Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

... η παντρεμένη

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Salos, στις 1 Οκτωβρίου 2015.

1. Χειμώνας πριν αρκετά χρόνια. Το σκηνικό λίγο πολύ γνωστό σε όλους εδώ, παρατηρώ μια νέα παρουσία στο forum. Στέλνω ένα απλό καλησπέρα. Δεν πέρασε πολύ ώρα, έρχεται απάντηση "Καλησπέρα σας".

Αμέσως, τράβηξε την προσοχή μου. Πληθυντικός με την πρώτη? Ξέρει καλά να κεντρίζει το ενδιαφέρον σκέφτηκα.

Μετά τις απαραίτητες συστάσεις, όπου όπως αποδείχθηκε, ήταν όλες κατασκευασμένες. Εκείνη λίγο μεγαλύτερη μου, περάσαμε όλο το βράδυ μιλώντας από εδώ. Κλείσαμε, με το ότι θα βρεθούμε την επόμενη κιόλας μέρα.

- Τι θέλετε να φοράω Κύριε?
    - Για πρώτη φορά, ότι θέλεις για να νιώθεις άνετα. Μόνο οι γόβες είναι απαραίτητες.

Το επόμενο βράδυ πήγα λίγο νωρίτερα στο σημείο όπου είχαμε πει. Εκείνη, ήταν ήδη εκεί και περίμενε. Φορούσε, ένα μακρύ φουστάνι, παλτό και φυσικά ψηλές μαύρες γόβες. Ερεθίστηκα αμέσως και μόνο στην εικόνα.

Την πλησιάζω, φωνή λεπτή, ντροπαλή και αμήχανη.

- Τι κάνεις μικρό?
    - Καλά είμαι Κύριε. Εσείς?

- Μια χαρά και εγώ, σε βλέπω όμως αμήχανη αρκετά. Πάμε να πιούμε ένα ποτάκι να χαλαρώσουμε.
    - Δυστυχώς Κύριε, δεν έχω τελικά πολύ χρόνο στην διάθεσή μου.

- Γιατί? Έγινε κάτι?
    - Θα Σας πω, σε λίγο.

Μπαίνουμε σε ένα μπαράκι, λίγο σχετικά κόσμο, απαλή ατμόσφαιρα.

- Για πες λοιπόν μικρό.
    - Δεν Σας είπα όλη την αλήθεια. Ούτε το όνομα μου ισχύει, ούτε το επάγγελμα, ούτε η οικογενειακή κατάσταση.

- Χαλάρωσε μικρό, έλα κοντά μου να μπορώ να σε χαϊδεύω και πες τα μου όλα.
    - Με λένε _______ εργάζομαι ως ________ και είμαι παντρεμένη εδώ και 12 χρόνια με 2 παιδάκια Κύριε.

Ήταν πλέον ακόμα πιο έντονη η αμηχανία της, είχε κοκκινίσει και δεν ήξερε πως να αντιδράσει. Την πλησιάζω, και της λέω πως δεν θέλω άλλα ψέμματα. Θέλω πάντα την αλήθεια και μόνο, όποια και εάν είναι αυτή, χαϊδεύοντας την απαλά στα πόδια, όπου ένοιωσα την αίσθηση από της ψηλές κάλτσες που φορούσε.

- Ας τα πάρουμε από την αρχή, πως και μπήκες εκεί μέσα μικρό? Με τη προσδοκίες? Τι αναζητούσες?
    - Από μικρή Κύριε, το φανταζόμουν όλο αυτό. Δεν το είχα ψάξει ποτέ όμως, κατά τύχη σε μια παρέα άκουσα πριν καιρό πως όχι μόνο υπάρχει, αλλά είναι πραγματικό και έχει και όνομα ... BDSM. Έτσι και το έψαξα και έτσι κατέληξα εκεί, χωρίς να προσδοκώ κάτι. Βλέπετε, πέρα από τον άντρα μου, δεν έχω γνωρίσει κάποιον άλλον.

- Κατάλαβα μικρό μου. Όπως σου είπα και χθες, δεν πρόκειται να ξεκινήσουμε κάτι, εάν πρώτα δεν το αναλύσουμε και πραγματικά το θέλεις. Για αυτό και αρχικά θέλω να μάθω τα απόλυτα όχι σου.
    - Το μόνο που θέλω από Εσάς, είναι η οικογένεια μου, η προσωπική μου ζωή, εργασία και προσωπικότητα να μείνουν άθικτες στο ακέραιο.

- Απόλυτα λογικό και φυσικό μικρό μου. Αυτό στο υπόσχομαι. Για την ώρα όμως, επειδή είπες ψέμματα, θα πρέπει να τιμωρηθείς. Για αυτό, θα πας στο μπάνιο, θα βγάλεις το στρινγκάκι σου, θα το πάρεις στο στόμα σου και θα μου το φέρεις στο χέρι μου. Τσακίσου σκυλίτσα.
    - Τσακίζομαι Κύριε.

Σηκώνεται. Χάνεται στο βάθος μέσα στον κόσμο, επιστρέφει μετά από λίγο. Το στοματάκι της φαινόταν γεμάτο και κοίταγε συνέχεια τριγύρω της τον κόσμο. Πλησιάζει κάθεται, σηκώνω το χέρι μου, σκύβει και αφήνει το στρινγκάκι της στο χέρι μου.

- Μπράβο σκυλίτσα μου, πως ένιωσες?
    - Ντροπή, υποταγή αλλά ... ερεθίστηκα Κύριε.

- Αυτό θα το ελέγξω μόνος μου.

Βάζω το χέρι μου, κάτω από το φουστάνι της, την χαϊδεύω μέχρι τα γόνατα, το σηκώνω και σιγά σιγά φτάνω στο υγρό μουνάκι της.

- Όπως είπες, δεν έχουμε πολύ ώρα, οπότε, για σήμερα θα παρακάμψουμε την θεωρία και θα πάμε στα πρακτικά. Κατάλαβες μικρό?
    - Μάλιστα Κύριε, ότι πείτε Εσείς Κύριε.

- Το βλέπεις αυτό το παγάκι στο ποτό σου?
    - Μάλιστα Κύριε, το μεγάλο εννοείται?

- Ακριβώς μικρό, αυτό το παγάκι, θα πρέπει να αναμειχθεί με τα υγρά σου και κατόπιν να το πάρεις στο στόμα σου.
    - Θα προσπαθήσω Κύριε.

Εγώ, έκατσα πίσω στην καρέκλα, άναψα τσιγάρο και απολάμβανα την θέα. Πίνει μια γουλιά από το ποτό της, παίρνει το παγάκι στο στόμα της. Κατόπιν, το βγάζει, περνάει το χέρι της κάτω από το φόρεμα, μετά από λίγο, βλέπω να κλείνει τα μάτια της και να αναστενάζει, ήταν η στιγμή που το παγάκι, μπήκε μέσα της. Το βγάζει, το παίρνει στο στόμα της και τη λέω να το κρατήσει εκεί. Οπότε και την φιλάω στο στόμα, με το παγάκι και τα υγρά της.

- Βλέπω, πως νιώθεις αρκετά πιο άνετα πλέον.
    - Έχω ερεθιστεί απίστευτα Κύριε και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο, για αυτό είμαι πιο ήρεμη.

Πέρασε λίγη ώρα, συζητώντας και ταΐζοντας την ξηρούς καρπούς από το χέρι μου, σαν σκυλίτσα.

- Θα πληρώσουμε και θα πάμε μια μικρή βόλτα.
    - Μάλιστα Κύριε

Λίγο πιο κάτω είχε ένα μικρό απόμερο παρκάκι, είχα ήδη βάλει το χέρι μου κάτω από το φουστάνι της και τα δάχτυλα μου ήταν στο υγρό μουνάκι της. Που ολοένα έσταζε ακόμα και περισσότερο. Καθόμαστε σε ένα παγκάκι, ανάβω τσιγάρο και της λέω να μου ξεκουμπώσει το παντελόνι μόνο με το στόμα της. Το χέρι μου ήταν ακόμα μέσα της. Ζορίστηκε αρκετά να βγάλει την ζώνη και ακόμα περισσότερο ώστε να το ξεκουμπώσει με το στόμα της.

- Μπράβο σκυλίτσα μου, είσαι φιλότιμη σκυλίτσα.

Για ανταμοιβή, βγάζω το χέρι μου από μέσα της και όπως ήταν γεμάτο υγρά, το βάζω πίσω της, ήταν στενό, είχε απίστευτη αίσθηση.

- Γονάτισε πάνω στο παγκάκι, σήκωσε το φουστάνι σου και με τα χέρια πίσω από την πλάτη σου θα τον πάρεις στο στόμα σου.
    - Μάλιστα Κύριε.

Γονατίζει, σηκώνει το φουστάνι της βάζει τα χέρια πίσω της και τον παίρνει στο στόμα της, ενώ αρκετά συχνά έχανε την ισορροπία της. Εγώ, απολάμβανα το κωλαράκι της, το τσιγάρο και φυσικά το στόμα της.

Την πιάνω από τα μαλλιά, την σηκώνω και την βάζω να κάτσει με πλάτη. Εκεί, πηγαίνω πίσω της και αρχίζω να σκίζω και τις δύο τρύπες της με το χέρι μου. Άρχισε να αναστενάζει και να βογκάει. Τότε, βγάζω από την τσέπη μου το στρινγάκι της και το βάζω πάλι στο στόμα της.

Την αρπάζω και πάλι από τα μαλλιά, την αναγκάζω να γονατίσει στο έδαφος και να με κοιτάει στα μάτια. Με το χέρι μου την βάζω να ανοίξει ελαφρά το στόμα της, εκεί άρχισα να τον παίζω μπροστά της μέχρι που τελείωσα στο ήδη γεμάτο στόμα της. Το σπέρμα μου έσταζε πάνω της, στο στήθος της, στο πρόσωπό της.

- Αυτό, μικρό μου, ήταν ένα μικρό δείγμα του τι σε περιμένει. Θέλω να το σκεφτείς καλά και να μου απαντήσεις μέσα στις επόμενες μέρες εάν θέλεις να γίνεις σκυλίτσα μου και να σε εκπαιδεύσω από την αρχή σαν σκυλίτσα.

Εκείνη, κουνάει καταφατικά το κεφάλι της, μιας και δεν μπορούσε να μιλήσει αφού ήταν γεμάτο το στόμα της.

- Λοιπόν, θα παραμείνεις εδώ, γονατιστή και θα περιμένεις μήνυμα μου μέχρι να φτάσω σπίτι. Μέχρι τότε, εσύ δεν θα το κουνήσεις από εδώ. Γονατιστή, με γεμάτο το στόμα και χυμένη θα περιμένεις. Εγώ, θα περιμένω να δω τι τελικά θα αποφασίσεις.

Κουνάει και πάλι καταφατικά το κεφάλι της.

Έφυγα, ενώ εκείνη παρέμενε εκεί, γονατιστή. Μόλις έφτασα σπίτι, μετά από ένα τεταρτάκι, την απάλλαξα. Πέρασαν 4-5 μέρες χωρίς κανένα σημείο ζωής. Σκέφτηκα, πως τελικά δεν ήταν έτοιμη, ότι το μετάνοιωσε, ότι την πίεσα παραπάνω. Ώσπου, μετά από μια βδομάδα, έλαβα μήνυμα της ...

2. ... της απάντησα μετά από κάποια ώρα, τάδε μέρος, τάδε ώρα, να έχεις μαζί σου μαύρα εσώρουχα, κλειστές γόβες και ένα ζευγάρι μπότες. Δεν ανταλλάξαμε άλλο μήνυμα. Όντως την επόμενη ώρα, ήρθε σπίτι. Είχε μια μεγάλη τσάντα με όλα τα απαραίτητα.

Χτυπάει το κουδούνι, ανοίγω, πάει να μιλήσει, της βάζω το δάχτυλο στα χείλη.

- Μικρό μου, για σήμερα θα είσαι μόνο σκυλίτσα, ούτε καν θα μιλάς, μόνο νοήματα θα κάνεις, κατανοητό?

Γνέφει θετικά.

- Πήγαινε στο μπάνιο, φόρα τα μαύρα εσώρουχα, τις ψηλές κάλτσες και τις μπότες. Θα βγεις και θα έρθεις στο σαλόνι στα τέσσερα.

Περνάει ένα τεταρτάκι, ακούω την πόρτα του μπάνιου να ανοίγει, την βλέπω να έρχεται στα τέσσερα, σαν σκυλίτσα κοντά μου, με βλέμμα κάπως φοβισμένο και ντροπιασμένο. Της κάνω νόημα να έρθει κοντά μου. Πάνω στο τραπεζάκι, είχα έτοιμο το συμβόλαιο εκπαίδευσης της.

- Διάβασε το καλά και προσεχτικά, εγώ θα φέρω κάτι να πιούμε, εάν έχεις κάποιες απορίες μόνο τότε θα μιλήσεις και μόνο. Αλλιώς, όταν το υπογράψεις θα συνεχίσουμε.

Όταν γύριζα από την κουζίνα, την είδα, στα γόνατα με τον στυλό στο στόμα. Κοιτάω και βλέπω το συμβόλαιο ήδη έτοιμο υπογεγραμμένο.

- Δεν θα το μετανιώσεις ούτε στιγμή ... καγιόλα. Από εδώ και πέρα το μικρό μου, το μωρό μου, την τρυφερότητα θα πρέπει να την κερδίζεις με την αφοσίωση και την υποταγή σου βρώμα.

Βάζω σε ένα ποτήρι λίγο κρασί για εμένα, για εκείνη, της γεμίζω ένα πιατάκι και το βάζω στο πάτωμα.

- Στην υγεία μας πουτάνα.

Καθώς σκύβει να πιει κρασάκι σαν σκυλίτσα, τσεκάρω το μουνάκι της το οποίο ήδη έσταζε.

- Γονάτιζε εδώ καργιόλα.

Έρχεται εκεί που της έδειξα, τα χέρια πίσω από την πλάτη, το διάβασε γρήγορα το συμβόλαιο αλλά φαίνεται πως είχε μάθει ήδη τα βασικά. Της φοράω ένα κολάρο, μεγάλο, από πραγματικό λυκόσκυλο.

- Αυτό θα το φοράς πάντα όταν θα είμαστε μαζί μέχρι να ολοκληρώσεις την εκπαίδευσή σου πουτάνα.

Εισπράττω ένα βλέμμα ικανοποίησης. Την αρπάζω από την αλυσίδα και την ξεναγώ στο σπίτι, ώστε να ξέρει πως να κινείται, που είναι τα βασικά, ώστε να με υπηρετεί καλύτερα και άμεσα. Στο τέλος, την δένω, πάνω στο γραφείο μου με ανοιχτά πόδια, εκεί αρχίζω να μαστιγώνω ελαφρά το μουνάκι της, άρχιζε να βογκάει, της φεύγει ένα απαλό "ναιιιιιιιι"

- Σου είπα πουτάνα, πως σήμερα δεν θα μιλάς καθόλου, για τιμωρία θα φορέσεις φίμωτρο και το φαγητό σου θα είναι χυμένο.

Της φοράω το φίμωτρο. Την σέρνω από τα μαλλιά και την στήνω στον τοίχο.

- Όσο σε μαστιγώνω δεν θα κουνιέσαι στο παραμικρό καργιόλα. Σε περίπτωση και μόνο που δεν αντέχεις άλλο, τότε και μόνο απλά θα κλείσεις τα πόδια σου βρώμα.

Το πρώτο που ένοιωσε πάνω της ήταν η χοντρή δερμάτινη ζώνη μου. Τόσο δυνατά που μόνο ο ήχος αρκούσε να τρομάξει κάποιος. Την χτυπούσα με δύναμη για να την κάνω να πει όχι με τα πόδια της, πράγμα το οποίο δεν το είπε στιγμή. Εκεί, υπέμενε.

- Χαίρομαι καργιόλα που αντέχεις το ξύλο. Για να δούμε όμως πως τα πας με το κερί και με τον πάγο.

Την δένω στο πάτωμα, εκεί πρώτα περνάω ένα παγάκι πάνω της, στο στήθος της και σε διάφορα άλλα μέρη και μετά στάζω το κερί. Είχε τρελαθεί, το μουνακί της πραγματικά έσταζε. Ήθελα όσο τίποτα άλλο να την σκίσω από παντού, αλλά πρώτα θα την βασάνιζα για ώρα. Έφερα έναν μεταλλικό γάντζο, και με λαδάκι μπήκε σχετικά άνετα στο κωλαράκι της.

Την βάζω να γονατίσει μπροστά μου, της βγάζω το φίμωτρο, και της σκίζω βαθιά το στόμα, ενώ με το σχοινί που είχα στον γάντζο παίζω με το κωλαράκι της, γονατιστή και γαμιέται από στόμα και κώλο.

Εγώ έτοιμος να την χύσω. Δυστυχώς, το μόνο θέμα μας, ήταν ο χρόνος, είχε ελάχιστο και έτσι θα ήταν σχεδόν κάθε φορά.

- Τώρα που θα σε χύσω βρώμα δεν θα καταπιείς, θα τα κρατήσεις μέχρι να σου πω εγώ τι θα τα κάνεις πουτάνα.

Αφού την έχυσα, της λέω να περιμένει εκεί, γονατιστή με τα χύσια στο στόμα της. Της φέρνω ένα πιάτο με κομμένο σε μπουκίτσες ένα μπιφτέκι και το βάζω στο πάτωμα, μπροστά από τον καναπέ.

- Τώρα, θα αδειάσεις το σπέρμα μου, πάνω στο φαγητό σου βρώμα.

Και αυτό ακριβώς έκανε. Εγώ κάθισα στον καναπέ και συνέχισα το κρασάκι μου με τσιγάρο, εκείνη, με τα χέρια πίσω από την πλάτη, απολάμβανε το φαγητό της, ενώ εγώ συνέχιζα να παίζω με το σχοινί και τον γάντζο στο κωλαράκι της. Αφού τελείωσε με το φαγητό της, της λέω να πάει να κάνει ένα μπανάκι και να ετοιμαστεί να φύγει. Μετά από κάποια ώρα, έρχεται και πάλι στα τέσσερα, αυτή την φορά όμως ντυμένη και με την τσάντα στο στόμα της.

- Της γόβες και τις μπότες σου θα της αφήσεις εδώ καργιόλα, να μην τα κουβαλάς. Θα σηκωθείς όρθια μόνο όταν μπεις στο ασανσέρ. Και με την πρώτη ευκαιρία θα στείλεις μήνυμα για το πότε θα σε ξαναδώ.

Ανοίγω την πόρτα, περνάει από μπροστά μου στα τέσσερα.

- Καλό σου βράδυ σκυλίτσα μου.

Και κλείνω την πόρτα πίσω της. Την παρατηρώ από το ματάκι της πόρτα, κοιτάει πίσω σαστισμένη, μια την πόρτα, μια τον διάδρομο ... τελικά συνεχίζει στον διάδρομο, στα τέσσερα, ακριβώς όπως της είχα πει μέχρι που μπήκε στο ασανσέρ. Μετά από αυτό, πέρασαν αρκετές μέρες χωρίς ούτε ένα μήνυμα της, τίποτα.

3. ααβυσσος η ψυχη της γυναικας...!!