Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ερωτικές συνταγές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 6 Ιανουαρίου 2016.

  1. espimain

    espimain Contributor

  2. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Kάτι που τρώγεται από το ψυγείο. Η τύπισσα είναι λίγο φλύαρη γιατί είναι Ιταλίδα, να το έχετε υπόψη, δείτε τα υλικά και κάντε τη από το πλάι.
    Γίνεται επίσης θεσπέσια με κυβάκια ζαμπόν και γκούντα/κασέρι αντί για τόνο, και dressing με μαγιονέζα-γιαούρτι.

     
  3. sweet_release

    sweet_release ~she looks like the moon~

    Αχ ναι κι εμενα με εκνευρίζει αυτή αλλά κάνει ωραία πράματα xD
     
  4. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    καλαμποκι τρωνε οι κοτες ζζζζζ
     
  5. espimain

    espimain Contributor

  6. espimain

    espimain Contributor

  7. espimain

    espimain Contributor

  8. espimain

    espimain Contributor

  9. sweet_release

    sweet_release ~she looks like the moon~

    να ρωτήσω κάτι χαζό? το αβοκάντο πρεπει να είναι τόσο πικρό στην γεύση?? ή γω είχα διαλέξει μάπα αβοκάντο όταν το δοκίμασα...το έχω δει σε τόσες ωραιες συνταγές και φαίνεται πολύ δελεαστικό...πως διαλέγεις σωστό αβοκάντο? αν είναι τόσο πικρο γενικότερα δεν είναι στα γούστα μου :/
     
  10. espimain

    espimain Contributor

    Το ώριμο αβοκάντο δεν είναι καθόλου πικρό.
    Προσέχεις να είναι λιγάκι μαλακό.
    Σκληρό δεν τρώγεται. Μπορείς να το αφήσεις μερικές μέρες εκτός ψυγείου και θα μαλακώσει.
     
  11. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Τα αβοκάντο συνήθως πουλιούνται άγουρα, δηλαδή σκληρά έως πολύ σκληρά.
    Αυτό που είπε ο @espimain είναι σωστό, το αφήνεις εκτός ψυγείου και μαλακώνει. Σαν επιβεβαίωση, αν είναι ώριμο όταν το κόβεις το μαχαίρι πρέπει να γλιστράει εύκολα, να μην βρίσκει αντίσταση.
     
  12. sweet_release

    sweet_release ~she looks like the moon~

    λοιπόν θα το δοκιμάσω κι έτσι και θα σας πω εντυπώσεις...ευχαριστώ για τα τιπς   @espimain @estelwen