Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ερωτικές συνταγές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 6 Ιανουαρίου 2016.

  1. sweet_release

    sweet_release ~she looks like the moon~

  2. sweet_release

    sweet_release ~she looks like the moon~

  3. espimain

    espimain Contributor

  4. charlotte

    charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

    Με αγαπη!!! ;-)

     
  5. sweet_release

    sweet_release ~she looks like the moon~

     εκεί που έριχνε τα μακαρόνια απ'την κατσαρολάρα στην πιατέλα νομίζω είχα έναν μικρό οργασμό...Ααααααααααααααααχ!  
     
  6. Soraya

    Soraya Guest

    κιμαδόπιτα στο μαγκάλι

    η πίτα αυτή είναι ακριβώς όπως ακούγεται! ψημένη στο μαγκάλι!
    μου την έμαθε μια πολύ καλή φίλη πριν χρόνια και όποτε την φτιάχνουμε δεν μένει ψιχουλάκι.
    είναι υπέροχη για βραδυνές μπυροκαταστάσεις στην θάλασσα  

    τι θα χρειαστείτε:

    για το φύλλο (ω ναι κορίτσια τούτη η πίτα δεν γίνεται με έτοιμο φύλλο... σορρυ)

    450 γρ. αλεύρι σκληρό (τύπου Μ)
    300 γρ. αλεύρι μαλακό, για όλες τις χρήσεις
    1 ποτ. κρασιού ελαιόλαδο
    2 κ. σ. ξύδι
    1½ ποτ. νερού περίπου, χλιαρό νερό
    1½ κ. γλ. αλάτι
    ελαιόλαδο για τα φύλλα
    αλεύρι για τα φύλλα
    ένα πλάστη (αν το cane του Κ σας είναι χοντρό τότε κάνει και αυτό αρκεί να μην σας πάρει χαμπάρι χιχιχι)

    για την γέμιση

    500 γρ κιμά ανάμικτο
    3 πράσα
    2 μεγάλα κρεμμύδια
    2-3 αυγά ανάλογα το μέγεθος
    κεφαλοτύρι τριμμένο
    αλάτι (προσοχή το κεφαλοτύρι είναι αλμυρό)
    πιπέρι

    προετοιμασία

    ανάβετε φωτιά στο μαγκάλι... θέλουμε αρκετή θράκα.


    σε μια μεγάλη λεκάνη κοσκινίζουμε τα αλεύρια (αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και απλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις)
    ανοίγουμε μια λακκούβα στη μέση και ρίχνουμε το λάδι και τρίβουμε μέχρι να γίνει σαν βρεγμένη άμμος.
    έπειτα ρίχνουμε το ξύδι και το αλάτι και ανακατεύουμε.
    σιγά σιγά προσθέτουμε και το νερό. συνεχίζουμε να ζυμώνουμε μέχρι να ξεκολλήσει η ζύμη από τα τοιχώματα. φροντίζουμε η ζύμη να πιει όλο το νερό. αν χρειαστεί περισσότερο προσθέτουμε ώσπου να γίνει μια μαλακή και αφράτη ζύμη.
    βγάζουμε την ζύμη από την λεκάνη και συνεχίζουμε να την πλάθουμε ακόμα 5 λεπτά στον πάγκο εργασίας μας.
    την βάζουμε σε μια πιατέλα και σκεπάζουμε με μεμβράνη. αφήνουμε να ξεκουραστεί.
    παράλληλα ετοιμάζουμε την γέμιση.
    τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια με το πράσο σε ελάχιστο ελαιόλαδο.
    ρίχνουμε και τον κιμά μας.
    συνεχίζουμε μέχρι να πιει όλα τα νερά της η γέμιση.
    αλατοπιπερόνουμε.
    ρίχνουμε το κεφαλοτύρι και τα αυγά αφού κρυώσει λίγο η γέμιση.
    αφήνουμε την γέμιση στην άκρη και ξεκινάμε το πλάσιμο

    χωρίζουμε την ζύμη μας σε 4 ίσα κομμάτια
    τα φύλλα θα γίνουν μεγάλα (για το μεγάλο σινί πρέπει να είναι περίπου 50-60 εκ αν θυμάμαι καλά, φυσικά μπορείτε και να κάνετε μικρότερο ταψι όμως τότε θα κόψετε περισσότερα κομμάτια)
    ξεκινάτε να ανοίγετε φύλλο. στρογγυλό η ορθογώνιο ότι προτιμάτε.
    λαδώνετε αρκετά το ταψί και στρώνετε το πρώτο φύλλο.
    έπειτα λαδώνετε το φύλο και στρώνετε το δεύτερο.
    ρίχνετε την γέμιση.
    σκεπάζετε με το τρίτο φύλλο.
    λαδώνετε και βάζετε το τέταρτο.
    λαδώνετε και πάλι και με βρεγμένα χέρια τινάζετε λίγο νερό από πάνω.

    ΠΡΟΣΟΧΗ!
    την πίτα αυτή ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΟΒΟΥΜΕ!
    ανοίγουμε τρύπες με ένα μυτερό μαχαίρι για να φεύγει ο ατμός της.
    τοποθετούμε την πίτα άνω στην σχάρα του μαγκαλιού η οποία είναι σε μέτριο ύψος.
    αν το μαγκάλι μας δεν καλύπτει όλο το ταψί φροντίζουμε να γυρνάμε το ταψί συχνά έτσι ώστε να ψηθεί η πίτα παντού.
    θα παρατηρήσετε πως μετά από ώρα θα ξεκολλήσει και θα μαζέψει από τα τοιχώματα.
    μόλις πάρει ένα χρυσό χρώμα είναι έτοιμη για γύρισμα.
    βάζετε ένα ταψί ανάποδα πάνω στο ταψί με την πίτα σας και αναποδογυρίζετε.
    έπειτα ρίχνετε την πίτα ξανα μέσα στο ταψί που την ψήνανε.
    ξανά στο μαγκάλι μέχρι να ψηθεί και η άλλη πλευρά μας.
    μόλις πάρει το επιθυμητό χρώμα βγάζετε, κόβετε και σερβίρετε ζεστή με παγωμένη μπύρα!

    η διαδικασία μπορεί να φαίνεται πολλαπλή και δύσκολη.
    πιστέψτε με δεν είναι
    και το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει  



     
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Κάντε λίγο διατροφή, πφφφφφφ!  
     
  8. espimain

    espimain Contributor

    Σκέφτομαι να βάλω μερικές συνταγές διαίτης.
    Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι καθόλου ερωτικές.
           
     
  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ισχύει, αλλά τα αποτελέσματα για το κορμί μας θα είναι φουλ ερωτικό! :- )
     
  10. espimain

    espimain Contributor

    Εντάξει λοιπόν.
    Θα διαλέξω τις πιο ερωτικές, κατά την γνώμη μου και θα δημοσιεύσω κάποιες.

         
     
  11. folha

    folha deja vu

    μπορεί να γίνουν οπτικά ερωτικές κι ας παραμένουν γευστικά ξενέρωτες  
     
  12. espimain

    espimain Contributor