσα της, ήρθε κοντά μου, στάθηκε για λίγο. Έβλεπα τις μαύρες γόβες της, τα πόδια της, τους λεπτούς αστραγάλους τους. Ένιωσα το χέρι της στα μαλλιά μου, με καλούσε να σηκωθώ, δεν κατάλαβα ότι είχα γεμίσει με δάκρυα, αγκάλιασα τα πόδια της.

-Σήκω

Έτρεμε και η δική της φωνή, σηκώθηκα, ήταν μαυρισμένη από τον ήλιο, χαμογελούσε, πόσο όμορφη..

-Μου έλειψες

Με αφόπλισε, πάντα το κατάφερνε αυτό όταν εξέφραζε τα συναισθήματα της. Άρχισε να με φιλάει, να νιώθω την γλώσσα της, τα χείλη της, ήταν ζεστή, παθιασμένη, με ερέθισε αμέσως, μ' έπιασε δυνατά, άρχισαν τα χέρια της να σφίγγουν, να περιστρέφονται, κραύγασζα μέσα στο στόμα της, δεν σταματούσε, με πονούσε με τα ίδια της τα χέρια , το συνέχισε μέχρι που γονάτισα, άρχισε να με χαστουκίζει, τα χέρια της, τα ένιωθα, τα μισούσα, τα λάτρευα. Με οδήγησε στο κρεβάτι, με έσυρε από τα μαλλιά, ανέβηκε από πάνω μου, χωρίς να γδυθεί, έκανε λίγο στην άκρη το εσώρουχο της και με καβάλησε. Τα νύχια της έμπαιναν στα στήθη μου, πάλλονταν πάνω μου, με χαστούκιζε συνέχεια. Βγήκε απότομα. Με γύρισε ανάσκελα, χαστούκιζε τα κωλομέρια μου. Ήταν σαν ένα άγριο ζώο. Δεν την σταματούσε κανείς. Πήρε το μαστίγιο ιππασίας και άρχισε να μου δίνει γερά χτυπήματα, καθόλου ήρεμα, όχι ερωτικά. Συνέχισε να με χτυπά με μανία. Σταμάτησε μόνο για να βγάλει τα ρούχα της, συνέχισε να με χτυπάει, πονούσα πάρα πολύ, στα ίδια σημεία.

Με έσπρωξε στο κρεβάτι, με γύρισε. Την κοίταζα, ιδρωμένη, εκστασιασμένη, γυμνή. Πήδηξε πάνω μου, στο πρόσωπό μου, ίππευε το στόμα μου, την έγλυφα όσο πιο γρήγορα μπορούσα, μπορεί και τα δόντια μου να την ακουμπούσαν, δεν σταμάτησε, ένιωθα τα υγρά της, με γέμιζε συνέχεια την ένιωθα παντού. Σταμάτησε, ήρθε στο πλάι μου, άρχισε να με μαλάζει κάτω με καύλωσε πολύ, με πέτρωσε, έδεσε τα χέρια μου και τα πόδια μου σφικτά.. πήρε το μαστίγιο ιππασίας και πάλι και άρχισε να σημαδεύει τον σάκο κάτω από το πέος μου, κάθε χτυπημά της με παρέλυε, ένιωθα ότι θα σπάσουν, δεν τον αντέχω αυτό τον πόνο, το ξέρει, το έκανε ακόμη πιο δυνατά..

Δεν ήταν θυμωμένη.. Ήταν η Αφέντρα μου και περνούσε καλά μαζί μου..

Μια τέτοια μέρα πριν 14 χρόνια.. στα γενέθλια της..

2. Queen87

Queen87 Contributor

Η συνταγή πέτυχε τελικά;

3. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

από ότι θυμάμαι ναι... άλλωστε πάντα πεινάς μετά από τόση ''περιπέτεια''  

4. Queen87

Queen87 Contributor

Εμένα θα με δελέαζες με γλυκό...  

5. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

αυτό είναι κάτι που θα το 'χατε διαλέξει από πριν  

6. billyboy

billyboy Guest

πωπω μεχρι να εφαγες της χρονιας σου...εδω εστανθηκα εγω τον πονο τον δικο σου....