Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ερωτικές συνταγές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 6 Ιανουαρίου 2016.

  1. espimain

    espimain Contributor

  2. Σάς ευχαριστώ πολύ!

    Είναι πράγματι μία πολύ καλή λύση! Εγώ τά χρησιμοποιώ όταν θέλω να έχω μαζί μου ένα μικρό πρωτεϊνούχο γεύμα και τό βρίσκω πολύ πρακτικό!

    Θα ήταν ίσως καλύτερο με την προσθήκη κακάο και ενδεχομένως κομματιών σοκολάτας (βέβαια θα ανέβει και σε θερμίδες αλλά θα τού δώσει κάτι παραπάνω!)
     
  3. Soraya

    Soraya Guest

    Θα την κάνω σίγουρα την συνταγή...με βοηθαει στο να εχω κατι εύκολο και θρεπτικό στην δουλειά μου χωρίς να κουβαλάω ενα σορό τάπερ και σεικερ μαζι μου
    Θα σας πω εντυπώσεις σίγουρα!!!!
     
  4. Ελπίζω να σάς ικανοποιήσει!

    Η αλήθεια είναι πως μου βγαίνουν πάντα λίγο σφιχτά και όχι τόσο αφράτα, αλλά πιθανότατα αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα ψήνω πάντα λίγο παραπάνω απ' όσο λέει... Θα δοκιμάσω να τά ψήσω ακριβώς τα λεπτά που αναφέρονται και θα δώ!

    Πράγματι, κι εγώ γι' αυτό ακριβώς τά κάνω: είναι πολύ πιο διακριτικά απ΄τα σέϊκερ και τα τάπερ, τρώγονται εύκολα και γρήγορα, είναι ό,τι πρέπει!
     
  5. espimain

    espimain Contributor

  6. espimain

    espimain Contributor

  7. espimain

    espimain Contributor

  8. espimain

    espimain Contributor

  9. espimain

    espimain Contributor

  10. espimain

    espimain Contributor

    Last edited: 18 Δεκεμβρίου 2017
  11. espimain

    espimain Contributor

  12. espimain

    espimain Contributor