Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

η ιστορια μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 20 Αυγούστου 2012.

1. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

θα προσπαθησω να σας γραψω μερικα κομματια απο την ζωη μου, ξερω οτι δεν γραφω ομορφα ομως θα προσπαθησω για το καλυτερο.

οταν εγινα 18 υπεγραψαν οι γονεις μου και πηγα για φανταρος ειμαι απο μια επαρχιακη περιοχη. γυρισα σχεδον 20 χρονων απο φανταρος, ομολογω οτι στον στρατο δεν ηταν ομορφα. ομως αποφασισα να παρω την ζωη μου στα χερια μου. ηρθα αθηνα γραφτηκα σε μια ιδιωτικη σχολη και αρχισα να ζω επιτελους.

το βδσμ ειχε ερθει πολυ νωριτερα στην ζωη μου, ως σκεψη και ως θεληση, στα ονειρα μου ηταν γυναικες ή ανδρες της καθημερινοτητας μου που συνηθως με μαστιγωναν σκληρα.

τοτε το ιντερνετ δεν ηταν πολυ διαδεδομενο ομως το mirc και καποια αλλα λινκ υπηρχαν.

Να σημειωσω οτι ημουν παρθενος.

Αρχισα να μιλαω στο σαδομαζο τοτε με εναν ανθρωπο, ανδρα. μου μιλησε για την κυριαρχια την υποταγη για τα παντα, αισθανομουν ωραια και οποτε εμπαινα ηθελα να ειναι κι εκεινος εκει να μιλαμε.
    Χωρις καν να το καταλαβω στο τσατ του μιλουσα πληθυντικο, εκεινος δεν ειπε κατι γι αυτο. Υστερα απο τρεις μηνες συζητησεων, μου ζητησε να τον συναντησω. του ειπα τους φοβους μου, οτι δεν ειμαι γκευ κτλ, ο λογος του ηταν σαν να με επαιρνε απο το χερακι.

πηγαμε σε ενα καφε, κοντα στο σπιτι μου, τα εχασα μολις τον ειδα, 30 χρονων γυρω στο 1μ85εκ αθλητικος μελαχρινος. εγω πεντε ποντους κοντυτερος καστανος και τοτε γυρω στα 70 κιλα

κατσαμε για καφε καπως απομερα και σχεδον ετρεμα, μιλησαμε γενικα, με χαλαρωσε , αρχισαμε να βγαινουμε απο τοτε για καφε κτλ με γνωρισε στους φιλους του ακομα και στους γονεις του. Η αληθεια ειναι οτι ειχα μπει πολλες φορες στη σκεψη να του ζητησω να του γλυψω τα ποδια ή και αλλα, ομως δεν το εκανα.

πλησιαζε καλοκαιρι, μου προτεινε να παμε μαζι διακοπες. πηγαμε στην παρο.

πηραμε δικλινο δωματιο, την πρωτη μερα ηταν ευκολα ομως δεν αντεξα αλλο, ξυπνησαμε το πρωι γονατισα πλαι του και του ζητησα να γινω σκλαβος του. μου χαμογελασε, με ρωτησε αν ειμαι σιγουρος, ειχαμε συζητησει πολλες φορες επι του θεματος, ηξερα οτι κανει μονο 24/7. Για να του δειξω ποσο σιγουρος ημουν γδυ8ηκα χωρις να το ζητησει και ξαναγονατισα πλαι του. ειχα κοκκινησει απο ντροπη, με αγκαλιασε, η περιπετεια μας μολις αρχιζε

2. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Απάντηση: η ιστορια μου

και τωρα τι σκεφτηκα, ημουν γονατιστος εκεινος καθοταν στο κρεββατι το κεφαλι μου αναμεσα στα ποδια του και με αγκαλιαζε, ενιωθα οτι ειχε καυλωσει, αλλα δεν αφησε αυτο να μπει αναμεσα μας, οχι ακομη.

μου ζητησε να βαλω το μαγιο μου και μια μπλουζα και να παω στο πρωινο και να ζητησω να το παρω στο δωματιο.. το πρωτο μαλιστα κυριε βγηκε απο τα χειλη μου σε δευτερολεπτα εκανα αυτο που ειπε

γελωντας εκεινος: ''περιμενε βαλε παντοφλες πρωτα'' γελασαμε μαζι ο παγος ειχε σπασει.

πηγα στον κατω οροφο και του εφερα εναν δισκο πραγματα. ανεβηκα στο δωματιο .

ηταν στο μπανιο, ξυριζοταν. θυμηθηκα πριν φυγουμε για διακοπες οτι θελει το αντικειμενο του να μην εχει τριχες στο σωμα του, δεν εχω και πολλες και ενδομυχα τις ειχα ξυρισει. τραυματικη η εμπειρια με το κερι.

αφησα τον δισκο και με καλεσε κοντα του, ειχε μονο μια πετσετα τυλιγμενη στη μεση του, ειχε κανει μπανιο.

με ρωτησε για τελευταια φορα αν ημουν σιγουρος, εγνεψα καταφατικα και ειπα μαλιστα κυριε.

τοτε μου εδωσε αδεια μολις τελειωσει να χρησιμοποιησω το μπανιο , καταλαβα οτι δεν ειχα παει...

3. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

ακομη τουαλετα, πηγα και μετα εκανα ενα μπανιο.. εκλεισα τα ματια μου και τον σκεφτομουν... ανοιξα παλι τα ματια μου .. και βγηκα απο το μπανιο.. σκουπιστηκα, αλλα δεν ηξερα τι να κανω.. να ντυθω ή να βγω γυμνος. προς ανακουφιση μου μπηκε εκεινος στο δωματιο μου.

''ελπιζω να κατουρησες ορθιος θα ξεχασεις για καιρο πως ειναι'' μου εδειξε την ζωνη αγνοτητας που κρατουσε, μου τη φορεσε, ηταν μια πλαστικη θηκη για το πεος μου που ασφαλιζε στο κορμο του, ενιωσα το αγγιγμα του πανω μου ετρεμα

''οταν θα μιλαω δεν θα βγαζεις αχνα, ειμαι υπερ του πονου, οποτε κανεις λαθος θα σε δερνω, οταν το θελω θα σε δερνω'' ειχα σκυψει το κεφαλι μου και τον ακουγα προσεκτικα... με πηρε απο το χερι και με πηγε στο κρεββατι, εκατσε και με εβαλε στα ποδια του για οτκ σπανκινγ ενιωθα το χερι του να με χτυπαει και αυτο αναμεσα στα ποδια μου να ειναι ενοχλητικο, ποναγε γιατι ηθελα να καυλωσω και το χερι του με ραπιζε πολυ δυνατα ενω το αλλο μου τραβαγε το κεφαλι απο τα μαλλια, βογγαγα ηδονικα, το χερι αλλαξε και εγινε ξυλινη βουρτσα, αρχισα να καταλαβαινω τι σημαινει σπανκινγ, ηταν ακουραστος και με γοργο ρυθμο χτυπαγε και τα δυο κωλομερια μου, δεν αργησα να δακρυσω και να κλαιω , σταματησε για λιγο εμεινα στα ποδια του μου χαιδευε τον κωλο επαιρνα ανασα και κσαφνικα αρχισε πολυ δυνατα, εκλαιγα πιο δυνατα, εβαλε το χερι του στο στομα μου, σταματησε να με χτυπαει, ενιωσα το δακτυλο του να με εξερευνει, ειχε βουτηξει το μεσαιο δακτυλο και το δεικτη στο βαζακι με τη βαζελινη, αρχισα να νιωθω το δακτυλο του, θυμαμαι δεν κουνηθηκα δεν αντεδρασα, ανοιξα το στομα μου να βογγηξω και τα δακτυλα του μπηκαν στο στομα μου, του τα εγλυφα ενω σοδομιζε τον κωλο μου αυτο κρατησε για ενα τεταρτο ξανασταματησε

με εστησε στο κρεββατι γονατιστο και να τουρλοσω τον κωλο μου... και τοτε ενιωσα τον πονο της ζωης μου
    κατι εσκισε τον αερα και μετα στα κωλομερια μου, ειχε ξυλινη βιτσα, μου εριξε 10 γερα χτυπηματα, επεσα στο κρεββατι κι εκλαιγα σαν μωρο, ηρθε στο πλαι μου, με αγκαλιασε .. μην βγαλεις αχνα ειπε..

4. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

ενιωσα τα χερια του στο κορμι μου, με χαιδευε στα σημεια που ειχε χτυπησει, ηταν και αυτος γυμνος στο πλαι μου, ενιωθα την ανασα του, τον μυριζα. ηξερε οτι δεν ημουν ετοιμος. με χαιδεψε μεχρι που αποκοιμηθηκα..

κοιμηθηκα πολυ, δεν ξερω ποσο, ξυπνησα τα χερια μου ηταν δεμενα στην κορυφη του κρεββατιου, με μεταλλικες χειροπεδες , ημουν μπρουμυτα... εκεινος δεν ηταν πουθενα.. δεν μιλουσα... μεχρι που ακουσα την πορτα να ανοιγει ηταν εκεινος , ειχε παει για μπανιο. με ειδε που ειχα ξυπνησει δεν μου εδωσε καμια σημασια, εκανε το μπανιο του ακουγα το νερο.. ηρθε μετα απο αρκετη ωρα ηταν ντυμενος με τζην και πουκαμισακι, μου ειπε οτι θα βγει κι εφυγε.. εμεινα εκει δεμενος, πεινουσα, αποκοιμηθηκα...

επεστρεψε ηταν αργα.. περιπου 12, με ελυσε μου εδωσε αδεια για τουαλετα και μου εδωσε ενα χαμπουργκερ να φαω πατατες και πολυ νερο.. οταν τελειωσα με διεταξε να πανω να πλυθω και να φορεσω το μαγιο μου... εκανα οτι με διεταξε, με το που βγηκα ηταν και αυτος με το μαγιο του και την πετσετα του.. θα πηγαιναμε για νυχτερινο μπανιο..

πηγαμε στη παραλια ηταν σκοτεινα και ημασταν μονοι μου κατεβασε το μαγιο και αρχισε να μου τις βρεχει ενω μου εβγαλε την ζωνη αγνοτητας και με αυνανιζε... με διεταξε να χυσω... εχυσα με δυναμη και σπαρταρουσα στα χερια του... με εστειλε στη θαλασσα να πλυθω... με διεταξε να βγω, γονατισα στην αμμο και με διεταξε να του γλυψω τα ποδια, επεσα στην αμμο και ρουφαγα με μανια τα ποδια του...

΄΄πηγαινε στο δωματιο και στησου στα γονατα, να εχεις ανοιχτο το στομα σου''....

5. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

γυρισα στο δωματιο.. εκανα μπανιο και αφου σκουπιστικα καλα γυμνος και γονατιστος τον περιμενα. με ανοιχτο το στομα οπως ειχε ζητησει. πραγματικα φοβομουν. ηξερα οτι εφθασε η ωρα για να τον δεχτω στο στομα μου. το ηθελε, δεν μπορουσα να του το στερω αλλο. ακουσα την πορτα να ανοιγει. πηγε στο μπανιο , ακουγα το νερο που επεφτε στο κορμι του. τον φανταζομουν, ηθελα να καυλωσω, ποναγα απο την ζωνη αγνοτητας. το στομα μου πονουσε, ειχε μουδιασει ανα διαστηματα το εκλεινα αλλα φοβομουν μη βγει ξαφνικα.. μετα απο λιγο ηρθε ηταν ολογυμνος στεκοταν μπροστα μου, τον θαυμαζα, το γερο του κορμι.. ηταν καυλωμενος.. τα ματια του ειχαν φλογα.. τα χερια μου πισω απο την πλατη, με πλησιασε, ανοιξα οσο καλυτερα μπορουσα, μπηκε στο στομα μου απαλα, ανοιγα τα ματια μου πολυ το ενιωθα, δεν ηταν τοσο ασχημα ομως δακρυσα απο ντροπη, με χαιδευε απαλα.. δεν κουναγα την γλωσσα
    αλλα εκεινος το κεφαλι μου απαλα, ανα διαστηματα το εβγαζε επαιρνα ανασα παλι το ιδιο πιο δυνατα και γρηγορα καθε φορα, εβαλε τα χερια μου στους γλουτους του και αρχισε δυνατα αυτη τη φορα μεχρι που εχυσε, καταπια με την αδεια του..πνιγηκα καπως τα καταφερα.

με εβαλε να ακουμπησω το μετωπο μου στο πατωμα γονατιστος τουρλοσα τον κωλο μου ψηλα. θα με μαστιγωνε με την ζωνη του. αρχισε, ειχα ακομα την γευση του στο στομα μου, τα χτυπηματα του με ρυθμο δυνατα οπως παντα, κρατουσε ρυθμο και χτυπουσε τα ιδια σημεια με αυξανομενη δυναμη.. τα αλμυρα μου δακρυα κυλουσαν δεν αργησα να χασω την ισορροπια μου και να βαλω τα κλαμματα, αλλαξε την ζωνη με το κροπ του , με αποτελειωνε...

6. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

τα χτυπηματα του ειχαν γινει σκληρα δεν το πιστευα οτι μου ειχε συμβει.. ειχα ξεπερασει τα ορια μου και ο αφεντης μου με χτυπουσε σχεδον με μανια, δεν ξερω ποσα χτυπηματα ηταν πριν χασω την ισορροπια μου., πεσμενος μπρουμυτα στο πατωμα, ενιωσα το αριστερο του ποδι πανω στην πλατη μου να με παταει, σκυμμενος προς το μερος μου να με χτυπαει ξανα και ξανα....

... σταματησε ηταν κουρασμενος... πιστεψα οτι τελειωσε...

με επιασε απο το μαλλι και με οδηγησε στο κρεββατι στην κατω μερια, ανασκελα, το κεφαλι μου στον αερα, περασε το ποδι του πανω απο το κεφαλι μου, με κραταγε απο τα μαλλια, καταλαβα οτι θα μου γαμησει σκληρα το προσωπο, δεν ειχα επιλογες πλεον εδω που ειχαμε φθασει.. ο κωλος μου πονουσε πολυ.. εκλαιγα απο ντροπη και για αυτο που θα ακολουθουσε, αργοτερα μου ειπε οτι το να κλαιω τον ερεθιζει αφανταστα.

ειχε καυλωσει πολυ, ανοιξα το στομα μου και μπηκε βιαια μεσα μου, πνιγομουν τα ματια μου ειχαν πεταχτει εξω, εφτυνα πνιγομουν ο λαιμος μου ποναγε, σταματησε, πηρα μερικες ανασες και ξαναμπηκε μεσα τα σαλια μου και το σπερμα του με επνιγαν αρχισε να γινεται πιο εντονος... αρχισε να χυνει πολυ... με κρατησε εκει.. πνιγομουν εβηχα αλλα δεν βγηκε μεχρι να μαλακωσει μεσα μου, σταματησε.. μου χαμογελασε...με πηρε μαζι του στο μπανιο πληθυκαμε με αφησε να του γλυψω ολο το κορμι...

αυριο θα γυρισουμε μου ανακοινωσε.. πανικοβληθηκα..

7. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

ξεσπασα σε κλαματα με λυγμους.. πιστεψα οτι τον ειχα δυσαρεστησει.. με πηρε απο το χερι με σκουπισε με την πετσετα, με εβαλε να γονατισω στο πατωμα στο κρεββατι διπλα του, ανοιξε ενα κουτι και μου φορεσε το δερματινο κολλαρο του. δεν τον δυσαρεστησα μου ειπε, απλα θα παμε στο εξοχικο του που ειναι ερημικο για να αρχισει η εκπαιδευση μου πηρα πολυ μεγαλη χαρα...

με οδηγησε στο κρεββατι του, με εστησε στα 4... ''θα σε βιασω πριν φυγουμε''...

8. apost88

apost88 New Member

πολυ καλη εμπειρια εισαι πολυ τυχερος που βρηκες ενα σωστο και εξυπνο ατομο