Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

η προτίμησή της

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος tithon, στις 30 Μαϊου 2017.

1. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Πολύ ενδιαφέρον ερώτηση. Θα απαντήσω μερικώς (και ίσως λίγο δογματικά):

Το τι είναι σωστό και τι λάθος, το γνωρίζει ο καθένας καλύτερα για τον εαυτό του (ασχέτως status).

Ωστόσο, ένα Κ άτομο θα πρέπει να συγκεντρώνει ορισμένα χαρακτηριστικά:
    Να μην αποκαλύπτει τις ανασφάλειες (που μπορεί να έχει), ώστε να μπορεί να διαχειρίζεται και τις ανασφάλειες του υ,
    Να παραμένει ψύχραιμο όταν γύρω του δεν υπάρχει ψυχραιμία,
    Να παραμένει σοβαρό (και όχι σοβαροφανές) όταν γύρω δεν υπάρχει σοβαρότητα.

Εάν φυσικά το βλέπει όλο αυτό ως ένα ρόλο, τότε αργά ή γρήγορα θα κουραστεί .. όσο καλός ηθοποιός κι αν είναι, όσα πρωτόκολλα και διαδικασίες κι αν ακολουθήσει.

Αυτά τα αναφέρω, καθώς είμαι οπαδός της άποψης ότι:

Ο έλεγχος δεν μπορεί να επιβληθεί, αλλά μόνο να παραδωθεί (με πλήρη σύνεση).

2. tithon

tithon Contributor

με την προσθήκη: αν είναι κοινός κώδικας που στην πράξη λειτουργεί και παράγει αποτέλεσμα, δεν έχει κανένα νόημα να κριθεί έξωθεν, παρά μόνον, και ενδεχομένως, ως προς το αποτέλεσμα. αυτό με έκαναν να σκεφτώ οι επιχειρηματολογίες που χαρακτήρισα "όχι ανίσχυρες".

3. Dolce_vita

Dolce_vita Regular Member

καθως διαβαζα το πρωτο μηνυμα του νηματος ημουν σιγουρη για την επιλογη σου αγαπητε tithon πριν προλαβω να διαβασω παρακατω οπου γραφεις τι επελεξες.  
    και εγω αυτο θα επελεγα ως υ.

4. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

5. Dracon

Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

Δεν είχα τον χρόνο να διαβάσω ό,τι γράφτηκε μα στο μυαλό μου φαντάζει πολύ εύλογο σαν σενάριο κι αυτό της επιβράβευσης - ένα μικρό νεύμα δηλαδή για καλή διαγωγή. Από εκεί και πέρα, σε περίπτωση που ο Χ χώρος θα ήταν η εστία διαδικασιών προς ευχαρίστηση του Κ μέλους θα ήταν προς συμφέρον Του να μπορεί εντός αυτού να αποδώσει το υ στο 100% του.

Ενδεχόμενα σενάρια. Ρεαλιστικά νομίζω.

6. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

Ποσο εύκολα μεταμφιεζονται η τεμπελιά και η βαριεστημαρα και η καρα-αγενεια σε κυριαρχια....