Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

η ιστορια μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος irini_s, στις 6 Οκτωβρίου 2007.

  1. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: η ιστορια μου

    ούτε από μένα έγινε πιστευτή η ιστορία και αισθάνομαι άσχημα γι' αυτό, επειδή πάντα θα υπάρχει μέσα μου η αμφιβολία (και η φρίκη) πως μπορεί και να είναι αληθινή
     
  2. mds

    mds Regular Member

    Απάντηση: Re: η ιστορια μου

    ΜΟΥ ΧΑ ΧΑ!
           
    Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?????
     
  3. Kits

    Kits Contributor

    Re: Απάντηση: Re: η ιστορια μου


    γαιτι γελας??? δεν με θεωρεις σοβαρο φορουμιστα μηπως???






    Υ.Γ. Τωρα μπορεις να γελασεις...
     
  4. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: η ιστορια μου

    Α! Δηλαδη κουβέντα απλως θέλεις να κάνουμε για το ποσο αδικη ειναι η κενωνια.. α ο κ έτσι..
    Συγγνώμη νομιζα οτι φώναζες πως αδιαφορουσαμε κ επρεπε να βοηθησουμε.
     
  5. mds

    mds Regular Member

    Απάντηση: Re: η ιστορια μου

    Μην βιάζεσε να οπλίσεις και να πυροβολίσεις!
    Το να βοηθήσει κάποιος έτσι όπως τέθηκε έχει μεγάλη διαφορά από την επίσκεψη τριμελούς αντιπροσωπείας!
    Νομίζω??????
     
  6. astrologman

    astrologman Regular Member

    Νομίζω ότι είτε η ιστορία είναι αληθινή οπότε η γράφουσα κουβαλάει αυτό το δυσβάστακτο βάρος είτε είχε την επιθυμία να προβάλει και να κάνει πιστευτή μια τέτοια ιστορία υπερασπιζόμενη μέχρι τώρα την γνησιότητα της, σε κάθε περίπτωση υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και δεν είμαστε οι πλέον ειδικοί για αυτό.
     
  7. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    MDS τρόικα το ονομάζουν αυτό  

    μικρά ψέμματα, ποια η χρησιμότητα της τρόικας και τι σκοπό θα είχε να επιτελέσει?
    δεν το λέω ειρωνικά, απλά εγώ δεν βρήκα ούτε έναν.
     
  8. Zondag

    Zondag Regular Member

    Δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη σημασία αν είναι αληθινή ή όχι η συγκεκριμένη ιστορία. Σημασία έχει ότι θα μπορούσε και να είναι αληθινή.Και σίγουρα αν δεν έχει συμβεί στη συγκεκριμένη κοπέλα έχει συμβεί σε κάποια άλλη. Απο αυτη την άποψη λοιπόν είναι μια πραγματική ιστορία.

    Στην περίπτωση που η ιστορία σου είναι αληθινή αγαπητή Ειρήνη (εγώ ειλικρινά εύχομαι να μας κάνεις μια κακόγουστη "πλάκα"),έχεις να περάσεις ακόμα μια μεγάλη δοκιμασία. Πρέπει να καταγείλεις τον "πατέρα" σου στις Αρχές. Ο άνθρωπος αυτός είναι πολύ επικίνδυνος και αυτό που έκανε σε εσένα θα μπορούσε να το κάνει και σε κάποιο άλλο ξένο παιδί (αν δεν το έχει κάνει ήδη). Είναι χρέος σου να το κάνεις αυτό...
     
  9. leatherlover

    leatherlover New Member

    Ειρηνη, διαβασα την ιστορια σου και εχω μεινει αφωνος. Δεν ειμαι ειδικος γαι να σου προτεινω κατι ομως πιστευω οτι πρεπει να βρεις το θαρρος να αποκαλυψεις την ιστορια σου σε καποιο ειδικο για ενα και μονο λογο:
    Υπαρχουν πολυ ομορφες στιγμες που μπορεις να ζησεις και δεν πρεπει να τις σπαταλας για ενα τετοιο καθικι. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ!
     
  10. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Βρε παιδια γιατι ειναι τοσο δυσκολο να πιστεψετε?
    Η Ειρηνη δεν εγραψε πως ειδε τον Ιησου να τραγουδα τσικ του τσικ με τους Lordi μεσα στο δωματιο της το Hard Rock Hallelujah.
    Εγραψε κατι που ακουμε να συμβαινει αρκετα συχνα, κατι που καποια αρρωστημενα καθαρματα εφαρμοζουν καποιες φορες πανω στα ιδια τα παιδια τους.
    Κατι που σε κανει ευχαριστως να λες :"Αν ειχα μια ταβερνα, τα αμελετητα πατερα σατυρου και αιμομικτη, θα τα σερβιρα στο καθημερινο μενου σαν ορντεβρ".
     
  11. your_slave666

    your_slave666 Regular Member

    Απάντηση: Re: η ιστορια μου

    Mirella όπως πάντα σαρκαστική. Πολύ μ' αρέσει το στύλ γραφής σου, αν και απόλυτο μερικές φορές είναι πέρα μα πέρα προσωπικό και αυθεντικό! Κι ας μη σε ξέρω, μπορώ να το διακρίνω.
    Συμφωνώ μαζί σου. Κοίτα εγώ απ' την αρχή έθεσα ότι εκλαμβάνω την ιστορία ως πέρα μα πέρα αληθινή, γιατί ως άνθρωπος θεωρώ ότι με αυτά τα θέματα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΛΑΚΩΔΕΣ κάποιος να λέει ψέμματα. Πιστεύω πως η ιστορία της εν λόγω κοπέλλας έχει κάποια κενά, αλλά δε βιάζομαι. Είπα ακόμη ότι αν μπορώ να βοηθήσω, θα βοηθήσω. Εστω και σε κάτι ασήμαντο.
    Αφού έχω σκεφτεί και ξανασκεφτεί την ιστορία της καταλήγω στο συμπέρασμα ότι δε χρειάζεται να τη θεωρώ απίθανη. Ίσως και να έχει ψυχολογικά τράυματα και να είναι δεμένη με τον εξουσιαστή-σατυρο πατέρα, όπως και σε περιπτώσεις απαγωγών. Έψαξα και σε βιβλία που με βοήθησε φίλος μου ψυχολόγος και είδα ότι στέκει λογικά να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
    Τι δικαιοσύνη να βρει κανείς εδώ? Με είχαν συλλάβει 8 του Μάρτη στη Φοιτητική πορεία πέρσυ. Μου συμπεριφέρθηκαν άθλια! Ένιωσα πραγματικά σα κατσαρίδα! Είχαμε γίνει μια μπουγιαμπέσα! Φοιτητές όλων των σχολών αλλοι από εδώ άλλοι από εκεί... Πανό σχολών να έχουν πέσει κάτω ή σκιστεί απ τη μανία των μπάτσων... Κόλαση!
    Μερικούς φοιτητές, και ξυρίως κοπέλλες μας κύκλωσαν οι μπάτσοι χτυπούσαν πολύ! Μερικοί έφυγαν τελευταία στιγμοί πριν μας κυκλώσουν.Οι υπόλοιποι τρομοκρατημένοι απ' την αστυνομική βία καθ' όλη τη διάρκεια της διαδήλωσης απλά καθίσαμε κάτω και σηκώσαμε ψηλά τα χέρια. Περιτό να πω ότι ότι αντί απλά να μας οδηγήσουν μέσα σε μιά κλούβα αρχισε μια σύντομη στιχομυθια δευτερολέπτων μεταξύ μπάτσων "τι φοράνε εκεί?" "κουκουλωμένοι είναι!" επειδή είχαμε ιατρικές μάσκες, αντισφυξιογόνες μάσκες ή μαντήλια! Μας έριξαν δακρυγόνο ενώ μας είχαν κυκλωμένους και βαράγανε με μανία κοπέλες! Εγώ φώναζα καθώς και άλλοι "τι κάνετε? Θα λυποθυμήσουμε!" για να συμπληρώσω "τι χτυπάτε ρε μουνιά?". Οι απαντήσεις σύντομες. ένιωσα το γκλόπ να χτυπά με μανία τη πλάτη μου και η ανάσα μου βαριά, εφτυχώς κάλυπτα το κεφάλι! Το γκλόπ γυρισμένο ανάποδα (Απαγορεύεται) για να χτυπά πιό βάρβαρα. Σε μια κοπέλα που έλεγε θα λυποθυμίσω απάντησαν "λυποθύμα μωρή να σε γαμήσουμε κι από μπροστά!" Περάσαν σε αρκετους και χειροπέδες. Εγώ φώναζα συνέχεια και δε μπορούσα να σταθώ. Η μύτη μου έσταζε αίμα γιατι είχα βρεθεί στο δάπεδο και το δεξί μου μάγουλο γδαρμένο, η πλάτη ο αριστερός όμως και πλευρά και τα χέρια που προστάτευαν σε άθλια κατασταση.
    Οδηγούμασταν στη ΓΑΔΑ! Είχαμε φρικάρει! Κλάματα, κραυγές, χαμός, βήχας, λυγμοί! Εικώνες φρίκης.
    Οταν οδηγηθήκαμε στη ΓΑΔΑ εκτος απ όσους ήταν τυχεροί έφυγαν για νοσοκομείο άμεσα ή και τότε... βρεθήκαμε χωρισμένη σε ομάδες. Μου πήραν τη τσάντα και δεν είχα κινητό και στοιχεία! Έκανα φασαρία.... Για να μη μακρυγορώ. Την ώρα της ανάκρισης μαζί με άλλα άτομα ήμουν χάλια. Ζητουσα απαεγνωσμένα το τηλεφώνημα που δικαιούμουν, αλλά ματαια. Με ρωτάγαν αν είμαι αναρχικός, ΣΥΡΙΖΑ κλπ. Έλεγα "ανένταχτος" και έλεγαν "Ασ' τα αυτά". Μας φέραν να υπογράψουμε κατι μαλακιες πώς είχαμε στη κατοχή μας molotov, αιχμηρά αντικείμενα, γάντια και άλλα πολλά! Εγινε χαμός που δε τα υπογράφαμε!!! Με τα πολλά μας είδαν χάλια εγώ φώναζα για την αναπνοή μου και φώναξαν για κανα νερό κλπ. Πήρα την απόφαση να κάνω κάτι. Να το παίξω τελείως off και ότι χάνω τις αισθήσεις μου. Στην αρχή δεν απέδωσε.. Μέχρι και καντηλια φώναζαν οι μπάτσοι. Το παίζω ότι συνήλθα και ζητάω τη τσάντα μου. Την ανοίγω και ρωταω απεγνωσμένος που είναι το σπρέϊ αναπνοών! Λέω ότι πάσχω από άσθμα! Τα "παίζουν! δε ξέρουν τι να κάνουν! Μετά εκανα πως βήχω και έχω δυσπνοια! Τρελαίνονται, Για πότε βρεθηκα στο ασθενοφόρο δε λέγεται! περριτό να πώ ότι τουλαχιστο έκανα ακτινογραφίες και περιποιηθηκαν τις πληγές μου.
    Για τον μέσο Ελληνα που δε ξέρει τι είναι πορεία σαν αυτη θα φανεί φανταστική ιστορία. Εγώ αν κάνω οικογένεια θα έχω να τη λέω...
     
  12. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Re: Απάντηση: Re: η ιστορια μου

    Σε καταλαβαινω απολυτα!
    Δεν μου κανει εντυπωση! Δεν νομιζω πως υπαρχει δημοκρατια στην Ελλαδα, αλλα και σε αλλες χωρες της ΕΕ.
    Εξ αιτιας αυτου που ειμαι και επειδη εχω ερθει σε επαφη με αρκετο κοσμο, θα μεινεις εκπληκτος, αφωνος, εμβροντητος, αν σου ελεγα ποσοι αντρες κατα καιρους μου εχουν ζητησει να "παιξουμε" το πατερας και κορη!
    Εικονικο θα μου πεις! Για σκεψου ομως κατι. Ξερεις τι σημαινει αυτο????
    Εχουν ερωτικες βλεψεις προς το παιδι τους, την κορη τους!!!!!
    Ναι δεν τολμουν να το κανουν, τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω, ομως το γεγονος οτι το σκεφτονται σημαινει πολλα!!!!