Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

η ιδανική ελαφρότητα εκτός βδσμ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος tithon, στις 4 Δεκεμβρίου 2016.

1. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

- "Α case study: Κατάθλιψη σε αναρριχώμενα σε γλάστρες ΙΚΕΑ", Ζ. Ar D'Inier, εκδ. Πράσινοι άλογοι, 2015

- "Στραβό ήταν το κλίμα", Η. Κατσίκα, εκδ. Τόφαγε, 2013

- "Διαγώνια ανάπτυξη φυτών σε περίπτωση ορθολογικού ποτίσματος", Τρίγονος Τετράγονος, εκδ. Γεο με 3, 2011

- "Γλαστρείδης, ή περί κηπουρικής", απόκρυφος διάλογος Σωκράτη [σ.σ. βρέθηκε σε πλαστικό πάπυρο σπίτι του @tithon, όχι, αλήθεια]

2. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Καταγγέλω το νηματοθέτη για ρατσισμό!
    Δεν καταλαβαίνω με ποιο κριτήριο γίνεται αυτός ο διαχωρισμός στις γλάστρες. Έχετε κύριε τις γνώσεις αλλά και τις αποδείξεις για τα λεγόμενα σας?
    Έρχεται ο κάθε μη ξεφτίλας και μας αραδιάζει τους αβάσιμους ισχυρισμούς του?
    Που είναι οι πηγές απο το google, όπως πολύ σωστά διατύπωσαν και οι υπόλοιποι ξεφτίλες??????? Που είναι τα διαδυκτιακά λεξικά???????????
    Εδω επιχειρηματολογούμε, αποδεικνύουμε. Δεν λέμε ενα "απο τη φύση" και καθαρίσαμε!!!!!!!! Αν είναι πια δυνατόν!!!!!!!!!!!

Παλιο ρατσιστές!!!!!!!!!!!

Στη φωτοσύνθεση συγχωρέστε με αλλά δεν μπορώ να αναφερθώ. Κάθε φορά που το θυμάμαι, δημιουργούνται προβλήματα στην ανάπτυξη μου. Και όντας χειμώνας, καταλαβαίνετε, δυσκολεύομαι ακόμα περισσότερο......Αχχχχχχχχχχχχ τι μου θυμίσατε.........Αχχχχχχχχχχχχ φωτοσύνθεση............Πφφφφφφφφφφφφφφφφφ.................

Χα! Νομίζετε! Ξέρετε τι έπαθα εγω με το αυτόματο πότισμα???????????? Καταστροφή!!!!!!!!!!!

3. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Γεννήθηκα με δυο μαστίγια αντί για χέρια. Το πρώτο πράγμα που έκανα με το που είδα το φως, ήταν να Κυριαρχήσω ή να υποταχθώ σ' όλο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, που με περιστοίχιζε εκείνη την στιγμή. Εννοείται ότι βγήκα υπεράνθρωπος ( και γενικά υπεράνω ). Γνώριζα ήδη όλες τις υπάρχουσες γλώσσες, επιστήμες του σύμπαντος. Πριν είπα ότι γεννήθηκα? Έτσι το είπα, για να μην φρικάρει κανείς/καμία ( αφού όλους/ες και όλα εγώ τα δημιούργησα με σοφία ).
    Τ' όνομα που προτιμάτε να μου δίνετε, είναι το Θεός. Τώρα ότι πολλοί/ες μου το σφετερίζεστε και δεν σας παίρνω στις "γρήγορες" είναι άλλο θέμα.
    Α...τα σχετικά με τις γλάστρες του νήματος μου φέρνουν χασμουρητό, αλλά είπα να πω κι εγώ την πολλοστή δική μου μαλθακία.
    Τουλάχιστον εγώ το παραδέχομαι. Μην ξεχάσω, δεν σκόπευα να θίξω κανέναν/καμία εκ των "ειδικών" περί βουδουσουμού/κηπουρικής/αστροφυσικής/σπηλαιολογίας/κουτουλού κουτουλού. Χουμοράκι κάνω όπως πάντα.
    Και τώρα που έκανα την "μάπα κρέας" - μάλλον μονάχα στην κασίδα μου - σε κάποια avatars νιώθω αλήθεια Τρισμέγιστος ( δώστε βάση στο κεφαλαίο Τ, είναι πολύ σημαντικό, όχι ότι κι ότι ).

* Να βάλω και φατσούλες για να τονίσω το χουμοριστικό της "παρεμβάσεως" μου.   

4. gaby

gaby Guest

@Tenebra_Silente

αφαλό έχετε, αλήθεια;

Θα με εντυπωσιάζατε μόνον αν μπορούσατε να βάζετε τα μαστιγοχέρια σας στις άδειες τσέπες σας και να βγάζατε χαρτονομίσματα μεγάλης αξίας όλων των ειδών. Ελπίζω μόνο να μην μπερδευόσασταν στις εποχές και μας γεμίζατε σκούδα και ρεάλια και ό,τι έκοβαν οι Μέδικοι στα χρόνια και στα μέρη τους. Ακόμα, μια ερώτηση που με καίει, για γλάστρα. Θα καταργηθεί το ευρώ ναι ή ου; Δείχνετε να το ξέρετε γι αυτό παίρνω το θάρρος. Αν όχι, συμπαθάτε με.

5. Brigitte

Brigitte Contributor

Τελικα η ωριμοτητα δεν συναδει με την ηλικια. Λυπηρο αν μη τι αλλο.

6. mad_hatter

mad_hatter You can always take more than nothing

εγω που εχω τη νοοτροπια ενος μπονζαι τι θ απογινω????

7. subwhat

Εσυ έχεις άλλο DNA........    

8. Kostas.V.

Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

Εγώ πάντως ψάχνω ακόμα την φωτοσύνθεση μου.....

9. mad_hatter

καλα εγω γενικα ειμαι απο αλλο κοσμο το μονο σιγουρο...

10. mad_hatter

μηπως τελικα ειναι αποφωτοσυνθεση?!

11. subwhat

Απορία!!!!! Οι γλάστρες τρώνε μπισκότα ή τζάμπα της τα τσάκιζα της καημενούλας της @mad_hatter ????????

12. Kostas.V.

Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

Δεν ξέρω... Νομίζω δεν θα το αντέξω....θα ανάψω ένα τσιγάρο λοιπόν....