Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

θα ηθελα να.... θελω....!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος zou, στις 7 Νοεμβρίου 2008.

  1. atasai

    atasai Regular Member

    Καθωσπρεπισμοί... Όλοι έχουν δικαίωμα στο crossdressing.
     
  2. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: θα ηθελα να.... θελω....!!!

    Μα είχε ήδη κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλλου. Όταν τον γνώρισα ήταν γιαγιά μου. Μετά, εξελίχθηκε σε παππού. Κοκινοσκουφίτσα, ντυνόταν πάντοτε.
     
  3. Artemis

    Artemis Ανήκω σε Μένα

    Re: Απάντηση: θα ηθελα να.... θελω....!!!

    Χαχαχαχα και η γιαγιά σου μήπως ντυνόταν κακός λύκος?  
     
  4. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Tο ζητούμενο είναι τριπλό: να θέλουμε, να ξέρουμε τί θέλουμε και να το παίρνουμε. Φυσικά ουκ αν λάβεις παρά του μη επιθυμούντος. Μου έχει τύχει 2 ολόκληρες φορές στην ζωή μου - στο σεξουαλικό κομμάτι - αλλά δεν ήταν πολύ δυσάρεστη η εμπειρία, περισσότερο ως μαθηματάκι το εξέλαβα (you can't always get what you want, κάτι τέτοιο).

    Προσωπικά δεν μου μειώνει καθόλου την ηδονή διότι ξέρω ότι αυτά που θέλω είναι πολύ κουλ πραγματάκια και αποκλείεται κανένας νοήμων - και κυρίως καυλιάρης - άντρας να μην τα συμμερίζεται και να μην αντλήσει ηδονή από αυτά. Όταν βλέπεις εαυτόν ως σκεύος ηδονής (έχω σαλτάρει πλήρως πλέον) είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην προσαρμόσεις τα θέλω σου στα θέλω του άλλου - ακόμη και όταν ο άλλος είναι μαλακοκαύλης - ξέρεις πόσο συχνά αντιμετωπίζω τέτοιες φάσεις; Θα φρίξεις. 

    Τέλος ο μόνος λόγος που αρθρώνω τα θέλω μου είναι γιατί μου αρέσει να με ακούω και να με ακούει και ο έτερος (μαλακοκαύλης ή μη) όταν λέω: "Θέλω να με ξεσκίσεις". Το βρίσκω εύηχο και ταιριάζει στην αισθητική μου, καθώς και στην κοσμοθεωρία που έχω αναπτύξει (παλαιόθεν - απλά τώρα τα ξεφουρνίζω με μεγαλύτερη ευκολία).

    Βρίσκω πάντως πολύ διεγερτικό και το να λέμε, "Θα ήθελα να με ξεκωλιάσετε σας παρακαλώ, Κύριε", σε άψογο πληθυντικό και με όλη την απαραίτητη ευγένεια και ευλάβεια. Δεν ξέρω γιατί, έχει κάτι... 
     
  5. Markisios_Nte_Sant

    Markisios_Nte_Sant Regular Member

    για τις υποτακτικές υπάρχει "θα ήθελα να". όχι "θέλω να".
     
  6. blindfold

    blindfold Contributor

    "θα ήθελα να" μου ακούγετε υποκριτικό όταν κάποιος θέλει κάτι ας πει "θέλω να" και όχι να παίζει με τους χρόνους της γραμματικής για να παραστήσει το υποτακτικό μέλος ...
    εκτός βέβαια αν και στο κυριαρχικό μέλος αρέσουν οι θεατρισμοί .
     
  7. atasai

    atasai Regular Member

    Η προσοχή στη διατύπωση των "θέλω" δεν είναι απαραίτητα υποκρισία. Όταν ζητάς από κάποιον να σου φτιάξει έναν καφέ λες, "θα μου φτιάξεις έναν καφέ, σε παρακαλώ;" ή "θα ήθελα έναν καφέ". Ούτε αμφιβολία για το αν θα στον φτιάξει έχεις, ούτε αναποφάσιστος για το αν τον θέλεις είσαι.

    Η έκφραση "θα ήθελα να" προς τον Κυρίαρχο δεν είναι έκφραση υποτακτικότητας, αλλά σημείο της ιαπωνικής ευγένειας του υ που την εκφέρει. Soo desu nee?
     
  8. blindfold

    blindfold Contributor

    well

    όταν ρωτάς κάποιον αν θα σου φτίαξει ένα κάφε είναι σαν να του δίνεις μία προαιρετική εντολή ,όταν εκφράζεις επιθυμία ότι θα ήθελες έναν καφέ δεν αναφέρεσε σε κάποιο πρόσωπο ,δεν ζητάς κάτι .

    έτσι το αντιλαμβάνομε εγώ ,όσο αφορά για την ιαπωνική γραμματική αν και έχω ασχοληθεί με την κουλτούρα και τις ιδιοτροπίες της ιαπωνικής κοινωνίας το συγκεκριμένο θέμα γραμματικής που ναφέρεις το αγνοώ  
     
  9. Nonsense

    Nonsense New Member

    Aς πεταχτώ και εγώ σαν beep να ενημερώσω περί ιαπωνικών μιας και το κατέχω το άθλημα  

    το "soο desu nee" δεν φέρει καμία διάθεση, είναι το απλό γραμματικό φαινόμενο "question tag" ή "επερώτηση"(νομίζω έτσι λέγεται το αντίστοιχο στην ελληνική) και σημαίνει "έτσι δεν είναι;" ή "σωστα;"
    μάλλον το μπέρδεψες με το "kudasai" ή το "onegaishimasu"

    Όσον αφορα το thread, το "θέλω να" φανερώνει ένα είδος προσταγής,εκφράζει κάτι που πρέπει να γίνει, άρα ο sub δεν μπορεί να το χρησιμοποιεί γιατί δεν έχει δικαίωμα να απαιτεί.
    Το "θα ήθελα να" εκφράζει κάτι που θα ευχαριστούσε τον sub αν γίνει, η πραγμάτωση του οποίου είναι στην ευχέρεια του Κ, και σαφώς δεν έχει απαιτητική διάθεση.
     
    Last edited: 28 Νοεμβρίου 2008
  10. atasai

    atasai Regular Member

    Δεν αναφερόμουν σε γραμματικά φαινόμενα της ιαπωνικής γλώσσας. Στην ιαπωνική ευγένεια αναφέρθηκα και έκλεισα το ποστ μου λέγοντας στα ιαπωνικά "έτσι δεν είναι;"
     
  11. devine_sub

    devine_sub Contributor

    ω, ένα νήμα!

    Διευκρίνιση:
    Δεν έχω κάτι *ουσιαστικό* να προσθέσω, αλλά πολύ απόλαυσα τις απαντήσεις στο συγκεκριμένο νήμα και είπα να το επαναφέρω στην προσοχή σας.  

    Απάντηση στο αρχικό ερώτημα:
    Είναι θέμα συγκυρίας πότε θα χρησιμοποιηθεί το ένα και πότε το άλλο. Ενίοτε και ιδιοσυγκρασίας του ομιλούντα.
     
  12. zou

    zou

    Απάντηση: θα ηθελα να.... θελω....!!!

    lol deviansub σε ευχαριστω για την επαναφορα του θεματος... ειλικρινα γελαω πολυ γιατι πριν απο λιγες ωρες σκεφτομουν το συγκεκριμενο νημα και το τι σκεφτομουν ακριβως εκεινες τις ωρες που το συγκοτουσα στο μικρο μου κεφαλακι....