Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

η ιστορια μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος irini_s, στις 6 Οκτωβρίου 2007.

  1. your_slave666

    your_slave666 Regular Member

    Απάντηση: η ιστορια μου

    Μirella ομολογώ να πώ πως δηλώνω φανερά αηδιασμένος...
    Βέβαια το οιδηπόδιο σύνδρομο ή το σύνδρομο της Ηλέκτρας εμφανίζεται από τα παιδιά πρός τον αντίστοιχο γονιό...
    Το θεωρώ αρρωστημένο.

    Σχετικά μ' αυτό που λες δεν υπάρχει δικαιοσύνη γενικά. Γιός γνωστού ηθοποιού σε τηλεοπτικές σειρες και κινηματογράφο κυριώς έχει συλληφθει πάμπολες φορές σε διαφόρων τύπων επεισόδια... Τιμωρία δε γνώρισε...
    Η φοιτητριούλα στη Θεσ/νίκη στη Φετινή ΔΕΘ έγινε η πρώτη σύλληψη εντος πανεπιστημιακού ασύλου και της φορτώσανε μεχρι και το φόνο του Καποδίστρια! Ασ' τα να πάνε...
     
  2. MastersHammer

    MastersHammer Regular Member

    Απάντηση: η ιστορια μου

    Ηξερα και εγώ μια παρόμοια ιστορία οταν ήμουν γύρω στα 22 με μια πιτσιρίκα 16-17 χρονών που έμενε στο διπλανό τετράγωνο.Το ζήτημα δεν είναι που και γιατί το ειπε.Το είπε εδώ που ο χώρος είναι γνωστός για την ανοιχτόμυαλη στάση του.Τι γίνετε απο εδώ και πέρα είναι το ζήτημα.Ψάξε και βρες βοήθεια απο επαγγελματίες γιατί η κατάσταση είναι επικίνδυνη και θα διαλύσεις την ζωή σου.Μπορείς ακόμη να την συμμαζέψεις
     
  3. sector10

    sector10 Regular Member

    Γλυκό μου κορίτσι σφίξε τα δόντια σου και φύγε όσο πιο μακριά μπορείς από αυτό το κτήνος που ονομάζεται πατέρας σου, άνοιξε τα φτερά σου και πέταξε ψηλά στο Γαλάζιο του ουρανού, άφησε την ψυχούλα σου ελεύθερη να ημερέψει, σε κανένα πλάσμα δεν αξίζει να ζήσει κάτι τέτοιο, δεν έφταιξες σε τίποτα μην αφήσεις αυτό που έζησες να στοιχειώσει την ψυχούλα σου…….
     
  4. apeirosprothimos

    apeirosprothimos Regular Member

    Φίλη μου και μόνο που βρήκες τη δύναμη να το μοιραστείς με τον εαυτό σου περισσότερο, γιατί εμάς δεν μας ξέρεις και άρα επικοινωνόντας μαζί μας, επικοινωνείς με τον εαυτό σου, είσαι στον απόλυτα σωστό δρόμο να το αντιμετωπίσεις. Μην έχεις εσύ ενοχές για ό,τι έγινε, πληγώθηκε το κορμί σου, αλλά οι πληγές του σώματος επουλώνονται αργά ή γρήγορα, αν αυτοενοχοποιηθείς θα πληγώθει η ψυχή σου και αυτό δεν επουλώνεται. Ένοχος είναι μόνο αυτό το πράγμα (δεν βρίσκω λέξη να τον χαρακτηρίω αλλιώς)..., μην του δώσεις την ικανοποίηση να σε σημαδέψει ανεξίτηλα, η μεγαλύτερη τιμωρία του θα είναι να σε βλέπει να γελάς κάνοντας τη ζωή σου ελεύθερη και ανεξάρτητα από την φρίκη που έζησες. Πρόσεξε όμως, να μην υποκρίνεσαι ότι είσαι καλά, γιατί έτσι θα τον τιμωρείς, αλλά να είσαι πραγματικά καλά γιατί απλά αυτό το πράγμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ....
     
  5. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Γλυκε μου, μηπως θα ηταν καλλιτερα να γραφεις με μικρα ελληνικα????? 
     
  6. Emma

    Emma Contributor

    Θα σου πρότεινα να διαβάσεις όλες τις απαντήσεις στο νήμα αυτό και όχι μόνο το αρχικό ποστ (για να δεις και τις απόψεις/σκέψεις των άλλων μελών πάνω σε αυτό   ).
     
  7. mrs Danay

    mrs Danay Regular Member

    το μονο που θα θελα να πω ειναι οτι ειναι πολυ ασχημο μετα απο ολα αυτα να εξακολουθει η κοπελα να μενει με τους γονεις της.πρεπει να κανει κατι ,να ζητησει βοηθεια να απευθυνθει σε καποιο ειδικο.στο 2007 ζουμε.μαρεσει που ελεγα οτι οι δικοι μου γονεις δεν ειναι καλοι.  
     
  8. τι να πω

    πα(τερας)

    θα ηθελα πολυ να πιστεψω οτι αυτη η ιστορια ειναι ψευτικη,αλλα δυστυχως υπαρχουν και τετοιοι γονεις
     
    Last edited: 23 Νοεμβρίου 2007
  9. nina_simon

    nina_simon Regular Member

    διαβασα το thread απο την αρχη μεχρι το τελος με πολλη προσοχη. δεν μπορω να ξερω αν η ιστορια της irini ειναι αληθηνη η οχι. ξερω οτι συμβαινουν τετοια πραγματα, τετοιες φρικαλεοτητες καθημερινα στον κοσμο μας. σιγουρα αυτο το παιδι, γιατι παιδι ειναι ακομη, χρειαζεται βοηθεια. ειτε λεει την αληθεια ειτε οχι. αν ειναι αληθινη η ιστορια της πρεπει να επουλωθουν πολλες πληγες, αν ειναι ψευτικη πρεπει να αναζητηθει ποιος λογος προκαλεσε αυτο το ψεμα και γιατι μια τετοια φαντασιωση δεν μπορει να εκφραστει διαφορετικα. οσο για τον λογο που δημοσιοποιηθηκε εδω και οχι καπου αλλου νομιζω οτι κανεις δεν σκεφτηκε οτι ενα ατομο που εχει βιωσει κατι τετοιο η που κατεληξε να φαντασιωνεται κατι τετοιο εχει διαμορφωσει και μια σεξουαλικη συμπεριφορα εστω και λανθανουσα εστω και υποσυνειδητη ως bdsmer και συγεκριμενα ως σκλαβος/α. περα λοιπον απο την αναγκη να ξεφυγει απο μια τρυπα βασανιστηριων, αν οντως βρισκεται σε αυτην, εχει αναγη να βρει τον εαυτο της και να προχωρησει πλεον συνειδητα στην επιλογη μιας σεξουαλικης ταυτοτητας. ειναι ανεδαφικο να πιστευουμε οτι μετα απο 10 χρονια κακοποιησης θα παρει ενα τηλεφωνο, θα φυγει απο το σπιτι της και θα ειναι ολα φυσιολογικα στην ζωη της. ισως πια μετα απο τοσο καιρο να ειναι οντως σκλαβα στην ψυχολογια της. δεν γεννηθηκαν ολοι με το lifestyle στο αιμα τους. πολλους οι καταστασεις που εζησαν τους οδηγησαν εδω.

    irini μου απευθυνομαι σε σενα τωρα. μαθε τον εαυτο σου. με η χωρις βοηθεια μην σταματας να αναλυεις τα συναισθηματα σου. μιλησε μας για οτι σκεφτεσαι. εγω τουλαχιστον θα σε ακουω οποια και αν ειναι η προελευση της ιστοριας σου. η ενοχικη συνειδηση ειναι μεγαλυτερος δεσμωτης απο οποιονδηποτε ανθρωπο. ειναι στην δικη σου ελευθερη βουληση να αποφασισεις την πορεια της ζωης σου. μπορεις να εισαι σκλαβα αν το θελεις μπορεις να εισαι κυριαρχη αλλα μπορεις να εισαι και vanilla. ολα εξαρτωνται απο σενα. σε αυτο που μπορει ο οποιοσδηποτε ανθρωπος , ο οποιοσδηποτε ειδικος να συνδραμει ειναι να σου δειξει τον δρομο, να σου κρατησει το χερι, να σε βοηθησει να μαθεις τι θελεις εσυ και να σε παρει με ασφαλεια απο το σπιτι σου αν αυτο ειναι που επιθυμεις και φοβασαι να το κανεις. απο τον εαυτο σου κανεις δεν μπορει να σε γλυτωσει. πρεπει να γινει μεσα απο δικες σου διαδικασιες μυαλου και αυτογνωσιας.
     
  10. spartaristo marouli

    spartaristo marouli Regular Member

    Απάντηση: η ιστορια μου

      Λυπάμαι ειρήνη αλλά ξέρω ότι αυτό δεν λέει κάτι δε μπορεί να σε βοηθήσει και το γνωρίζω καλά το θέμα είναι να μιλήσεις με ειδικούς γιατί εκείνοι θα σε βοηθήσουν.
    Το να μοιραστείς κάτι τέτοιο εδώ μέσα δεν θα το κρίνω εγώ αλλά διαβάζοντας αυτά αισθάνομαι ένοχη γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο είμαι ενήμερη όσο μπορώ να είμαι από αυτά που μας είπες και λέω μαθαίνω για κάποια κοπέλα κάτι τέτοιο και αισθάνομαι μαλάκας που δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί όντως δεν μπορώ   η ουσία είναι το τι θα κάνεις εσύ όμως γιατί εσύ έχεις το πρόβλημα και άλλες τόσες κοπέλες γυναίκες.
    Κακώς δεν μιλάμε...όσο το κρύβουμε, αυτό δυναμώνει είναι η τροφή του...
    Ξέρω ότι είναι πολυ δύσκολο στο να το πείς αλλά είναι δυσκολότερο να το κρατάς μέσα σου με αποτέλεσμα να σε κάνει να αισθάνεσαι έτσι αλλά σε παρακαλώ πολύ να μην νιώθεις και να μην λές οτι σου αξίζει σε κάνέναν δεν αξίζει κάτι τέτοιο πόσο μάλλον σε ένα ΠΑΙΔΙ.
    ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!
    Πρόσεχε τον εαυτό σου και την επόμενη φορά που εύχομαι να μην υπάρξει τρόμαξέ τον ώστε να καταλάβει ότι δεν είσαι και ούτε ήσουν ποτέ το αντικείμενο του.
    (Αυτά τα λίγα είχα να πώ μπορεί να θεωρηθούν από κάποιους μαλακισμένα αυτά που είπα αλλά ειλικρινά δεν με απασχολεί καθόλου.)
     
  11. extreme32

    extreme32 Regular Member

    παιδακια ίσως είναι βλακεια αυτο που θα πω. Ισως εκαναν κι αλλοι την παρατηρηση αλλα δεν το διαβασα γιατι 108 τεραστια replies θελουν χρονο να διαβαστουν κι εγω δεν τον έχω. Αρχικά μολις διαβασα την ιστορία αυτο που ήθελα ήταν να γραψω μια άλλη ιστορία "ειρηνη II η επιστροφή" στην οποία θα μπαινει ο αρχιδης στο δωματιο και θα τον υποδεχεται το ρινιω με ενα τηγανι της ηλιθιας μανας της , ΓΚΖΝΤΑΑΑΝΝΝΝ στο κεφαλι, και μετα θα του περναει προκες στο αρχιδι πιεζοντας σιγα σιγα και ριχνοντας υδροχλορικο οξυ και......"!!!! ενω σκεφτομουν την ιστορία ,διαβασα λιγο το προφιλ της ειρήνης. Last Post:
    η ιστορια μου
    09-10-07
    Η ιστορία της γραφτηκε στις 6 τρεις μερες πριν. τo τελευταιο reply ηταν 1-2-2008 αλλα αυτη ουτε φωνη ουτε ακρόαση?
    Τι απέγινε η ειρηνη? μπήκε για τρεις μερες? Μακαρι να εχει βρει γκομενο και να ειναι διακοπές το κοριτσι αλλα μου φαινεται λιγο καπως......Αλλα τι λεω? μπορει οντως με τα τηλεφωνα που της δωσατε να βρηκε τον δρομο της.....εδω τα e mail δεν προλαβαινω να διαβασω εγω, γιατι να προλαβαινει να μπαινοβγαινει σε όλα τα sites που ισως ζητησε βοήθεια το κοριτσακι και να δινει απαντησεις? οκ ...σταματαω ...... ομως την ιστορία θα την γραψω γιατι.... πολυ τσαντιστηκα......Α!
     
  12. theSainOne

    theSainOne Regular Member

    Ουτε καν δεν μας κουρασες,

    Εγω εχω να πω τα εξης

    Ποτε μην ντρεπεσε για αυτο που διαλεξεσ να εισαι, αλλα διαλεξε το μονη σου, με κανενα μαλακα πανο απο το κεφαλι σου.

    βΓΑλε κανα φραγγο και εξαφανισου.. διαλεξε τι θες να σου φερνει ευτχια και παλεψε το

    κλη τυχη πραγματκα

    Ουτε καν δεν μας κουρασες,

    Εγω εχω να πω τα εξης

    Ποτε μην ντρεπεσε για αυτο που διαλεξεσ να εισαι, αλλα διαλεξε το μονη σου, με κανενα μαλακα πανο απο το κεφαλι σου.

    βΓΑλε κανα φραγγο και εξαφανισου.. διαλεξε τι θες να σου φερνει ευτχια και παλεψε το

    κλη τυχη πραγματκα
     
    Last edited: 5 Μαρτίου 2008