Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ερωτικές συνταγές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 6 Ιανουαρίου 2016.

  1. sweet_release

    sweet_release ~she looks like the moon~

  2. gaby

    gaby Guest

    Spaggeti aglio oiio - η συνταγή του δημοσιογράφου Χρήστου Μιχαηλίδη ελάχιστα προσαρμοσμένη, για δύο γερά πηρούνια:

    Θα χρειαστείτε 250 γραμμάρια σπαγγέτι, μισό φλυτζάνι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, δέκα μεγάλες σκελίδες σκόρδο κομμένες στα τρία ή στα τέσσερα χωρίς το πράσινο φύτρο τους, ένα κουταλάκι του καφέ, γεμάτο, θρυμματισμένο κόκκινο πιπέρι, τρεις κουταλιές της σούπας ψιλοψαλιδισμένο φρέσκο μαϊντανό, τέσσερις γεμάτες κουταλιές της σούπας παρμεζάνα φρεσκοτριμμένη, μια κουταλιά της σούπας καθαρό χυμό λεμόνι φρεσκοστυμμένο, δύο διάφανες φέτες λεμόνι.

    Κάνετε τα αυτονόητα με το σπαγγέτι. Όσο βράζει ζεσταίνετε σε μεγαλούτσικο και βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σωτάρετε εκεί το σκόρδο ανακατεύοντας μέχρι να γίνει καστανό ανοιχτό. Μετά εγώ βγάζω το σκόρδο με τρυπητό και κοιτάζω να μη φύγει πολύ ελαιόλαδο μαζί του. Προσθέτετε το κοκκινοπίπερο. Τραβάτε τα μακαρόνια από την κατσαρόλα όπου έβρασαν με την πηρούνα των μακαρονιών και έτσι, μαζί με λίγο από το βραστό νερό, τα ακουμπάτε απαλά στο τηγάνι με το λάδι και το σκόρδο με πιπέρι. Ανακατεύετε, προσθέτετε τον μαϊντανό και μετά την περισσότερη από την παρμεζάνα, κοιτάζετε να πάνε παντού. Σερβίρετε στα καυτά βαθιά πιάτα, προσθέτετε λίγη ακόμα παρμεζάνα, τον χυμό λεμόνι και γαρνίρετε με τη φέτα λεμόνι.

     
     
  3. το "τσιπουροαποτοστόματου" έχει αναφερθεί ή ακόμη;
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Ε, όχι και 250 gr για δυο γερά πηρούνια... Τουλάχιστον 100 επιπλέον...

    (Προσωπικά θα πρόσθετα και ένα κουταλάκι του espresso μπούκοβο και τον ίδιο όγκο από αποξηραμένο πολύ καλά τριμένο θυμάρι).
     
  5. Soraya

    Soraya Guest

    Σουφλέ Ζυμαρικών με Κοτόπουλο

     

    Υλικά
    1 πακέτο παπαρδέλες 250 γρ βρασμένες καλά σε αλατισμένο νερό
    3 φιλέτα κοτόπουλο
    2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
    Μισό ποτήρι χυμό ντομάτας
    1 κρέμα γάλακτος
    250 γρ. κασέρι τριμμένο
    αλάτι-πιπέρι

    Εκτέλεση
    Κόβουμε τα φιλέτα κοτόπουλο σε μικρά κομματάκια.
    Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, το σκόρδο και αμέσως τα κομματάκια κοτόπουλου. Τα σοτάρουμε καλά και τέλος προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και χαμηλώνουμε τη φωτιά για να βράσουν τα φιλετάκια μας.
    Σε ένα πυρέξ βάζουμε τις παπαρδέλες και από πάνω ρίχνουμε τα κομματάκια κοτόπουλου με τη σάλτσα, το σκεπάζουμε με την κρέμα γάλακτος και με το κασέρι. Το βάζουμε στο φούρνο και το ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς μέχρι να λιώσει το κασέρι και να πάρει χρώμα.

    ΠΗΓΗ
     
  6. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Ριζότο της άνοιξης με φράουλες
    Η άνοιξη στο πιάτο σας με ένα πρωτότυπο ριζότο με φράουλες! Συνδυάζεται τέλεια με παγωμένο το υπόλοιπο κρασί που χρησιμοποιήσατε στη συνταγή !

     


    Μερίδες:
    4
    Χρόνος προετοιμασίας:
    15 λεπτά
    Χρόνος μαγειρέματος:
    20 λεπτά
    Συνολικός χρόνος:
    35 λεπτά
    Συστατικά:
    400 γρ. ρύζι για ριζότο (Αρμπόριο ή Καρναρόλι)
    300 γρ. φράουλες, πολτοποιημένες
    300 ml λευκό κρασί
    1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
    3 κ.σ. βούτυρο φρέσκο
    1 -1 1/2 lt ζωμό λαχανικών
    100 γραμμ. παρμεζάνα τριμμένη
    2 κ.σ. τυρί μασκαρπόνε ή βούτυρο φρέσκο για το τελείωμα

    Οδηγίες:
    • Προετοιμάζουμε δύο κατσαρόλες: μια μεγάλη όπου θα φτιάξουμε το ριζότο και μια μικρότερη που θα έχουμε καυτό (κάτω από το σημείο βρασμού) το ζωμό. Επειδή η ποσότητα του ζωμού είναι λίγο σχετική, αν τελειώσει, έχουμε κοντά και καυτό νερό, για να τελειώσουμε το ριζότο με αυτό. Εναλλακτικά έχουμε έτοιμο περισσότερο ζωμό.
    1. Σεδυνατήφωτιάζεσταίνουμετομισόβούτυρο και τσιγαρίζουμετοκρεμμύδι.
    2. Όταναρχίζειναγίνεταιδιάφανο, προσθέτουμετορύζι και ανακατεύουμεκαλά για ναπάειτοβούτυροπαντού. Προσέχουμεγιατίπιάνειπολύεύκολαστηνκατσαρόλα.
    3. Έπειτα από μερικάλεπτάρίχνουμε και τοκρασί, περιμένουμεναεξατμιστείλίγο και κατεβάζουμετηθερμοκρασία του ματιού στο μέτριο.
    4. Από εδώ και πέραχρειάζεταιυπομονή: ρίχνουμε από τοζωμό μία κουτάλα της σούπαςτηφορά. Ανακατεύουμεπεριμένονταςναεξατμιστεί, ρίχνουμε την επόμενη κ.ο.κ. Η διαδικασίααυτήπαίρνειπερίπου 15 λεπτά. Τορύζιθαπρέπειναείναι al dente, αλλάκρεμώδες, δηλαδήκαλάχυλωμένο.
    5. Λίγοπριντελειώσειτορύζι, ανακατεύουμε και τοχυμό της φράουλας. Συνεχίζουμετομαγείρεμα.
    6. Αποσύρουμε από τηφωτιά, κλείνουμετοκαπάκι και τοαφήνουμεκλειστό για 1λεπτό.
    7. Ανακατεύουμετουπόλοιποβούτυρο ή τυρίμασκαρπόνε.
    8. Τέλος, ανακατεύουμε και την τριμμένηπαρμεζάνα και σερβίρουμε στα πιάτα.


    ΥΓ. εσεις οι γυναικες δεν κανετε κανενα φαι να δουμε τι αξιζετε λεω εγω. Να γκουγκλαρουμε ξερουμε και εμεις
     
  7. lorelei

    lorelei Regular Member

  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Λουκουμάδες με μέλι και κανέλα

     


    Υλικά

    μαγιά: 2 κουταλάκια του γλυκού.
    γάλα: 1 φλιτζάνι του τσαγιού, χλιαρό
    ζάχαρη: 2 κουταλιές της σούπας
    αυγό: 1 χτυπημένο
    βούτυρο: 60 γρ. λιωμένο
    αλεύρι για όλες τις χρήσεις: 2 φλιτζάνια του τσαγιού
    καλαμποκέλαιο: για το τηγάνισμα
    μέλι: 2/3 του φλιτζανιού του τσαγιού
    καρύδια: 60 γρ.χοντροκομμένα
    κανέλα: ½ κουταλάκι του γλυκού
    Εκτέλεση

    Αναμειγνύετε τη μαγιά με το γάλα, τη ζάχαρη, το αυγό και το βούτυρο σε ένα μεγάλο μπολ. Ανακατεύετε καλά και προσθέτετε σιγά σιγά το αλεύρι κοσκινισμένο. Χτυπάτε το με το σύρμα των αυγών το μείγμα μέχρι να γίνει ομοιόμορφο. Το αφήνετε για 1 ½ ώρα σε ζεστό μέρος για να φουσκώσει μέχρις ότου αρχίσουν να εμφανίζονται φουσκίτσες στην επιφάνεια.
    Ζεσταίνετε το καλαμποκέλαιο σε μικρή κατσαρόλα και τηγανίζετε μικρές κουταλιές από τη ζύμη. Μόλις ροδίσουν, στραγγίζετε τους λουκουμάδες σε απορροφητικό χατρί. Ζεσταίνετε το μέλι για λίγο σε μικρή κατσαρόλα. Σερβίρετε τους λουκουμάδες σε πιάτο, περιχύνετε με το μέλι και πασπαλίζετε με την καρυδόψιχα και την κανέλα.

    Συμβουλή

    Και για τους λάτρεις της σοκολάτας.... Μπορείτε αντί για μέλι να περιχύσετε τους λουκουμάδες με σοκολάτα κουβερτούρας που έχετε λιώσει σε μπεν μαρί.

    http://www.icookgreek.com/συνταγές/γλυκίσματα/item/λουκουμάδες-με-μέλι-και-κανέλα

     
  9. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    ΥΓ. εσεις οι γυναικες δεν κανετε και κανενα φαι να δουμε τι αξιζετε λεω εγω. Να γκουγκλαρουμε ξερουμε και εμεις
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Βαριέμαι.
     
  11. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

  12. folha

    folha deja vu

    σούπερ εύκολο γλυκό!!!

    υλικά:
    2 μπισκότα πτιμπέρ
    1 λουκουμάκι σύρου

    εκτέλεση:
    φτιάχνουμε σαντουιτσάκι βάζοντας το λουκόυμι ανάμεσα στα πτιμπέρ και πιέζουμε προσεχτικά να μην σπάσουν τα μπισκότα!