Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

η ιδανική ελαφρότητα εκτός βδσμ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος tithon, στις 4 Δεκεμβρίου 2016.

1. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

@tithon ,εκτος απο τις ανακρίβειες που ηδη αναφερθηκαν, αποσιωπητε το γεγονος οτι η ιδανικη φωτοσυνθεση υπαρχει μονο μεσα στο γαμο.

2. espimain

espimain Contributor

Προσοχή στο πότισμα, Μέχρι 35 φορές μετά μπορεί να χαλάσει το φυτό.  

3. espimain

espimain Contributor

Αυτό μπιπιμένο ανοίχτηκε.      

4. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Καταγγέλλω τον @tithon για παραπληροφόρηση .
    Ζω μαζί με τ αδέλφια μου σε στρογγυλή γλάστρα σε εσωτερικό χώρο,χωρίς ήλιο και είμαι καλά. Ζούγκλα το ΄χουμε κάνει το σπίτι, ας είναι καλά ο κύρης μας που μας φροντίζει και μας φωτίζει και μας αερίζει.
    Και επειδή εγώ μιλάω πάντα με στοιχεία, ιδού τα αδιάψευστα ντοκουμέντα:
    1. Μαζί με τ' αδέλφια

2.Μόνος ,ολάνθιστος!

5. tithon

tithon Contributor

ψηλώσατε, βλέπω.

6. angel42

angel42 Regular Member

Επείγουσα έκκληση προς τους γνώστες... Από τη μη ξευτιλισμένη από μη ξεφτίλες φορουμική πληροφόρηση εντός διαφόρων νημάτων δηλώνω ότι έχω χάσει το μπούσουλα σε αυτά που μέχρι τώρα γνώριζα ως ατράνταχτα... Δεν ξέρω αν πρέπει πλέον να δέρνω τη γλάστρα ή το φυτό... Οι εναπομείναντες καθαροβλέποντες και καθαροβλεπούσες ας προστρέξουν. 'Εκανε η γλάστρα το φυτό ή το φυτό τη γλάστρα; Α.

7. tithon

tithon Contributor

για σιγουριά, δέρνετε και τα δύο, καλού κακού και τον μπούσουλα. ώσπου να μας αποκαλυφθεί ο θησαυρός της γνώσης απ' τους αναλυτές και αναλύτριες.

8. brenda

brenda FU very much

Νομίζεις δεν την είδα εγώ την στρογγυλή την γλάστρα? 
    Είναι αυτό που λέμε, ''θα σε ρουφήξω αγόρι μου'', ''μα πως με φτιάχνεις έτσι μανίτσα μου'', ''ψηλώνει ο νους μου μαζί σου'' και τέτοια. 
    Κι επειδή οι άλλοι δεν ξέρουν, ΕΓΩ θα σάς πω ποια είναι η αλήθεια πίσω από όλα αυτά, εγώ που ανακάλυψα και την Αμερική και τ΄ότι η κότα έκανε ένα αβγό.
    Να μάθετε.
    Παλιοτρόλ.
    Φτου σας και ντροπή σας!
    Κι επειδή εγώ έχω τεκμήρια, δεν μιλάω έτσι στο βρόντο, ξέρω καλά τι σάς λέω, έχω και αδιάσειστα ντοκουμέντα που θα σάς τρίψω στη μούρη παραχρήμα:
    ''Φωτοσύνθεση είναι η διαδικασία κατά την οποία τα πράσινα φυτά και ορισμένοι άλλοι οργανισμοί μετασχηματίζουν τη φωτεινή ενέργεια σε χημική. Κατά την φωτοσύνθεση στα φυτά η φωτεινή ενέργεια δεσμεύεται και χρησιμοποιείται για τη μετατροπή διοξειδίου του άνθρακα και νερού σε οξυγόνο και ενεργειακά πλούσιες οργανικές ενώσεις, κυρίως υδατάνθρακες.''
    Όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την ουίκι, θα του φέρω τον Μπαμπινιώτη αυτοπροσώπως κι έναν γεωπόνο by the side να του κάμει τουτόριαλ για την διαδικασία της φωτοσύνθεσης γιατί πολύ αέρα έχει πάρει ο κ λος σας!
    Γλαστράκια...

9. mad_hatter

mad_hatter You can always take more than nothing

Αυτο ειναι το απολυτο φυτο!!!!

10. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Εσυ με αυτό το πεύκο μας έχεις τρελάνει.....    

Τώρα τραγουδάμε αυτό:

11. mad_hatter

mad_hatter You can always take more than nothing

Το πευκο ειναι το ultimate!!! εχεις δει ποτε ελατο εσυ οταν σηκωνονται τα ζομπι;! οχι πευκα βλεπεις!  

12. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Γτ βρε έχεις δει ζόμπι??????????????????