Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ερωτικές συνταγές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 6 Ιανουαρίου 2016.

  1. espimain

    espimain Contributor

  2. espimain

    espimain Contributor

  3. espimain

    espimain Contributor

  4. espimain

    espimain Contributor

  5. espimain

    espimain Contributor

  6. espimain

    espimain Contributor

  7. espimain

    espimain Contributor

  8. espimain

    espimain Contributor

  9. espimain

    espimain Contributor

  10. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Τουρκικό φαγητό, συνηθισμένο σε σπίτια ποντίων.
    Μπορεί να έχει μέσα πατάτες, κολοκυθάκια, φασολάκια, μπάμιες, σκόρδο, ντομάτα, κρέας, κτλ κτλ.
    Ένα δίκιο στο δίνω, δεν τρώγεται με τίποτα.
     
  11. espimain

    espimain Contributor

    Ένα καθαρά λαδερό φαγητό κατσαρόλας με λαχανικά. Στην Νότια Ελλάδα γίνεται τον φούρνο και το λένε μπριάμ στην Γαλλία μια μορφή του είναι το ρατατούιγ. Σε όλη την δυτική Ευρώπη λέγεται Μασεντουάν. Παρά την ονομασία του, μόνο τουρκικό δεν μπορείς να το πεις, μια και η οθωμανική κουζίνα βασίζεται στην χρήση βουτύρου και σχεδόν καθόλου στην χρήση ελαιολάδου. Το τουρλού δεν αποτελεί χαρακτηριστικό φαγητό της ποντιακής κουζίνας.
     
  12. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Δε θα αμφισβητήσω τις γνώσεις σας, αλλά
    Είπα πως συνηθίζεται, δεν είπα πως είναι χαρακτηριστικό, ούτε πως είναι ποντιακή κουζίνα.
    Επίσης, θα επιμείνω πως...