Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ερωτικές συνταγές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 6 Ιανουαρίου 2016.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Είναι γνωστός για τις γρήγορες αλλά πεντανόστιμες συνταγές του. Αυτή τη φορά, όμως, ξεπέρασε τον εαυτό του αφού η συνταγή για παγωτό που μας δίνει ο διάσημος σεφ, Jamie Oliver, χρειάζεται μόνο 45 δευτερόλεπτα από το χρόνο μας για να γίνει. Δείτε πώς να την φτιάξετε και μάλιστα χωρίς να χρησιμοποιήσετε παγωτομηχανή.

    Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

    – 500 γρ. παγωμένες φράουλες

    – 250 ml. γιαούρτι χωρίς λιπαρά

    – 1 κ.σ. μέλι

    Ξεκινήστε βάζοντας μπολάκια παγωτού στην κατάψυξη έτσι ώστε όταν θα έρθει η ώρα του σερβιρίσματος να είναι αρκετά κρύα για να διατηρήσουν στην τέλεια θερμοκρασία το παγωτό σας.

    Μπορείτε να βρείτε κατεψυγμένες φράουλες στα περισσότερα supermarket.

    Ρίξτε τις φράουλες στο μπλέντερ μαζί με το γιαούρτι και το μέλι. Χτυπήστε καλά για μερικά δευτερόλεπτα και έπειτα πάρτε αμέσως μπάλες με το κουτάλι και σερβίρετέ τις στα μπολάκια.

    Μπορείτε, αν θέλετε, να σερβίρετε με μπισκότα τις επιλογής σας.

    Δείτε στο video που ακολουθεί όλη τη διαδικασία παρασκευής του πιο εύκολου παγωτού στον κόσμο.



    http://be2news.gr/φτιάξτε-το-πιο-νόστιμο-παγωτό-σε-45-δευτ/
     
  2. espimain

    espimain Contributor



    Chicken Pot Pie (As Made By Wolfgang Puck)

    Μία μοναδική gourmrd εκδοχή του vol au vent.
     
    Last edited: 16 Ιουνίου 2016
  3. espimain

    espimain Contributor



    Vol au vent classique
     
  4. espimain

    espimain Contributor

  5. espimain

    espimain Contributor

  6. espimain

    espimain Contributor

     

    Χοιρινά κεφτεδάκια κρασάτα χωρίς ψωμί.
    Με πλούσια παχύρρευστη σάλτα.

    1/2 κιλό κιμάς χοιρινός
    200 γρ. μπέικον καπνιστό
    1 μέτριο κρεμμύδι
    1 κουταλιά της σούπας κοφτή, κόκκινο καπνιστό πιπέρι.
    1/2 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο (προαιρετικά)
    1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό, μαύρο πιπέρι
    1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

    100 ml ελαιόλαδο
    100 ml λευκό κρασί (προτείνεται ροδίτης)
    1 κύβος βοδινού
    1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
    1/4 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο τριμμένο.

    Περνάμε το μπέικον από το μούλτι και το τσιγαρίζουμε, χωρίς λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι.
    Περνάμε το κρεμμύδι από το μούλτι και το προσθέτουμε στο μπέικον, συνεχίζουμε το τσιγάρισμα μέχρι να σκουρύνουν.
    Ανακατεύουμε τον κιμά με το μπέικον, το κρεμμύδι, τα πιπέρια και ζυμώνουμε για πέντε λεπτά.
    Αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
    Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια.
    Σε κατσαρολάκι βάζουμε να βράσουν το λάδι, το κρασί, το κόλιανδρο και ο κύβος βοδινού.
    Μόλις κοχλάσει, ρίχνουμε τα κεφτεδάκια και χαμηλώνουμε την φωτιά.
    Μαγειρεύουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και να δέσει καλά η σάλτσα.
    Πασπαλίζουμε την ρίγανη

    Θεϊκά
     
  7. espimain

    espimain Contributor

     


    Κεφτεδάκια κατσαρόλας
    Χωρίς ψωμί

    1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς
    3 κ. σ. ελαιόλαδο
    4 κ. γ. μπούκοβο
    2 κ.γ. κόκκινο πιπέρι
    4 μέτρια κρεμμύδια περασμένα στο μούλτι
    2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
    1 κ. γ. μαύρο πιπέρι
    4 κ. γ. έξτρα γεύση Knorr βοδινό σε σκόνη
    2 κ.γ. σουμάκι

    Σάλτσα
    150 ml λευκό κρασί
    150 ml νερό
    150 ml ελαιόλαδο
    1 κ. γ. μαύρο πιπέρι
    1 κ. γ. ρίγανη
    1 κ. γ. αλάτι
    1 λεμόνι (τον χυμό)

    Ζυμώνουμε όλα τα υλικά για 10 λεπτά και αφήνουμε το μίγμα τουλάχιστον για μια ώρα στο ψυγείο.
    Πλάθουμε κεφτεδάκια.
    Σε μια κατσαρόλα (μπορούμε και σε χύτρα ταχύτητος) ζεσταίνουμε το νερό το λάδι, το κρασί και το λεμόνι. Μόλις πάρει βράση προσθέτουμε το αλάτι την ρίγανη και το πιπέρι. Βράζουμε τα κεφτεδάκια μέχρι να μείνουν με το λάδι και να αρχίσουν να σκουραίνουν λιγάκι. Όπως η τηγανιά.
    Σερβίρουμε σκέτα με το ζουμί τους ή με ρύζι, πουρέ, πατάτες τηγανιτές, κλπ.
     
  8. postman

    postman New Member

  9. Soraya

    Soraya Guest

  10. Soraya

    Soraya Guest

    ΚΡΗΤΙΚΗ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ

     
     
     
     
  11. espimain

    espimain Contributor

  12. espimain

    espimain Contributor