Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ερωτικές συνταγές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 6 Ιανουαρίου 2016.

  1. espimain

    espimain Contributor

    1 μικρό κρεμμύδι στο μούλτι
    1 σκελίδα σκόρδο ολόκληρη
    30 γρ. Ξερό πορτσίνι
    3 + φλιτζάνια Ζωμός ζεστός
    1φλιτζάνι ρύζι Καρολίνα (ή αρμπόριο, ή καρναρόλι)
    Μια κουταλιά ελαιόλαδο μια κουταλιά βούτυρο
    1 ποτήρι λευκό κρασί
    Αλάτι αν δεν έχει ο ζωμός
    Πιπέρι φράκοτριμμένο για από πάνω
    Παρμεζάνα ή πεκορίνο, ή πρόβειο κεφαλοτύρι

    Μουλιάζουμε τα μανιτάρια σε λευκό κρασί
    Σοτάρουμε το κρεμμύδι και μετά το σκόρδο, γυαλίζουμε καλά το ρύζι και σβήνουμε με το κρασί

    Προσθέτουμε λίγο λίγο τον ζωμό ανακατεύοντας συνεχώς στα δέκα λεπτά περίπου προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το αργό βράσιμο για 18 λεπτά. Όταν χυλώσει προσθέτουμε το τυρί ανακατεύουμε καλά και σερβίσουμε.

    Καλή όρεξη
     
  2. lexy

    lexy .ti.va.

    @espimain ,ευχαριστώ  

    Το έκανα alla greca, φέτα, τομάτα, ελιές.
     
  3. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    @lexy! Mετά απ' όλα αυτά, alla greca? Πόσο αντικλιμακτικό, ξενέρα ντιπ για ντιπ! (να εξασκηθούμε και στα ξένα)
     
  4. lexy

    lexy .ti.va.

    ελααα! Μην αποκαλύπτεις τα ταλέντα μου!
     
  5. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Δεν τα απο-, τα ανα-καλύπτω, περιμένω τη συνταγή <3
     
  6. lexy

    lexy .ti.va.

    @estelwen

    Risotto alla greca

    Θα χρειαστείς:
    Ελαιολαδο
    Τοματινια
    Ελιές (αφαιρείς τα κουκούτσια)
    Λίγο μπαλσαμικο
    Βασιλικό
    Φέτα σκληρή
    Carnaroli ή arborio (προτιμώ το πρώτο - περίπου 300γρ)
    1μικρό κρεμμύδι πολτοποιημένο
    Λευκό κρασί (1 ποτηρι)
    Περιπου 1λτ ζωμό κοτόπουλου
    αλατι, πιπερι.

    Τι κάνεις:

    Λιγο ελαιόλαδο σε μεγάλο τηγάνι και μπλουμ τα τοματίνια κομμένα στη μεση μεχρι να αρχίσουν να κάνουν γκριμάτσες. Ρίχνεις ελιες, δροσίζεις με μπαλσάμικο, αποσύρεις, μπλουμ βασιλικό και φέτα σε κυβάκια, συμμετρικά εννοείται. Το αφήνεις.
    Παίρνεις κατσαρόλα. Σοτάρεις το κρεμμύδι σε ελαιόλαδο μέχρι να γίνει διάφανο. Ρυζάκι, ανακατεύεις και του τραγουδάς. Αυτό χαίρεται και λάμπει. Το γλεντάτε με το κρασάκι. Ρίχνεις τόσο ζωμό όσο χρειάζεται να καλυφθεί το ρυζι, η ένταση της εστίας χαμηλή, ανακατεύεις, τραγουδάς και χορεύεις. Αλάτι, πιπέρι. Μόλις το ρυζάκι διψάσει, πάλι ζωμό εσύ. Μόλις αντιληφθείς "πολύ καλό μου ήπιες, σε θέλω τραγανό", αποσύρεις - εδω καλύτερα μη χορεύεις . Νο βουτυρο, νο παρμιτζάνο. Του προσφέρεις 5λεπτο αφτερ κεαρ. Του τραγουδάς. Μόνο.

    Σερβίρεις σε πιατο μεγάλο ώστε να απλωθεί το μεγαλείο του και το στολιζεις με την τοματοφετελενια σάλτσα.
     
  7. espimain

    espimain Contributor

    Ενδιαφέρον.  

    Ποσότητα φέτας;
     
  8. espimain

    espimain Contributor

  9. lexy

    lexy .ti.va.

    Thank u, chef  

    a volontà, υπολογίζω περίπου 100γρ.
     
  10. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Λαχταριστό, mille mercis, θα το δοκιμάσω σίγουρα. <3
     
  11. espimain

    espimain Contributor

  12. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Νομίζω δεν θα ξαναμπώ σε αυτό το νήμα...