Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ερωτικές συνταγές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 6 Ιανουαρίου 2016.

  1. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Τελευταίο έβερ όμως, είδα το βίντεο, θα φάω ξανά σε τρεις μέρες  
     
  2. espimain

    espimain Contributor

  3. espimain

    espimain Contributor

  4. espimain

    espimain Contributor

  5. espimain

    espimain Contributor

  6. espimain

    espimain Contributor

  7. espimain

    espimain Contributor

  8. Soraya

    Soraya Guest

    κέικ σοκολάτας ελαφρυ




    Υλικά που θα χρειαστείς για το κέικ

    • 3 κουταλιές της σούπας κακάο
    • 2 κούπες αλεύρι
    • 1 κούπα ζάχαρη
    • 2 κουταλάκι σόδα
    • 1 πρέζα αλάτι
    • 2 βανίλιες
    • 5 κουταλιές της σούπας λάδι
    • 1 κουταλιά της σούπας ξύδι άσπρο
    • 1 κούπα νερό

    Για την επικάλυψη σοκολάτας:
    1 σοκολάτα μαύρη



    Εκτέλεση
    Κοσκίνησε το αλεύρι μαζί με το αλάτι και τις βανίλιες και έπειτα, σε ένα μπωλάκι, ανακάτεψε το κακάο, το αλεύρι, τις βανίλιες, τη σόδα, το αλάτι, τη ζάχαρη και το αλεύρι, μέχρι να γίνουν όλα ένα.
    Πρόσθεσε το λάδι και το ξύδι και ανακάτεψε καλά. Τέλος, πρόσθεσε και το νερό και χτύπησε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Άσε το μείγμα στο ψυγείο να ξεκουραστεί, μέχρι να φτιάξεις την επικάλυψη σοκολάτας.
    Λιώσε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και πρόσθεσε και μια κουταλιά ελαιόλαδο για να γίνει πιο λεία η επιφάνεια της σοκολάτας.
    Βγάλε το μείγμα του κεικ σοκολάτας από το ψυγείο και ψήσε το σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά. Για να δεις αν είναι έτοιμο, βύθισε μια οδοντογλυφίδα στο κέντρο του κεικ.
    Μόλις το βγάλεις από τον φούρνο, βάλε του τη λιωμένη σοκολάτα και άσε το στο ψυγείο να παγώσει.
     
  9. espimain

    espimain Contributor



    Classic Cheesecake
    Ingredients
    • Makes about 10-12 servings
    • Crust
    • 9 oz (250 g) digestive biscuits or graham crackers
    • 6 tbsp (80 g) unsalted butter, melted
    • Cream Cheese Filling
    • 2 pounds ( 1kg) cream cheese, room temperature
    • 1 cup (240g) sour cream
    • 1 cup (200g) sugar
    • 1 tsp (5g) vanilla
    • 5 eggs, room temperature
    • 1 tbsp (8g) cornstarch
    • pinch of salt
    • lemon zest from 1 lemon
    Directions
    1. Prepare the crust. Preheat oven to 350 F (180C). Crush the biscuits/crackers using a food processor until crumbs form.Pour the melted butter over the crumbs. Process until evenly moistened. Press the crumbs mixture with the back of the spoon into the bottom of a 10-inch (26 cm) springform pan (with a removable base). Bake for 13-15 minutes. Set aside to cool completely.
    2. Reduce oven temperature to 300F (150C).
    3. Prepare the cream cheese filling. In a large bowl mix the cream cheese until smooth. Add sugar, cornstarch and salt and mix until combined.
    4. Add eggs one at a time until each egg is incorporated. Add vanilla extract, lemon zest and sour cream. Mix until well combined. Try to not overmix the batter to incorporate as little air as possible
    5. Pour the cream cheese mixture over the prepared crust.
    6. Bake for 45-55 minutes. Turn off the heat and leave it another hour in the oven.
    7. Remove and run a sharp knife around the inside edge of the pan. Let it cool completely at room temperature. Cover and refrigerate overnight.
    8. Decorate with your favorite fruits and dust with powdered sugar if desired before serving.
     
  10. espimain

    espimain Contributor

  11. espimain

    espimain Contributor

  12. espimain

    espimain Contributor