Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ερωτικές συνταγές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 6 Ιανουαρίου 2016.

  1. espimain

    espimain Contributor

  2. espimain

    espimain Contributor

  3. espimain

    espimain Contributor

  4. n0mad

    n0mad Dirty Forty

  5. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

  6. espimain

    espimain Contributor

  7. espimain

    espimain Contributor

  8. sweet_release

    sweet_release ~she looks like the moon~

    Θα γλύψω την οθόνη!!!!!!!!!!!!
     
  9. espimain

    espimain Contributor

  10. espimain

    espimain Contributor

  11. espimain

    espimain Contributor

  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

    Μια συνταγή για τραγανά κολοκυθάκια με παρμεζάνα στο φούρνο. Ένα νοστιμότατο ορεκτικό, ή ένας υπέροχος μεζές-σνάκ με το ποτό σας ή συνοδευτικό με τα ψητά σας.

    ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    • 500 γρ. κολοκυθάκια
    • 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
    • 1 1/2 φλ. τριμμένη φρυγανιά
    • 1/2 φλ. τυρί παρμεζάνα τριμμένη
    • 2 αυγά
    • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
    • αλάτι πιπέρι
    ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς, βάζετε ένα λαδόχαρτο σε ταψί και το λαδώνετε με τη 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
    2. Καθαρίζετε τα κολοκυθάκια, τα κόβετε σε φέτες ή λεπτά μπαστουνάκια και τα αλατίζετε ελαφρώς.
    3. Σε ένα βαθύ πιάτο τοποθετείτε το αλεύρι το οποίο αλατοπιπερώνετε ελαφρώς και το ανακατεύετε. Σε δεύτερο βαθύ πιάτο χτυπάτε τα αυγά με 1 κ.σ. νερό και σε τρίτο πιάτο βάζετε τη τριμμένη φρυγανιά και τη παρμεζάνα την οποία έχετε τρίψει στο λεπτό μέρος του τρίφτη σας και ανακατεύετε καλά.
    4. Περνάτε τα κολοκυθάκια πρώτα από το αλεύρι, μετά από το χτυπημένο αυγό και τέλος στο μείγμα φρυγανιάς- παρμεζάνας προσέχοντας να καλυφθούν πλήρως.
    5. Τοποθετείτε τα κολοκυθάκια στο ταψί πάνω στο λαδόχαρτο και τα ψήνετε στο προθερμασμένο φούρνο, στη μεσαία σχάρα για 15 λ περίπου. Τα βγάζετε από το φούρνο, τα ραντίζετε με την υπόλοιπη 1 κ.σ. ελαιόλαδο, τα ξαναβάζετε στο φούρνο και ψήνετε για άλλα 15 λ περίπου. Τα σερβίρετε και τα απολαμβάνετε ζεστά και τραγανά.
     


    http://be2news.gr/τραγανά-κολοκυθάκια-με-παρμεζάνα-στο/