Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ερωτικές συνταγές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 6 Ιανουαρίου 2016.

  1. Iagos

    Iagos Contributor

    Εδώ και χρόνια οι ρυζογκοφρέτες θεωρούνται ένα από τα πιο υγιεινά σνακ που μας συνοδεύουν στην καθημερινότητά μας, καθώς είναι χαμηλές σε ζάχαρη και λιπαρά και αποτελούν υψηλή πηγή υδατανθράκων.
    Πολλοί όμως διαμαρτύρονται, λέγοντας ότι είναι άνοστες με σκοπό να τις αποφεύγουν και να μην τις προτιμούν.

    Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι που οι ρυζογκοφρέτες μπορούν να αποκτήσουν γεύση εύκολα και γρήγορα, χωρίς να ξοδέψετε αρκετό χρόνο και έχοντας μόνο τέσσερα υλικά.

    https://www.google.com/amp/s/www.th...osete-gefsi-se-mia-anosti-ryzogkofreta/?amp=1
     
  2. Iagos

    Iagos Contributor

  3. espimain

    espimain Contributor

  4. espimain

    espimain Contributor

  5. Iagos

    Iagos Contributor

    Καγιανάς με παστό.

    Οι γιαγιάδες στο χωριό που είχαν φτιάξει τόνους καγιανά στο τηγάνι στο παραγώνι με ξύλα, έλεγαν πως ο καγιανάς έχει παστό.

    Διαφορετικά το λέμε "ντομάτες με αυγά".

    Εκεί λοιπόν που το λάδι σπάνιζε και προφανώς δεν το έβαζαν στο τηγάνι για καγιανά, περίσσευε η «λόντρα» για άλλους «τσιγαρίδα», δηλαδή το δέρμα του χοιρινού με το λίπος που το έβαζαν όλο μαζί με το παστό στο κιούπι (και γι αυτό «σύγκλινο» στη Μάνη, δηλαδή παστό μαζί με τη γλίνα, το λίπος).

    Ετσι αυθεντικός καγιανάς είναι ο καγιανάς με τη λόντρα του παστωμένου χοιρινού.

    Η λόντρα τσιγαριζόταν στο τηγάνι για να προκύψει λίπος κατάλληλο ώστε να τσιγαριστεί και να βράσει η σάλτσα στο τέλος να πέσουν μέσα τα αυγά.

    Αυτή ήταν και η τεράστια διαφορά στη γεύση για όσους την έχουν δοκιμάσει.

    Γαστρονομική τέχνη, λαϊκή, χωρίς ισχυρισμούς «αστικής μαγειρικής αυθεντίας», όμως αυθεντική και συνυφασμένη με τη φτωχολογιά....

    Από φίλο...


     
  6. espimain

    espimain Contributor

  7. espimain

    espimain Contributor

  8. espimain

    espimain Contributor

  9. espimain

    espimain Contributor

  10. espimain

    espimain Contributor

  11. espimain

    espimain Contributor

  12. espimain

    espimain Contributor