Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

η κυριαρχια του Lucozade

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 20 Οκτωβρίου 2014.

1. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Καλυτερα να τα διαβασεις πριν να καταληγεις σε αυθαιρετα συμπερασματα.  

2. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Ναι @thief αποδειχτηκε πολυ λιγος αυτος ο χρονος.  

3. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Και μετά τα παράτησες και το γύρισες σε slave χεχεχε  

4. CaptainAfrican

CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

Επειδή δεν μου αρέσει να είμαι άδικος, προς τον οποινδήποτε, γι' αυτό ενημέρωσα ότι δεν το έχω διαβάσει όλο. Θα το κάνω, όμως.

5. Soraya

Soraya Guest

Καλημέρα και από εμένα... προσπάθησα να διαβάσω όλες τις απαντήσεις μα είναι αδύνατο σε μια φορά να γίνει... θα το κάνω όμως....
    Αυτό που κατάλαβα από το αρχικό πόστ του νήματος είναι πως αυτό που μας εξιστορεί ο DarkNight είναι η διαδικασία μύησης πριν την τελική απόφαση για το αν θα ξεκινήσει M/s η όχι...(έχω κάποιες απορίες, ίσως και αντιρρήσεις όμως θα χρειαστεί πολλή ώρα γραψίματος και δεν θα ήθελα να γίνω κουραστική)
    Πολλοί είναι αυτοί που ακολουθούν αυτή τη μέθοδο και πολλοί είναι αυτοί που την παραλείπουν. Όποια διαδικασία όμως κι αν επιλέξεις κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί για το αποτέλεσμα....(ο λόγο είναι πως ο ανθρώπινος νους έχει σύστημα αυτοάμυνας που όσο κι αν προσπαθείς να το σπάσεις στην πρώτη σου στραβή θα σε κάνει χίλια κομμάτια, πιστεύεις πως είσαι αλάνθαστος για να μην το προκαλέσεις αυτό;;; Ξανασκέψου το,,, με γυναίκες έχεις να κάνεις). Θα συμφωνήσω σε κάτι που ειπώθηκε αρκετές φορές και δεν διάβασα σαφή απάντηση από τον νηματοθέτη.... αν την παρέλειψα θα επανέλθω... "Γιατί μια σκλάβα να δεχθεί όλα αυτά δίχως αντίκρισμα"
    Ψυχρό θα μου πείτε... ίσως και εγωιστικό... όμως έτσι λειτουργούν οι άνθρωποι... όλα είναι συμφωνίες.... Μου δίνεις σου δίνω... ανιδιοτέλεια.... δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα... ακόμα και που συναινεί να γίνει κάποιος-α σκλάβος-α το κάνει πρώτα από όλα για την δική του προσωπική ανάγκη και έπειτα για τον εκάστοτε Κυρίαρχο που αυτός-η θα επιλέξει γιατί πρώτα από όλα θα του έχει δώσει το βασικότερο κίνητρο.... (εγω δεν θα μιλήσω για έρωτες οι έρωτες μπερδεύουν την ορθή κρίση, ούτε καν για καύλα θα μιλήσω) ο θαυμασμός... ο σεβασμός... η αγάπη... αυτά είναι βασικά κίνητρα, μα για να έρθουν καλός η κακός προϋπάρχουν ο έρωτας και η καύλα (απλός όχι απαραίτητα). Όλα αυτά όμως (σεβασμός,αγάπη,θαυμασμός) καλέ μου DarkNight ακόμα και αυτά είναι συναισθήματα... πως μπορεί να γίνει αλλιώς;;; Και τι θα πεις στην άλλη;;; Δεν θα με ερωτευτείς;;; Η αλήθεια είναι πως το είχα ακούσει κι εγώ από κάποιον αυτό... γέλασα και έφυγα... Το μονο που δεν μπορείς να ελέγξεις είναι τα συναισθήματα...Μπορείς να τα συζητήσεις, ίσως και να καταφέρεις να τα αλλάξεις, όμως δεν μπορείς να ζητήσεις να μην υπάρχουν... Ο άνθρωπος λειτουργεί με το συναίσθημα από το πρωί που θα ξυπνήσει μέχρι το βράδυ που θα πέσει για ύπνο ακόμα κ στα όνειρά του έχει συναισθήματα... Η κάθαρση λοιπόν που ψάχνεις δεν υπάρχει... ούτε καν στα μοναστήρια... κι εκεί οι μοναχές πάνε επειδή λατρεύουν τον θεο...Εγώ στα τόσα χρόνια μου δεν το ξαναείδα... αν συμβαίνει σε εσένα είναι άξιο θαυμασμού πραγματικά... Απο κει και πέρα το πως επιλέγει ο καθένας να πορευτεί μέσα στο χώρο είναι δικό του θέμα και πρόβλημα.... το αν θα τα δεχθούν οι γύρο του δεν θα έπρεπε να τον νοιάζει... κανείς δεν θα σου πει τι είναι σωστό και τι λάθος για εσένα αρκεί να βρείς άτομα να συναινούν και να το κάνετε πράξη μαζί... (αν δεν βρεις δεν σημαίνει πως κάτι δεν παει καλά με τις επιθυμίες σου... αλλά καλό είναι να διευρύνεις λίγο τον τρόπο σκέψεις σου).
      πάλι παρασύρθηκα.... χιχιχι

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Μύρισε BDSM. Έρχονται Χριστούγεννα! Στολίστε.~

7. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

@_DaRkNiGhT_ , ο πληθυντικός ήταν πριν με ερωτευθείς. Τώρα που σε έριξα τούβλο σε ανεβάζω, γουρούνη σε κατεβάζω.

(Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά συνεχίζω να διατηρώ αμφιβολίες για την τακτική).

8. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

Aφού διάβασα τον τίτλο, μπήκα για να δηλώσω φαν του red bull...

9. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Για σένα το κατάστημα προσφέρει δωρεάν εφαρμογή πάντως

@Koproskylo Gatorade βρε  

10. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

A, να μου χαθείς.
    Ανατσουτσούριασα πρωί, πρωί Δευτεριάτικα.

11. Εγώ πάντως στόλισα!

(Κυκλοφορεί κάποιος αστυνομικός24 εδώ μέσα, μη του πείτε τίποτα   )

12. Αγαπητέ @_DaRkNiGhT_ , αυτό το d/s σύμπαν που έφτιαξες στο μυαλό σου είναι τίποτα περισσότερο από μια ονειροφαντασία. Θα μου πεις, και ο Τόλκιν έφτιαξε ένα φανταστικό κόσμο, αλλά τον έκανε βιβλίο (και τι βιβλίο!). Ο δικός σου προορίζεται να μείνει άσκηση επί χάρτου, εκτός αν ένδιαφέρεσαι για κάτι πιό δημιουργικό, οπότε προσφέρομαι να συνεισφέρω στή συγγραφική αξιοποίησή του.