Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ερωτικές συνταγές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 6 Ιανουαρίου 2016.

1. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Για δωσε την ερωτικη σου συνταγη τωρα για να γινεις πεντανοστιμη και να σε απολαφσουμε  

2. thief

Αρνακι στην σουβλα χεχε

3. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

θες συνταγή παστίτσιου?

4. thief

Εννοειται

5. Νηρηίς

Νηρηίς Guest

Κοτόπουλο με σάλτσα σοκολάτας
    Δώστε στο κοτόπουλο άλλη διάσταση!

Υλικά
    6 φιλέτα κοτόπουλο
    100 γραμμάρια πικρή σοκολάτα
    2 κουταλιές κακάο
    100 γραμμάρια ρούμι
    2 ντομάτες ψιλοκομμένες
    2 κουταλιές τσίλι
    2 σκελίδες σκόρδο
    1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
    1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
    1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
    50 γραμμάρια αμύγδαλα
    50 γραμμάρια σταφίδες
    Μισό κουταλάκι κύμινο
    Μισό κουταλάκι κάρδαμο
    Μισό κουταλάκι γαρύφαλλο τριμμένο
    1 κουταλάκι κανέλα
    1 κουταλιά μαύρη ζάχαρη
    Ξύσμα και χυμό από 1 πορτοκάλι
    Αλάτι
    Πιπέρι
    Λάδι

Εκτέλεση
    Σοτάρουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο στο λάδι και προσθέτουμε το κοτόπουλο. Μαγειρεύουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσει το κοτόπουλο και τότε το βγάζουμε από την κατσαρόλα.

Προσθέτουμε στο λάδι τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τις ντομάτες και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Προσθέτουμε το τσίλι, το κακάο, τα μπαχαρικά, τα αμύγδαλα, τις σταφίδες, τη ζάχαρη, το χυμό του πορτοκαλιού και το ξύσμα. Ανακατεύουμε και αφήνουμε για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε τέλος τη σοκολάτα και το ρούμι. Αφήνουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να πάρει μια βράση και προσθέτουμε το τηγανισμένο κοτόπουλο.

Ρίχνουμε το φαγητό μας σε ένα ταψί και ψήνουμε στο φούρνο για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς.

6. sweet_release

Καλά επειδή το κάνω με το μάτι δεν ξέρω ακριβώς ποσότητες...ας πούμε:
    Υλικά:
    Για τα μακαρόνια
    - 1 πακέτο μακαρόνια (εμένα μαρέσει να βάζω ριγέ πένες γιατί κρατάει νομίζω καλύτερα την σαλτσούλα
    -Αφού βράσουν--->Γάλα, 1 αυγό ,τυρί τριμμένο ,πιπέρι(ανακατεμένα τα περιχύνω)
    Για τον κιμά
    -750 γρ κιμάς μοσχαρίσιος
    -1 συσκευασία σάλτσα(μ'αρέσει με χοντροκομμένο ντοματάκι)
    -1 κουταλια της σούπας πελτέ
    -1 μεγάλο κερμμυδάκι
    -αλάτι,πιπέρι,μπαχάρι(τριμμ),ελάχιστη ζάχαρη
    Για την μπεσαμελ
    -φυτίνη (3 κουαλιές σούπας)βούτυρο Δωδώνης μπλέ( 1 κουταλια σουπας),αλεύρι(9 κουταλιές?),χλυαρό γάλα(1,5 λίτρο? περίπου),μοσχοκάρυδο,αλάτι πιπέρι,3 αυγά
    -τυρί τριμμένο αναλόγως τα γούστα εγώ βάζω μπόλικο(γραβιέρα,κεφαλογραβιέρα...ό,τι έχω)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
    Βράζω τις πέννες(όλοι ξέρουμε πως..) μετά αφου τις σταγγίξω τις ξαναρίχνω στην κατσαρόλα και τις περιχύνω με το μείγμα απο το γάλα,το αυγό το πιπερι και το τυράκι.τα αφήνω στην άκρη.

Φτιάχνω τον κιμά.Σοτάρω με λίγο λαδάκι το ψιλοκομμένο κρεμμύδι 
    Μόλις πάρει λίγο ρίχνω τον κιμά ανακατεύω, μετά απο λίγο αφού πάρει λίγο χρώμα δηλαδή ο κιμάς ρίχνω τη σάλτσα την κουταλιά του πελτέ...ανακατεύω μια...Μετά ρίχνω νεράκι(χλιαρο) με το μάτι να ψιλοκαλυφθεί..μετλα ρίχνω τα μυρωδικά-αλάτι,πιπέρι μπόλικο γιατί μ'αρέσει ,μπαχάρι προσοχή μην μας ξεφύγει πολύ, κι ελάχιστη ζάχαρη(πάντα βάζω λίγη ζάχαρη με την σάλτσα δεν ξέρω γιατί μου το έχει πει η μαμά μου  )...το αφήνω να βράσει...όταν είναι έτοιμο ρίχνω μέσα τα μακαρόνια στην κατσαρόλα με τον κιμα κι ανακατεύω.Ρίχνω και τυράκι τριμμένο....Στρώνω το ταψί με βούτυρο και τριμμενη φρυγανια(Για να ξεκολλάει όμορφα).Φτιάχνω την μπεσαμελ.ΡΊχνω 3 κουταλιες φυτίνη και μια βουτυρο σε μέτρια φωτιά ριχνω 8-9 κουταλιες αλευρι μέχρι να πάρει κάπως χρυσό χρώμα.Ριχνω μετά λίγο λίγο το χλυαρό γάλα 1 με 1/5 λιτρο περίπου ανακατεύω...ρίχνω τα μυρωδικα(μπόλικο μοσχοκάρυδο γιατί έτσι μαρέσει πάλι) στο τέλος αφού το έχω βγάλει απτην φωτιά ρίχνω τα αυγα κι ανακατεύω.Βάζω τις πέννες με τον κιμά στο ταψι,τα απλώνω.Βάζω την μπεσαμέλ απο πάνω(Βουτάω 2-3 4-5 6 πέννες με το χέρι και τρώω..  )Ρίχνω και τυράκι πάνω...και το βάζω στον φούρνο(προθερμασμένο) 180 βαθμους για καμια ώρα? 50 λεπτά..το κοιτάζώ τί χρωματάκι έχει πάρει.Το βγάζω το αφήνω να κρυώσει λίγο et voila!!! φωτό θα βάλω δική μου όταν το φτιάξω.

7. thief

Αυτο που εγραψες ειναι ολα τα λεφτα ...   

8. sweet_release

Δεν κατάλαβα??? 

9. thief

Αυτο θα πει Ζεστη - κρυο .... @peleas εξηγησε την κορασιδα τι εννοω  

ΥΓ. αν εχεις την διαθεση και την καλοσυνη Πελε  

10. χαχαχα...δεν ξέρω τι εννοείς, γι αυτό θα της εξηγήσω τι κατάλαβα εγώ  

Sweet @sweet_release , αν το πεις αυτό στον Παρλιάρο, σε βλέπω με πατάτες στο φούρνο...
    Σοβαρά τώρα, η καλή νοικοκυρά (εκτός από το ότι είναι δούλα και κυρά - δηλαδή switch) πάντα με το μάτι υπολογίζει. Ο δε καλός νοικοκύρης με το στόμα μπινελικώνει...  (ok, δε μου βγαίνει το σοβαρό σήμερις)

11. sweet_release

Στα γλυκά δεν πάς με το μάτι δεν θα το έλεγα στον παρλιάρο ποτέ αυτό!Στα φαγητά ξεφεύγεις και λιγάκι :Ρ...Τώρα μένει ο thief να νας πει αν καταλαβες αυτο που εννοούσε για να καταλάβω κι εγώ(πάντως κι εγώ αυτό κατάλαβα αλλά θέλω επιβεβαίωση...μπορεί να το είπε και ειρωνικά)