Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ερωτική εμπειρία σε μπαρ!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Dark__Lord, στις 23 Δεκεμβρίου 2022.

1. Dark__Lord

Dark__Lord New Member

δημιούργησα το θέμα "ερωτική εμπειρία σε μπαρ" επειδή θέλω τις απόψεις σας σε ένα πρόβλημα που με απασχολεί!

Εγώ κι η κοπέλα μου θέλουμε να κάνουνε τη φαντασίωση μας πράξη! Θέλουμε να βρεθούμε σε ένα μπαρ, καφέ, ή εστιατόριο, όπου θα μπορέσουμε να βρεθούμε σε θέση τέτοια ώστε να μπορέσω να της γλείψω το κελί και το μουνάκι.

Μπορείτε να θέσετε τις ιδέες σας;

2. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Αν και δεν είμαι σίγουρος τι εννοείτε γράφοντας "να μπορέσω να της γλείψω το κελί" ( μήπως εννοείτε "τον κώλο" και το έφαγε ο κορέκτορας; ) νομίζω ότι η φαντασίωση σας είναι μάλλον εύκολη στην πραγματοποίηση. Πηγαίνετε σε οποιοδήποτε μπαρ/εστιατόριο/καφέ, μπείτε στην τουαλέτα μαζί, και τινάξτε την μπάνκα στον αέρα.

Τώρα αν θέλετε αυτό να το κάνετε φόρα παρτίδα μπροστά στον υπόλοιπο κόσμο, είναι κατανοητό ως φαντασίωση αλλά κομμάτι προβληματικό στην υλοποίησή του... Τουλάχιστον στα καφέ ή μπαρ ή εστιατόρια, που εγώ γνωρίζω.

BTW, το παραπάνω δεν έχει σχέση με το BDSM και διά τούτο το topic αυτό θα μεταφερθεί στο "σεξ και σχέσεις"

3. Dark__Lord

Dark__Lord New Member

σωστά όχι το "κελί" αλλά το κωλί της  
    θέλουμε μέσα στον χώρο κι όχι στην τουαλέτα!

4. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Κατά το "έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα" θα μπορούσε κανείς να πει "έχω και καφέ, μπαρ, restaurant, δεν έρχεστε μια βόλτα;

Έτσι ναι, κάτι μπορείτε να κάνετε και να το χαρείτε. Διαφορετικά βλέπω το κελί που αναφέρατε να έχει όντως θέση και ρόλο στη ζωή και τις εμπειρίες σας  

5. Dark__Lord

Dark__Lord New Member

χα χα! δεν έχουμε πρόθεση να βρεθούμε στο κελί, γι' αυτό και ζητάμε ιδέες, αν και δεν θα ήταν κακή ιδέα μιας διανυκτέρευσης όμως οι μπάτσοι μπορεί να μη μας αφήσουν να χαρούμε τον χώρο  

6. Just_Me

Just_Me Contributor

Καλοκαίρι.
    Βραδινές ώρες σε κλειστό cafe-bar/beach bar.
    Όχι απλά θα της το γλείψετε αλλά θα της το γυαλίσετε!

Σε γνωστό μαγαζί της Ρόδου μέρα μεσημέρι, σε party, επιδείδονταν κολλητά με την μπάρα σε ερωτικές περιπτύξεις ζευγάρι. Θέλει τρέλα και πάρα μα πάρα πολύ αλκοόλ, μάλλον!
    Τότε όμως ακόμα δεν βγάζαμε τα πάντα φωτό-βιντεάκια και story!

Θα επέλεγα το πρώτο σενάριο.
    Αλλιώς και viral και ολοκληρωμένη φαντασίωση  

7. Yiyi

Yiyi .

καλοκαίρι σε μπιτσόμπαρο. αράξτε σε κάποια απόμερη και σκοτεινή ξαπλώστρα και λίγο το μαγιώ, λίγο κρασί, λίγο θάλασσα κλπ
    τέτοια εποχή το πιο πιθανό να παγώσει το "κελί" της και δεν.

8. Dark__Lord

Dark__Lord New Member

αν περιμένουμε το καλοκαίρι το χάσαμε το πουλάκι  

9. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Σας έχει βάλει διορία;

10. GreatA

GreatA No life without a fall...

σε κλαμπ το οποίο είναι γεμάτο με κόσμο. θα βρείτε μια γωνία θα αράξετε στο όρθιο και μετά απο κάποια ώρα θα σκύψεις να "ψάξεις" κάτι. εξυπηρετεί αν η κοπέλα φοράει φούστα...

11. Brt

Brt #ολαπολυ

Στο nirvana. Η κανένα άλλο σουινγκερομαγαζο.  

12. Dark__Lord

Dark__Lord New Member

θα φοράει φουστάνι! με κάλτσες, ζαρτιέρες, και φυσικά χωρίς εσώρουχα!