Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

η πρωτη μου εμπειρια..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Nikoleta, στις 4 Δεκεμβρίου 2011.

1. lifehack

lifehack New Member

στην δευτερη ιστορια δεν διευκρινιζεις αν σε βιασαν και οι δυο ή μονο ο γιαννης

2. woohoo

woohoo Regular Member

Απάντηση: η πρωτη μου εμπειρια..

Ok για να πω και εγώ την άποψη μου.

Oταν οποιοδήποτε άτομο μπαίνει σε μια ακραία κατάσταση ,όπως βιασμός, κάνει οτιδήποτε δυνατόν για ξεφύγει!

Εσύ μου λες
    ότι τους αφίσες να σε δέσουν και δεν το έβαλες στα πόδια
    ότι όταν σου είπαν να σε φιμώσουν δεν άρχισες να βρίζεις χριστοπαναγίες η να φωνάξεις για βοήθεια
    ότι παράτησες την προσπάθεια να λυθείς
    ότι όταν πήγαν να σου επιβάλουν στοματικό δεν τους δάγκωσες την πούτσα μέχρι να την κόψεις (και καλά θα έκανες άμα επρόκειτο για βιασμό)
    ότι την επομενη μέρα δεν πηγες αμέσως να το καταγγείλεις

Όπως είπα σε κατάσταση βιασμού καμια γυναικα δεν κάθεται απλά να συμβεί αλλα αντιδρά με κάθε δυνατό τρόπο που υπάρχει εκείνη την στιγμή.

Verdict: fake η όντως ήθελες να γίνει

3. Emiris

Emiris Regular Member

Το τί θα κάνει μία γυναίκα σε περίπτωση βιασμού ας αφήσουμε να το αποφασίσει η ίδια.

Θυμίζω ότι το θέμα του βιασμού είναι απαγορευμένο να συζητείται σε αυτό το φόρουμ. Ή μήπως κάνω λάθος;
    Οπότε καλύτερα να μην το συζητήσουμε παραπέρα.

Η Νικολέτα δεν περιγράφει το βιασμό της από ότι κατάλαβα, αλλά μία ωραία bdsm ιστοριούλα.

4. woohoo

woohoo Regular Member

Απάντηση: Re: η πρωτη μου εμπειρια..

Καλά αφού δεν τέθηκε το ερώτημα εάν πρέπει να κινηθεί δικαστικά?? Και η ίδια λέει ότι συνέβη ενώ δεν ήξερε tpt απολύτως για το bdsm.