Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

η προσέγγιση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος BitterSweat, στις 18 Νοεμβρίου 2010.

1. BitterSweat

BitterSweat Regular Member

«σήμερα θα περάσω να πάρω τα πράγματα. Αν είσαι εκεί θα τις φας τις σφαλιάρες σου και θα ζητήσεις και συγνώμη γονατιστή από τον κύριό σου, αν δεν είσαι, τελείωσε.»

«έλα κατ’ευθείαν μέσα στο δωμάτιο και διάλεξε εάν θα πάρεις τα πράγματά σου ή εμένα..»

«μάλλον δεν κατάλαβες καλά. Αρκεί να απαντάς με ένα μάλιστα κύριε. Ζήτησε κανείς να πάρεις πρωτοβουλία? Απάντα κανονικά στον εκβιασμό μου.»

«μάλιστα κύριε. Θα γίνουν όλα όπως επιθυμείτε.»

«γνωρίζεις ότι το βράδυ θα τιμωρηθείς άγια μόνο και δε θα γαμηθείς..»

«η επιθυμία σας κύριε είναι και δική μου.»

Last edited: 18 Νοεμβρίου 2010
  2. Απάντηση: η προσέγγιση

Η απομάκρυνση...

με το συμπάθειο.

3. katerina

katerina Regular Member

Απάντηση: η προσέγγιση

τριαλαλά και τσίου τσίου!!!

(καμία διάθεση ειρωνική από μέρους μου)

4. zou

zou

οι παρατηρησεις μου γινονται χωρις να θελω να χλευασω καποιον απλα πραγματικα θελω να γραψω αυτα που μου ερχονται στο μυαλο!

1. μου θυμιζει κατι τελειως brutal τυπους που δεν σεβονται τιποτα... τι ατακα ειναι αυτη....? "θα φας τις αφαλιαρες σου..."

2. τα πραγματα σου ή εμενα... να απαντησεις στον εκβιασμο μου??? ειμαστε σοβαροι????? υπαρχει εστω και ενας στους 100 αυτοδηλουμενους μαστερς που να μπορει να βιαζει και να εκβιαζει μια ψυχη, γνωριζοντας καθε εκατοστο του δευτερολεπτου τι κανει ακριβως? ελεος!

3. τωρα οσο για τα σκλαβιστικα λογακια, δε θα σχολιασω παρα περα γιατι μπορει να γινονται για σκηνοθετικους λογους!

ειπα να μη μιλησω.... αλλα μιλησα!

5. Απάντηση: η προσέγγιση

Θα πρότεινα να αφήσουμε έναν άνθρωπο που θέλει να μοιραστεί μαζί μας την προσωπική του εμπειρία, να το κάνει, δίχως να βιαστούμε να εκφέρουμε απόλυτη γνώμη ...

δεν ξέρουμε ούτε τη συνέχεια της ιστορίας (θεωρητικά στην συνέχεια της ιστορίας μπορεί να του πει η BitterSweat να πάει να γαμηθεί), ούτε αν όσα είπε ο Κύριός της ήταν στα υποκειμενικά πλαίσια του μεταξύ τους 'παιχνιδιού',ούτε το τι είχε προηγηθεί μεταξύ τους κτλ και- μπορεί να ήταν νευριασμένοι- ούτε καν από την λέξη εκβιασμός εάν έγινε παράλειψη των αποσιωπητικών τα οποία θα έδιναν μια τελείως διαφορετική χροιά στην λέξη

και ασχέτως με το bdsm, ακόμα και σε vanilla ζευγάρια , ακούγονται/ γίνονται τα τρις χειρότερα

δεν την γνωρίζω την BitterSweat για να την υποστηρίζω και ούτε το κάνω, αλλά υποστηρίζω το δικαίωμα του να πει κάποιος αυτό που θέλει δίχως να πρέπει να απολογηθεί μετά γι αυτό- άλλωστε μια προσωπική εμπειρία περιγράφεται και δεν μπορούμε να κρίνουμε εκ των υστέρων το τι κάποιος έχει βιώσει, αυτό το δικαίωμα το έχει μόνο ο ίδιος ο πρωταγωνιστής της ιστορίας.

Beatrix, katerina, zou να διευκρινίσω ότι δεν αναφέρομαι στις γνώμες σας και όσα γράψατε καλώς τα γράψατε, όπως είπα τη δική μου γνώμη λέτε και τη δική σας άλλωστε, αλλά με αφορμή το παρόν νήμα θέλησα να πω κάτι το οποίο ήθελα καιρό να πω και μου δίνεται εδώ η ευκαιρία

φιλικά  

6. BitterSweat

BitterSweat Regular Member

Η μη αναφορά και επεξήγηση του τι προηγήθηκε ήταν μια πολύ συνειδητή επιλογή. Θεωρώ ότι θα παρέπεμπε αλλού και όχι στη θέματολογία του φορουμ, η οποία αφορά το bdsm. Επομένως οποιοδήποτε σχόλιο είναι καλοπροαίρετο.