Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ερωτικές συνταγές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 6 Ιανουαρίου 2016.

  1. espimain

    espimain Contributor

  2. espimain

    espimain Contributor

  3. espimain

    espimain Contributor

  4. espimain

    espimain Contributor

  5. sweet_release

    sweet_release ~she looks like the moon~

    Πωπω τέλειο!!!!!
     
  6. espimain

    espimain Contributor

  7. espimain

    espimain Contributor

  8. espimain

    espimain Contributor

  9. espimain

    espimain Contributor



    • Dough
    • 3 1/2 cups (440g) flour + extra for dusting
    • 25 g fresh yeast (2 1/4 tsp active dry yeast)
    • 1 cup (240 ml) lukewarm milk
    • 2 tbsp+1 tsp (30g +5g) sugar
    • 1 tsp (5g) salt
    • 2 eggs
    • 4 tbsp (56g) oil or melted butter
    • Filling
    • 5 tbsp (70g) butter, at room temperature
    • 2 tbsp (13g) ground cinnamon
    • 1/2 cup (100g) packed light brown sugar
    • Icing
    • 1 cup (120g) powdered sugar
    • 1 tsp (5g) vanilla extract
    • 2 tbsp (30 ml) milk
    Directions

    Prepare the dough. Add 1 teaspoon of sugar over the yeast and 1/3 cup of the milk. Stir to dissolve.

    In a large bowl combine flour, 2 tbsp sugar and salt. Add oil or melted butter, dissolved yeast, eggs and the rest of 2/3 cup milk. Stir to combine and knead until the dough is soft, a bit sticky but quite elastic and pulls away from the side of the bowl. If it feels too soft, you can add extra flour up to 1/2 cup (63g). Let it rest for 10 minutes.

    On an oiled or floured surface roll the dough in a 12x18 inch (30x45cm) rectangle. Spread butter cinnamon mixture over the top of the rectangle. Roll the dough, seal the seam with water and cut into 12 equal size rolls. Place on a parchment paper lined (9x13 inch - 23x33cm) tray with 1/2 -1 inch (2 cm) distance between them to allow them to rise.

    Cover with plastic wrap and let the rolls rise in a warm place for about one hour, until doubled in size. (if the tray is not too tall you might need to grease the plastic wrap so it doesn't stick).
    Preheat oven to 350F (180 C).
    Serve warm alongside a cup of milk.
    Bake the rolls for about 15-20 minutes until lightly browned.
    Prepare the glaze. Mix powdered sugar with vanilla and milk and before serving drizzle over the rolls.
    Serve warm alongside a cup of milk.
     
  10. espimain

    espimain Contributor

  11. espimain

    espimain Contributor

  12. espimain

    espimain Contributor