Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ευχαριστη εκπληξη

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος natural born slave, στις 18 Νοεμβρίου 2009.

1. natural born slave

natural born slave New Member

Ειχα να δω πολυ καιρο τη Β. Ηταν μια παλια σχεση που ειχε ληξει προωρα καθως εκεινο το διαστημα δεν ηθελα να κανω σχεση.. Θυμομουν πως ειχε βγαλει λιγο κακια μετα απο τη χυλοπιτα αλλα ηταν κατι που δε κρατησε πολυ.
    Πλεον ημασταν μονο φιλοι και δεν υπηρχε κατι ερωτικο μεταχυ μας, ουτε εδειχνε να θελει να με εκδικηθει για την αποριψη .Τουλαχιστον ετσι νομιζα. Υπηρχε ενα απωθημενο πιστευω και για τους 2 αφου ποτε δεν ειχαμε κανει ερωτα.

Οπως και να χει εκεινο το βραδυ βρισκομασταν σε ενα club με πολλους φιλους και περναγαμε ωραια. Η Β συνοδευοταν απο τον καινουργιο της γκομενο. Πιναμε αλκοολ και λεγαμε διαφορα αστεια και ξαφνικα πανω που της λεω κατι για να γελασουμε σοβαρευει, μου ριχνει ενα πολυ δυνατο χαστουκι και μου λεει "Ασε μας ρε μαλακισμενο".
    Παθαινω ενα σοκ και δειχνω ποσο ενοχληθηκα απο αυτο που εκανε μπροστα σε ολους τους φιλους μας, αν και μετα ευχομουν να μου ειχε ριχει πολλα χαστουκια ακομα. Αντιθετως αυτη αρχιζει να γελαει και κοιτοντας με με ενα σατανικο βλεμα μου λεει "σιγα μωρε, πως κανεις ετσι? πλακα σου εκανα και γω". Ηξερε ομως και αυτη ποσο δυνατο ηταν το χαστουκι και πως το εκανε μαλλον για να με ξεφτυλισει παρα για να γελασουμε.

Πραγματικα δεν περιμενα ποτε να εχει αυταρχικη συμπεριφορα και αρχισα να σκεφτομαι ποσο τελικα της ταιριαζε ο ρολος της αφεντρας... Ξεχασα να αναφερω πως εκεινο το βραδυ ηταν θεα, ειχε μαζεμενα τα μαλια της, φορραγε στενο παντελονι και ψιλοτακουνες μποτες...
    Μη μποροντας να πιστεψω τι ειχε κανει συνεχισα να κλαιγομαι "μα εισαι καλα τι εκανες?, ακομα με ποναει". Οπως καταλαβαινετε κατα βαθος μου αρεσε παρα πολυ αυτο που ζουσα.Αυτη μου ελεγε ομως οτι το χα παρακανει "καλα υπερβαλεις τωρα.. ξεκολα" και συνεχιζε να με κανει ξεφτυλα καθως ολοι οι υπολοιποι μας κοιταγαν και γελαγαν μαζι μου..Πρωτος και καλυτερος ο γκομενος της.

Μετα απο κανα μισαωρο ξεχαστηκε το περιστατικο αλλα εμενα δε μπορουσε να μου βγει απο το μυαλο η υποταγη σε μια γυναικα που νομιζα πως οτι ερωτικο ειχαμε ειχε ξεχαστει.. Σε καποια φαση λοιπον, εκει που χορευαμε, παταω κατα λαθος τις μποτες της και τοτε ειναι που ακολουθει η δευτερη ατακα "προσεχε ρε μαλακα, μου πατας τις μποτες"... Ημουν σιγουρος πλεον πως ειχα χασει πολλα τη στιγμη που αρνηθκα να κανω σχεση μαζι της.

Περιττο να σας πω πως με το που γυρισα σπιτι αυνανιστηκα μονο και μονο που θυμομουν το μουδιασμα απο το χαστουκι και τισ\; αυταρχικες ατακες της. Απο τοτε εχει στοιχιωσει τις φαντασιωσεις μου αφου μονο εκει μπορουμε να ειμαστε μαζι πλεον.

2. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

Απάντηση: ευχαριστη εκπληξη

Eυχάριστη θα ήταν εάν είσασταν μαζί ,είχε τέτοια συμπεριφορά και δεν σε ενοχλούσε.Το κακό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι αναρωτιέσαι εάν όντως είναι μία γυναίκα με αυταρχική συμπεριφορά ή απλά είναι μία χαζή που δεν έχει τρόπους.Προσωπικά με ενοχλεί αφάνταστα τέτοια συμπεριφορά μπροστά σε κόσμο αλλά...γούστα είναι αυτα.Σωστά;Τι σκέφτεσαι να κάνεις από εδω και στο εξής;Μήπως να της προτείνεις να της καθαρίσεις τις μπότες αφού την πάτησες;  

3. XplorR

XplorR Regular Member

Αχ! Μακάρι να είχα τις (λίγες) απαιτήσεις σου! Για μένα, το να είναι κάποια απλά αυταρχική δεν αρκεί... ο "αστήρικτος" αυταρχισμός συνήθως χρησιμοποιήται από κακομαθημένα μαλακισμένα... τώρα αν ένα χαστούκι κι ένα "πρόσεχε, ρε μαλάκα" σού αρκεί για να πέσεις στα γόνατα... τί να πω; Μπράβο σου!

4. natural born slave

natural born slave New Member

Δεν εχετε αδικο... Απλα το θεμα δεν ειναι οτι ηταν αρκετο αυτο το περιστατικο για να με εξιταρει αλλα το οτι ηταν αναπαντεχο.
    Δε το περιμενα απο τη συγκεκριμενη κοπελα, με ξαφνιασε. Επισις κατι που με ερεθισε πολυ ηταν η σεξυ εμφανιση της, δε την ειχα συνηθισει ετσι.
    Ολο το περιστατικο ειχε απλα ως αποτελεσμα η φαντασια μου να οργιασει και το απωθημενο που ειχαμε να παρει αλλες διαστασεις...

5. Maley

Maley Contributor

μια μαλακισμενη ειναι που ηθελε να κανει εντυπωση στον γκομενο της...ισως του ειχε μιλησει για σενα...μην δινεις συνεχεια..απλα τραβα τις μαλακιες σου εκ των υστερων..

6. kyklonas

kyklonas Regular Member

Ισως σου αρέσει μια τέτοια συμπεριφορά.....ο.κ....τι να πούμε εμείς...γούστα είναι αυτά...
    Πάντως εμένα πολύ άσχημη εντύπωση μου έκανε η συμπεριφορά της.

Αυτό που περιγράφεις δεν δείχνει αυταρχική γυναίκα αλλά "φτηνογκόμενα" αγενή και κακότροπη που προσπάθησε να δείξει στους υπόλοιπους της παρέας ότι κάτι είναι...

7. jim28

jim28 Regular Member

ΣΥΜΦΩΝΩ

8. Re: Απάντηση: ευχαριστη εκπληξη

μαλακισμένη δεν θα πεις τίποτα!!!!!!!