Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

η ιδανική ελαφρότητα εκτός βδσμ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος tithon, στις 4 Δεκεμβρίου 2016.

1. mad_hatter

mad_hatter You can always take more than nothing

Καθε πρωι στο καθρεφτη μου... και απο το παραθυρο βλεπω πευκα  

2. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Σταμάτα να βάζεις τον @underherfeet στα μπισκότα σου......σε χαλάει......

Φιλικά

3. mad_hatter

Σταματα να μου νοθευεις τα μπισκοτα!!!!!

4. subwhat

Μόνο αυτά που τρώς εσυ....... 

5. mad_hatter

Τα ιδια που τρωω κερναω

6. subwhat

τώρα εξηγούνται πολλά.....σταμάτα να τα δίνεις σε όσους μπαίνουν στο φόρουμ για καλωσόρισμα!!!!!!!

7. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

@brenda , κρατας κρυμμενα μυστικα και ντοκουμέντα. Δεν λες κουβεντα για το αναμφισβήτητο γεγονός που ΕΣΥ πρωτη τεκμηρίωσες ότι μαζι με τον βασιλικο ποτιζεται και η γλαστρα. Παρ ολη τη σεμνοτητα σου όμως , τα στοιχεια που παραθέτεις είναι ανακριβη, αφου διαβασα προσεκτικα και πουθενα δεν γινεται λογος στον ορισμο για τη σημασια των υδρογονανθράκων στη φωτοσυνθεση. Γι αυτό το λογο, σε προκαλω να φερεις τον γεωπονο να μας κανει μια επιδειξη . Για καλυτερη κατανοηση της διαδικασίας καλο είναι ο γεωπόνος να είναι ψηλος,μελαχρινος με πρασινα ματια και χωρις γραμμαριο περιττο .
    Η ιντριγ(κ)αδορισσα  

8. Iagos

Iagos Contributor

@underherfeet και @tithon οι δικές μου οι γλάστρες είναι λίγο "μπασμένες".

Μήπως φταίει ότι τις κατουρώ συχνά;

Από κοπριά τι τους βάζετε;

Μήπως να τις χέσω; Ή να τις ξεχέσω;

Last edited: 5 Δεκεμβρίου 2016
  9. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Παρατηρώ μια έλλειψη θείου, αδυνατώ να προσδιορίσω αν είναι σε σας ή στις γλάστρες σας.
    Καλού-κακού, να είστε λιγότερο αγγελικός γενικά.  

10. brenda

brenda FU very much

Είσαι και τυχερή ιντρικαδόρισσά μου (να το γράφεις σωστά έτσι?) γιατί μου βρίσκεται ένα γεωπόνο σε πρασινομάτικο από πρόπερσι τα Χριστούγεννα που το ξέχασα κλειδωμένο στο θερμοκήπιο. Μελαχροινό δεν το λες, αλλά την δουλειά σου θα την κάνεις και με το παραπάνω!
    Πρόσεξε τι θα του ζητήσεις, γιατί αυτό του λες επιδείξεις, κι άλλα καταλαβαίνει. Το νου σου συντρόφισσα!
    130 κιλά μου ήρθε το παληκάρι και του κανα διατροφή και γυμναστική, μονδέλο το φτιασα στο τέλος.
    Γλαστάκι το πήρα, ζαρντινιέρα το φτιασα!
    Θαυμάστε μεεεεεεεε...

Σε ότι αφορά τους υδρογονάνθρακες, δεν έχω λόγια!
    Του χα αυτόματο πότισμα και λίπανση χειροκίνητη μετά δακτυλοσκοπήσεως άπαξ ημερησίως, αλλιώς δουλειά δεν γίνεται, να ξέρετε... 

11. subwhat

@Iagos

Δεν παρατηρήσατε το παρακάτω :
    Πως περιμένετε να αναπτυχθούν σε στρογγυλή γλάστρα?????? Κανένας επαγγελματισμός πια?????????
    Θα σας παρακαλούσα να ξεκινήσετε αμέσως τη μεταφύτευση!

12. Soraya

Soraya Guest

Το καλύτερο νήμα εβερ.... έκλαψα κυριολεκτικά απο τα γέλια και νοσταλγησα την παλιά μου γλάστρα αλλά μέχρι να φύγω από το νήμα θα την έχω ξανα ξεχάσει . .... Γιατί εδώ στους αγρούς είναι όμορφη η ελευθερία