Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ερωτικές συνταγές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 6 Ιανουαρίου 2016.

  1. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Ευχαριστώ πολύ!  
     
  2. espimain

    espimain Contributor

  3. espimain

    espimain Contributor

  4. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Χριστέ και Παναγία...
    Γιατί μας το κάνετε αυτό Κύριε @espimain ?
     
  5. espimain

    espimain Contributor

     

    Από άποψη.
     
  6. espimain

    espimain Contributor

     


    Χοιρινό κότσι χωρίς υδατάνθρακες.


    Το χοιρινό κότσι συνήθως μαγειρεύεται σε σιγανό πολύωρο μαγείρεμα ή ψήσιμο και με γλυκές ή γλυκόξινες σάλτσες. Οι σάλτσες όμως αυτές περιέχουν τις περισσότερες φορές ζάχαρη ή μέλι και δίνουν μια πλούσια ταιριαστή γεύση στο κρέας.

    Όταν όμως κάνεις πρωτεϊνική δίαιτα αντί να αποφεύγεις το κότσι με το πλούσιο σε κολλαγόνο ζουμάκι και το τρυφερό κρέας, τότε πετυχαίνεις εντυπωσιακά, γευστικά, αποτελέσματα. με άλλες τεχνικές μαγειρέματος.

    Δύο ή περισσότερα χοιρινά κότσια χωρίς δέρμα. Ζητάμε από τον κρεοπώλη να καθαρίσει περιττό πάχος, ίνες και πέτσες.

    Για δυο κότσια 1.300 γρ.

    Χοιρινά κότσια
    150 ml κόκκινο ή ροζέ κρασί
    Αλάτι
    Πιπέρι
    30 γρ φρέσκο βούτυρο
    Τριμμένο κόλιανδρο (προαιρετικά)
    Μία σκελίδα σκόρδο (προορατικά)

    Πλένουμε το κρέας και το βάζουμε σε χύτρα ταχύτητος με το κρασί το αλάτι και τα μπαχαρικά. Αν βάλουμε σκόρδο κόβουμε μια σκελίδα σε τέσσερα φωτάκια και βάζουμε από δύο σε κάθε κότσι αφού το τρυπήσουμε με ένα μαχαίρι.Αφού σφυρίξει η χύτρα αφήνουμε σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία να βράσει στον ατμό του κρασιού για μία ώρα.
    Βγάζουμε το κρέας από την χύτρα το τοποθετούμε σε ταψάκι, το περιχύνουμε με το ελάχιστο ζουμί που θα μείνει στην χύτρα.
    Πάνω σε κάθε κότσι βάζουμε από ένα κομματάκι (15 γρ.) φρέσκο βούτυρο και ψήνουμε στου 180ºC με αέρα για 20 λεπτά.
    Συνδυάζεται και με αμυλούχα συνοδευτικά ή λαχανικά.

    Λουκούμι σου λέω.

    Καλή όρεξη
     
  7. espimain

    espimain Contributor

  8. charlotte

    charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

    Ααααχχχχχ!!!!!!!!!
     
  9. libra

    libra Regular Member

    Ζημιαρης εισαι!!
    Κ απο αποψη κι ολας!!!
    Να μαζευτουμε να ρθουμε να δοκιμασουμε ή φατε ματια ψαρια κ κοιλια περιδρομο;
    Εσυ χαμογελασες σημερα;
     
     
  10. espimain

    espimain Contributor

    Μια μια, παρακαλώ.      
     
  11. libra

    libra Regular Member

    Οκ δεχομαι να θυσιαστω πρωτη.
    Οδο αριθμο πολη κ εφτασα 3ημερο!!
     
  12. espimain

    espimain Contributor

    Κατοχυρώθηκε.