Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

θα ηθελα να.... θελω....!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος zou, στις 7 Νοεμβρίου 2008.

  1. vautrin

    vautrin Contributor

    Ξέρω πάντοτε τι θέλω, συχνά όμως δεν ξέρω τον τρόπο για να το αποκτήσω.
    Τότε το "θέλω" γίνεται "θα ήθελα"...

    (Έχω ξαναπεί νομίζω πόσο απεχθάνομαι τη βουλησιαρχία).
     
  2. zou

    zou

    Απάντηση: θα ηθελα να.... θελω....!!!

    καλε που το θυμηθηκατε το νημα αυτο....

    ησυχουλι ναι.... ηθελα να πω πολλα με αυτο το νημα... αλλα! μας εφαγε το συστημα....  
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: θα ηθελα να.... θελω....!!!

    Το θυμηθήκαμε γιατί μας γρατζούναγε το θέμα έκτοτε, και δεν θέλαμε το "θα ήθελα" έλα όμως που δεν τολμούσε να σκάσει μύτη το "θέλω"... 

    Έλεγες πολλά, έτσι και αλλιώς και όχι μόνον εσύ, όλοι μας. Έχουμε νήματα που τα λέω "ομαδικά πορτρέτα" τούτο δω ήταν "ομαδική ακτινογραφία"  
     
  4. zou

    zou

    Απάντηση: θα ηθελα να.... θελω....!!!

    Μερικοι ανθρωποι ευτυχως αλλαζουν....
     
  5. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Χωρίς να είναι ακριβώς το ίδιο, με έκανε να σκεφτώ αυτό το νήμα.

    Πάντα λέω "θέλω", εφόσον θέλω. Κομμάτι της ιδρυτικής μας συνθήκης και αυτό. Ως εκεί όμως. Απλά θέλω, δεν αξιώνω, δεν δικαιούμαι, δεν υπάρχουν κεκτημένα.

    Η αιτία για αυτό ήταν πως κάποτε ανακάλυψα, με ιδιαίτερα δυσάρεστο τρόπο, πως δεν υπήρχε πιο επώδυνο πράγμα από το να σκάει στην επιφάνεια ίσως από ένα ξαφνικό και πάντως απρόκλητο ερέθισμα, μια απωθημένη επιθυμία. "Αυτό να μην ξαναγίνει", είπα μέσα μου και τοποθετήθηκα, όταν ήρθε ο καιρός, πως αν συμβεί να θέλω κάτι θα το λέω, μόνο και μόνο για να μην το βρούμε μετά μπροστά μας ως απωθημένο, πλέον. Και ας μη γίνεται. Είναι αρκετό για μένα ότι το αναγνωρίζω και ότι υπάρχει ένας άνθρωπος, ο πιο σημαντικός για μένα, στον οποίο μπορώ να το λέω.
     
  6. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Δυο εκφρασεις με διαφορετικες εννοιες.Θελω ειναι επιθυμια εφικτη.Θα ηθελα ειναι εκφραση ενοςονειρου.πχ θελω να παω εκει (κανονιζω και παω) ή θελω να γινω σκιερ (προσπαθω να το καταφερω).θα ηθελα ειναι,θα ηθελα να ειχα ενα αυτοκινητο,δηλαδη ξερεις οτι δε μπορεις να το αγορασεις εστω προς το παρον,και μενεις στο ονειρο.Ολα αυτα ουδεμια σχεση εχουν με ευγενιες.Ισως το θα ηθελα σε καποιες περιπτωσεις να ειναι πιο επισημο ή πιο τυπικο αλλα συνηθως το χρησιμοποιεις ετσι οταν εκ των προτερων αυτο που θες ξερεις οτι ειναι για τον αλλον κατι σα κοκκινη γραμμη και θες να το φερεις απαλα ας το πουμε.Καπως ετσι το βλεπω.
     
  7. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Τωρα σε ενα ατομο με slave status αν οντως του απαγορευεται το θελω και του επιτρεπεται το θα ηθελα,σημαινει μαλλον το οτι δε του επιτρεπεται να εκφρασει οποιαδηποτε πρωτοβουλια ειτε αυτο ειναι θεληση ειτε οτιδηποτε αλλο.Κι εκει δηλαδη δε μπαινει το θεμα ευγενιας,παει σ αλλο επιπεδο..Αλλα μαλλον ολα αυτα ειναι λεπτομεριες που ο καθενας τις παιρνει οπως θελει
     
  8. ellianna

    ellianna Regular Member

    "Θέλω να" υποδηλώνει μια έντονη επιθυμία με μια "ατυπη" χρήση του "εγω" ως έννοια.
    Σου γνωστοποιω τις προθέσεις μου,προβάλλω τις ανάγκες μου,και ίσως τρόπον τι να το εγω μου μπαίνει σε πρωταρχικό ρόλο σε σχέση με το εμείς ή το Εσύ.
    Εν πάση περιπτώσει το "Θέλω να" υποδηλώνει μια επιθυμία για την δεδομενη χρονικη στιγμη και την πεποιθηση ή προσδοκία πως αυτή θα πραγματοποιηθεί σύντομα.
    Μιας μορφής δήλωση δλδ.

    "Θα ήθελα να"
    Πρόκειται για την εκδήλωση μιας επιθυμίας την οποία γνωστοποιουμε σ ένα πρόσωπο και αφηνουμε το προσωπο αυτο να μας δωσει την δικη του ερμηνεια κ να αποφασισει αν τον βρισκει συμφωνο ή οχι.
    Απουσιάζει η "προστακτικη" του θέλω να και του ενεστώτα,που κατά κάποιον τρόπο υποδηλώνει το επείγον του πράγματος και την χρήση του "εγω" σε αντιδιαστολή με την χρήση του "εμεις" και του "Εσυ".
    Κατ'εμέ εκει εντοπίζεται μια ειδοποιός διαφορά μεταξύ αυτών των 2.
     
  9. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Ενταξει υπερβολλικο το βρισκω,καπως τραβηγμενο...το θελω ειναι ενα απλο ρημα,μετα μπορει να ακολουθησει ερωτηση για το τι σκεφτεται ο αλλος για αυτο και αν θελει κι ο αλλος κλπ...δε θα καταργησουμε και λεξεις απο το λεξιλογιο επειδη υπο καποια περιπλοκη οπτικη αχνοφαινεται εγωισμος μεσα σ αυτη....αυτο το σκεπτικο οδηγει στη καταργηση του πρωτου προσωπου σ' ολα τα ρηματα,να μην υπαρχει λεω,κανω,σκεφτομαι,νομιζω αλλά "τι λες;να κανουμε,τι νομιζεις;" κλπ....που και παλι στα περισσοτερα διωχνεται το "εμεις" και μπαινει β προσωπο....
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Θέλω εντός συντεταγμένου πλαισίου αποτελεί εκτόνωση...
    Ίσως και συντεταγμένη καταστολή υπό προϋποθέσεις..
    Το θέλω χωρίς "εξοδο", χωρίς προβολή, απλά προσφέρει καλές υπηρεσίες στο ανικανοποίητο...
    Πα να πει στο απωθημένο, στην ενοχικότητα, στον φόβο...
    Και φτου κι από την αρχή...
    Απ΄τα ολότελα βέβαια, καλή κι η Παναγιώταινα...
    Και το εννοώ απολύτως!
     
  11. Κατα τη δική μου προσωπική παντα άποψη, το "θα ήθελα" δηλώνει την επιθυμία ενος υπο και απο εκεί και πέρα είναι καθαρά στο χερι του Κύριου αν θα δεχτεί ή όχι. Το "θέλω" είναι προσταγή, εντολή και είναι τροπος συμπεριφορας που αρμόζει καθαρά σε Κύριο και όχι σε sub.
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    το "θελω" μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προβάλει μιά, λίγο πολύ, κατασταλαγμένη βεβαιότητα, επεξεργασμένη ή όχι. ένα οριστικό συμπέρασμα.
    το "θα 'θελα" μπορεί να περιέχει μια πρόσκληση επεξεργασίας και διαμόρφωσης απ' τον συνομιλητή, και άρα μιά διαθεσιμότητα.
    χρήσιμα στην επικοινωνία.