Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

η παραδοσιακή γυναίκα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 27 Νοεμβρίου 2007.

  1. Eri

    Eri

    Η μια γιαγια μου ηταν αλλο πραμα.......Ο παππους κουβαλητης κ αυτη κουμαντο στο σπιτι.....Μπορει να του πηγαινε τις παντοφλες αλλα ηταν κ η νοοτροπια ετσι τοτε(ασε που απο τη φυση τους οι αντρες εναι πιο τσαπατσουληδες οποτε μερικες φορες καλυτερα νακανεις εσυ τις δουλειες  )......Στα χωραφια μαζι.....σιγα μην αφηνε τπτ εκτος ελεγχου........Σκληρη γυναικα αλλα οι καταστασεις την εκαναν ετσι......Μικρη την ψιλοφοβομουν αλλα τωρα φοβαμαι μονο μην τυχον τις μοιαζω πιο πολυ απ'οτι φανταζομαι.......
    Εκτος απο αυτην ομως σχεδον ολες (μην πω ολες κ φανω υπερβολικη) οι γυναικες στο χωριο ηταν τετοιο στυλ......Κουμαντο στο σπιτι κανανε αυτες κ οι αντρες απλα κουβαλουσανκ χρησιμευαν για αναπαραγωγη.......
    Η αλλη ειναι ηρεμη δυναμη........κ παλι ομως κουμαντο στο σπιτι εκανε αυτη........
    Εν τελη παντα στο σοι μας επικρατουσε δημοκρατια, οι γυναικες ελεγαν τη γνωμη τους, μεγαλωναν μεν τα παιδια αλλα ειχαν τον ελεγχο του σπιτιου,των οικονομικων κτλ......

    Κατα τ'αλλα συμφωνω με τη Μικρα Ψεμματα


    "Κανενας αντρας δεν θα μπορουσε να ειναι το Α κ το Ω στην ζωη μου κ εχω ερωτευτει κ εχω πονεσει κ ολα τα επαθα.. αλλα.. Οχι..
    Μ αρεσει να υπαρχουν οι αντρες στην ζωη μου σε αρκετους ρολους.. αλλα για μενα Μονο εγω αποφασιζω.. κ το βρισκω αφανταστα καυλωτικο αυτο.. Γεννηθηκα για να ζησω την ζωη μου μεσα απο μενα κ για μενα κ οχι κατοπιν υποδειξεως κανενος.. γιατι οπως μονη ηρθα.. μονη θα φυγω.."
     
  2. llazouli

    llazouli Contributor

    Re: Απάντηση: η παραδοσιακή γυναίκα

    Απ' ότι συμπέρανα απ' τα γραφόμενα σου, η υποτακτική που περιγράφεις, δείχνει να είναι γενετικά προκαθορισμένη σ' αυτό το ρόλο, Πώς αλλιώς θεωρείς ότι οι δυσκολίες είναι αφύσικο να ανακύπτουν; Ξέρεις εσύ καμία που να δέχτηκε φυσικά και απλά τον εξευτελισμό; Εδώ έχουν χυθεί τόνοι μελάνης για τον αγώνα των υποτακτικών να ισορροπήσουν στα ζητούμενα της εκπαίδευσης.
    Καθίσταται αποτυχημένη λοιπόν όταν προβληματίζεται στην εκτέλεση διαταγών που την εξομοιώνουν με αντικείμενο, γεννήθηκε αναγνωρίζοντας τη δουλική της θέση.
    Συνεπώς δεν πρόκειται για εξελισσόμενο πλάσμα αλλά για μια απρόσωπη κούκλα που ζει και αναπνέει προοριζόμενη να είναι το εργαλείο χρήσης και εξυπηρέτησης των αναγκών του αφέντη της.
    Βαρέθηκα να ακούω αυτήν την καραμέλα της επιλογής όπου μάστερς με ύφος δέκα καρδιναλείων αξιώνουν ότι υποτακτικός/η είναι ετούτο και ΟΧΙ εκείνο.Οι επιλογές μας μπορεί να υπαγορεύνται από ψυχαναγκαστικές εμμονές μέχρι παιχνίδια θεατρικά για την κάβλα και μόνο. Και βέβαια επιδέχονται αλλαγών και τροποποιήσεων. Τις παραδόσεις άνευ όρων ούτε στα παραμύθια πλέον δεν τις βρίσκεις. Γιατί; Είναι αφόρητα βαρετές και το τέλος γνωστό.
    Τέτοιου ειδουςι απόψεις δεν με παραπέμπουν απλώς στην δεκαετία του 50, αλλά στον αμερικάνικο νότο προηγούμενων αιώνων.
     
  3. Afentis_Epi8ymiwn

    Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: η παραδοσιακή γυναίκα

    1ον: Κανείς δεν γεννήθηκε "κάτι". Οτιδήποτε. Τον δημιούργησε η ίδια η κοινωνία. Και επειδή ζούμε σε (ας πούμε πως είναι) Vanilla κοινωνία (ο θεός και η ψυχή της αν είναι), όλοι αυτοί οι (δήθεν) Vanilla τούς δημιούργησαν υποτακτικούς για μας (τους δήθεν Master).

    2ον: Συμφωνώ με τις απόψεις σου. Γι' αυτό και δηλώνεις Vanilla. Αλίμονο ένας άνθρωπος στα 40 του να μην μπορεί να υποστηρίξει τις απόψεις του. Αλλά, εδώ μιλάμε για υποτακτικούς. Και αυτό το φόρουμ έχει να κάνει με αυτούς (και με κάποιος Master με ύφος 10 -και βάλε- καρδιναλίων). Και καλά είναι πρώτα να ζήσεις μέσα σε αυτά (αν σε εκφράζουν βέβαια) και μετά να έχεις άποψη.

    3ον: Οι χαρακτηρισμοί που έχω βάλει με bold σε αυτά που έγραψες (εξευτελισμό.... κλπ) είναι από την οπτική πλευρά μιας Vanilla. Αυτά που εσένα σε προβληματίζουν, για κάποια άλλη μπορεί να είναι τρόπος ζωής και απόλαυσης (τουλάχιστον εκείνη τα βρήκε).

    4ον: Τώρα, όταν κάποιος δηλώνει υποτακτικός, σημαίνει πως είναι "ετούτο" και όχι "εκείνο" που πολύ εύκολα τον βολεύει αρκεί και μόνο να νοιώσει λίγη "παρέα". Και μέσα από το "ετούτο" εξελίσσετε σε τέτοιο βαθμό (και νοιώθει τόσο ολοκληρωμένος) που οτιδήποτε άλλο του φαίνεται βαρετό.

    Και 5ον (ουφ, βαρέθηκα να γράφω): Καλό είναι αυτοί που νομίζουν πως έχουν κάποια υποτυπώδη άποψη για ορισμένα "ιδιαίτερα" θέματα, να μην χώνονται ανάμεσα σε αυτούς που πραγματικά την έχουν.
     
    Last edited: 28 Νοεμβρίου 2007
  4. Eri

    Eri

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: η παραδοσιακή γυναίκα


    Κ γω που νομιζα οτι αυτος ο χωρος ειναι για ανταλλαγη αποψεων κ διεξαγωγη διαλογου μαλλον εκανα λαθος.....Ειναι μαλλον για να ασπαζομαστε τις αποψεις μερικων μονο.....Οι υπολοιποι καλυτερα να μην εχουν δικια τους αποψη.....Αληθεια αν εχεις επιλεξει το χαρακτηρισμο περβ τι δικαιωματα εχεις???Για να ξερω ποια νηματα πρεπει να διαβαζω κ πολυ περισσοτερο να απανταω.......
     
  5. Afentis_Epi8ymiwn

    Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: η παραδοσιακή γυναίκα

    Ολοι έχουν (και το πιστεύω) την δυνατότητα να κάνουν διάλογο με όλους και να λένε την άποψή τους. Αρκεί να σέβονται και την άποψη του άλλου (έστω και αν είναι λάθος).

    Τους ηλίθιους χαρακτηρισμούς, για τον οποιονδήποτε, να τους κρατήσουν για τον εαυτό τους, γιατί και οι "οποιοιδήποτε" έχουν αντίστοιχους και για αυτούς.

    Απλά πράγματα.
    Σεβασμός (και για όποιον δεν ξέρει αυτόν τον όρο, είναι ένας βασικός κανόνας του BDSM για όλους)
     
  6. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: η παραδοσιακή γυναίκα

    δεν διεκρινα πουθενα ασεβεια αλλα αποψη και ασεβεια στην αποψη με την αποψη εσυ να κατσεις στ αυγα σου εδω κανουμε κουμαντο εμεις...
    πραγματι ειναι απο τις βασικες αρχες του διαλογου αυτη ;
     
  7. Afentis_Epi8ymiwn

    Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: η παραδοσιακή γυναίκα

    Φίλτατε,

    Μάλλον θα ανήκεις στους "Master με το ύφος των 10 καρδιναλίων" για να σε ενοχλεί η άποψη μου.
    Και εδώ μέσα, είναι σίγουρο πως δεν γουστάρω να κάνω κουμάντο εγώ (μάλλον είμαι κάτω των 10). Γι΄αυτό και γράφω ελάχιστα
     
  8. zinnia

    zinnia Contributor

    Ναι. παραδινεσαι. Κι αυτο δε γινεται πατωντας ενα κουμπι πιστεψτε με. Θελει πολυ δυναμη να φρεναρεις και ν αδειασεις απο εσενα για να γινεις Εκεινου.

    Και περναει ο καιρος..

    Και περνανε τα χρονια

    Και ολα πανε καλα..μεχρι που συνειδητοποιεις πως δε πανε. Και βλεπεις πως ο βασιλιας ειναι γυμνος. Πιο γυμνος ακομα κι απο εσενα που εισαι γυμνη και προσβασιμη.

    Φευγεις. Δεν εχεις να περιμενεις τιποτα. Δεν γινεται να περιμενεις απο καποιον που δεν εχει να σου δωσει το αυτονοητο. Την αληθεια οσο κι αν δεν σου ειναι αρεστη.
     
  9. Kits

    Kits Contributor


    Ο ευκολος τροπος......


    Και περιμενες χρονια για να το κανεις αυτο???
     
  10. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    zinnia μετα απο χρονια δεν φευγεις απλως σε εξωθει η ιδια η κατασταση γιατι βαρεθηκε να περιμενει να παρεις πρωτοβουλια 
     
  11. Seduction

    Seduction Regular Member

    Η δύναμη και η δυναμική ενός φόρουμ είναι η κατάθεση διαφορετικών απόψεων και η συζήτηση πάνω σε αυτές από τα μέλη!

    Οσοι νομίζουν ότι το φόρουμ είναι στρατός και αυτοπροσδιορίζουν εαυτούς ως λοχίες και τους υπόλοιπους ως φαντάρους, απλά ας συνηδητοποιήσουν πως κάνουν ΛΑΘΟΣ και ας πράξουν ανάλογα!
     
  12. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member