Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ερωτικές συνταγές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 6 Ιανουαρίου 2016.

  1. espimain

    espimain Contributor

  2. sweet_release

    sweet_release ~she looks like the moon~

    Ερωτικές συνταγές που πηγαν στραβά
       
     
  3. espimain

    espimain Contributor

  4. espimain

    espimain Contributor

  5. espimain

    espimain Contributor

  6. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωω      
     
  7. gazza

    gazza Regular Member

    αλμυρα παιδες οσο πιο πολλα αλμυραααααα 
     
  8. espimain

    espimain Contributor

  9. espimain

    espimain Contributor




    Strawberry Kiwi Frozen Yogurt
    Servings: 4

    INGREDIENTS
    3 cups frozen strawberries
    3 kiwis, peeled and sliced
    1 cup Greek yogurt
    3 tablespoons honey or agave

    PREPARATION
    # Combine all ingredients in a food processor until smooth.
    # Transfer to an 8×8 glass dish.
    # Freeze for at least 2 hours.
    # Enjoy!

    Servings: 4
    Cake Batter Frozen Yogurt

    INGREDIENTS
    8 ounces cream cheese
    1 cup vanilla yogurt
    3 tablespoons honey
    1 teaspoon almond extract
    ½ cup rainbow sprinkles

    PREPARATION
    # Combine all ingredients in a food processor until smooth.
    # Transfer to an 8×8 glass dish.
    # Freeze for at least 2 hours.
    # Enjoy!

    Tropical Frozen Yogurt
    Servings: 4

    INGREDIENTS
    1 cup frozen mango
    1 cup pineapple
    2 bananas
    1 cup plain yogurt
    3 tablespoons honey

    PREPARATION
    # Combine all ingredients in a food processor until smooth.
    # Transfer to an 8×8 glass dish.
    # Freeze for at least 2 hours.
    # Enjoy!

    Mixed Berry Frozen Yogurt

    Servings: 4

    INGREDIENTS
    1 cup frozen blueberries
    1 cup frozen strawberries
    1 cup frozen raspberries
    1 cup vanilla yogurt
    3 tablespoons honey

    PREPARATION
    # Combine all ingredients in a food processor until smooth.
    # Transfer to an 8×8 glass dish.
    # Freeze for at least 2 hours.
    # Enjoy!
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Valentine's Cookies  

     

    Αυτά τα σοκολατένια cookies είναι τόσο εύκολο να γίνουν. Μαλακά, λαστιχωτά με μία έκρηξη σοκολάτας να πλημμυρίζει το στόμα σας. Καλύψτε τα με σοκολατένια τσιπς σε σχήμα καρδιάς για την Ημέρα των Ερωτευμένων. Καλή Απόλαυση!

    Συστατικά:
    1 κουτί με μείγμα για κέικ σοκολάτας (υπάρχει έτοιμο)
    1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
    2 μεγάλα αυγά
    1/3 φλιτζανιού φυτικά έλαια ή λάδι καρύδας
    1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
    σοκολατένια τσιπς σε σχήμα καρδιάς

    Οδηγίες:

    Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.

    Προσθέτετε όλα τα υλικά σ’ ένα μπολ και ανακατεύετε καλά με μία σπάτουλα μέχρι το μείγμα σας να γίνει ομοιόμορφο. Αν η ζύμη των μπισκότων σάς φαίνεται πάρα πολύ κολλώδης, τη βάζετε στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά, ώστε να μπορέσετε να τη χειριστείτε πιο εύκολα.

    Ρίξτε λίγα σοκολατένια τσιπς σ’ ένα πιάτο ή σ’ ένα μπολ. Πάρτε ένα μικρό κομμάτι ζύμης, πλάστε το στο μέγεθος μίας μικρής μπάλας και ρολάρετέ το μέσα στα τσιπς σοκολάτας. Στη συνέχεια, πατήστε τα ελαφρά και δώστε στα μπαλάκια σας τη μορφή μπισκότου.

    Τα ψήνετε σε μια λαδόκολλα ή φύλλο σιλικόνης για 10 λεπτά. Αφήστε τα να κρυώσουν στο φύλλο για άλλα 10 λεπτά και έπειτα βγάλτε τα από τον φούρνο.

    http://sugarme.gr/
     
  11. espimain

    espimain Contributor

  12. espimain

    espimain Contributor