Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ερωτικές συνταγές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 6 Ιανουαρίου 2016.

  1. sweet_release

    sweet_release ~she looks like the moon~

  2. espimain

    espimain Contributor

     



    Άσπρο τάσ-κεμπαπ ή πρόβεια τηγανία ή τσιγαριαστό

    Η συνταγή είναι συνδυασμός διαφόρων μαγειρικών τεχνικών, γι΄αυτό και ο σύνθετος τίτλος.

    1200 γρ πρόβειο κρέας από σπάλα καθαρισμένο και κομμένο σε μικρά κομματάκια για τάς-κεμπάπ (πιο μικρά από ότι για τηγανιά)
    200 ml λευκό κρασί (Εδώ χρησιμοποιήθηκε Λευκός Ροδίτης από την Νεμέα).
    100 ml Ελαιόλαδο
    30 γρ. φρέσκο βούτυρο
    Ένα κόκαλο από μοσχαρίσια πλευρά.
    Αλάτι
    Πιπέρι
    Προαιρετικά τριμμένη ξερή μαντζουράνα
    Προαιρετικά ½ κουτί κονακασέ. (δεν χρησιμοποιήθηκε)

    Βάζουμε το κρέας και το κόκαλο σε χύτρα ταχύτητας με 100 ml κρασί και 100 ml νερό.
    Αφού σφυρίξει η χύτρα, βράζουμε για 40 λεπτά σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία.

    Όταν βράσει το κρέας το αφαιρούμε από την χύτρα πετάμε το κόκαλο, και το τοποθετούμε σε ένα μικρό κατσαρολάκι με καπάκι, συμπληρώνουμε λίγο από το ζουμί, που έμεινε στην χύτρα, το υπόλοιπο κρασί κι ελαιόλαδο καθώς και το βούτυρο. Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε το κρέας σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία, σκεπασμένο, μέχρι να μείνει με το λάδι του, (περίπου 20 λεπτά).

    Στο τελικό βράσιμο μπορούμε να προσθέσουμε το κοκνασέ (θα χρειαστεί να βράσουμε περισσότερη ώρα).

    Σερβίρεται σκέτο σαν μεζές, ή με ζυμαρικά, ρύζι , πατάτες , πουρέ, βραστά λαχανικά.

    Με δυσκολία κρατήθηκα και δεν το έφαγα όλο.
    Απίστευτη γεύση.



    Καλή όρεξη
     
    Last edited: 3 Οκτωβρίου 2016
  3. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Θα μου άρεσε να έχει και μανιτάρια μέσα.
    5 πιρουνακια από μένα! 
     
  4. libra

    libra Regular Member

    Αυτο πρεπει να παει στο νημα "καυλωσε με μπορεις!"
     
  5. espimain

    espimain Contributor

  6. libra

    libra Regular Member

    Χμμμ εσενα μηπως πρεπει να σε αναφερουμε για αποπλανηση κοινου;;
     
  7. espimain

    espimain Contributor

     


    Μπιφτεκάκια με κασέρι
    Χωρίς υδατάνθρακες

    Για 10 μπιφτέκια

    500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
    500 γρ. κιμάς χοιρινός
    200 γρ. Πρόβειο κασέρι κομμένο σε 10 κομμάτια των 20 γρ.
    2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
    ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
    50 ml ελαιόλαδο
    1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
    1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένη πιπερόριζα
    1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
    ½ κουταλάκι του γλυκού τριμμένο κύμινο
    1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο γλυκό ή καυτερό πιπέρι
    5 κουταλάκια του γλυκού αλάτι

    Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και την πιπεριά μέχρι να μαλακώσουν.Όταν κρυώσει το κρεμμύδι, ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το κασέρι, Ζυμώνουμε καλά 7-10 λεπτά και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο τουλάχιστον για μία ώρα.
    Μοιράζουμε το μείγμα σε 10 μπαλάκια τα οποία πλάθουμε καλά, σε κάθε μπαλάκι βάζουμε κι ένα κομμάτι κασέρι, και πατάμε να πάρουν σχήμα μπιφτεκιού, φροντίζοντας το κασέρι να καλύπτεται τελείως.
    Ψήνουμε σε φούρνο με αέρα για 20 λεπτά στους 180º C βαθμούς ή σε κάρβουνα μέχρι να ψηθούν καλά και ν΄ αρχίσει να φαίνεται σε διάφορα σημεία το λιωμένο κασέρι.
    Μην αφήσετε να στάξει πολύ το λιωμένο κασέρι γιατί θα χυθεί όλο.
    Στην συνταγή χρησιμοποιήθηκε Κασέρι ΠΟΠ, από την Μυτιλήνη και Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Μεσσηνία.
     
    Last edited: 7 Οκτωβρίου 2016
  8. espimain

    espimain Contributor

  9. charlotte

    charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

    Α α α ααααααχχχ!!!!!!!
     
  10. espimain

    espimain Contributor

  11. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Και τη ζύμη πως τη φτιάχνουμε?
     
  12. espimain

    espimain Contributor

    2 φλιτζάνια ζεστό γάλα
    1 φλιτζάνι ζεστό νερό
    1 και μισό φλιτζάνια φυτικό έλαιο
    1 φρέσκια μαγιά
    1 μπέικιν πάουντερ
    2 κουταλιές της σούπας κρυσταλλική ζάχαρη
    1 ½ κουταλιές της σούπας αλάτι
    4 κρόκοι αυγού
    10 φλιτζάνια αλεύρι, περίπου (ανάλογα πόσο θα πάρει)