Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

θα ηθελα να παμε βραδινο μπανακι...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος AdonisChania, στις 6 Ιανουαρίου 2025.

1. AdonisChania

AdonisChania New Member

...μου ειπε η Λ....ηταν Αυγουστος στα Χανια..η Χρυση ακτη το βραδυ μαγικη..πανσεληνος του Αυγουστου...δεν μπορουσα να το αρνηθω. Δωσαμε ραντευου στην γειτονια της. Κατα τις 22.00 πηγα και την πηρα με το αμαξι. Φορουσε ενα μπλουζακι τιραντακι και ενα σορτσακι. Ο σωματοτυπος κανονικος με κωλο αγχαδι.

Με το που μπαινει στο αμαξι ενα ζεστο φιλι και φυγαμε.

Φτανουμε παραλεια..λιγο παραπερα μια παρεα ειχε αναψει φωτια. Βγαζουμε τα ρουχα. Εγω κλασσικα το αγαπημενο μου μαγιο στυλ σλιπ μαυρο..μαγιο κολυμβησης που εχω παντα στο αμαξι. Η Λ. μαυρο μπινικι.

Μπαινουμε στην θαλασσα..."γιατι τρεμεις;"..μου λεει..εσυ ολοκληρος χειμερινος κολυμβητη...

Δεν της απαντησα..η αληθεια ηταν οτι ετρεμα απο καυλα...την ηθελα εκει...μεσα στο νερο..

Μου εδωσε το σημα..."κρυωνω"..μου λεει.. την αγκαλιαζω αρχιζω ν την χαιδευω...οπως και εκεινη...της βγαζω το πανω μαγιο.. και την χαιδευω αναμεσα στα μπουτια...ειναι ηδη υγρη...

Την αφηνω ν μου βγαλει το μαγιο..η αισθηση του γυμνου κορμιου μεσα στο ζεστο καλοκαιρινο νερο ειναι απιστευτη.

Το φεγγαρι ολογιομο...ερωτοτροπουσε με την γαληνια θαλασσα...σαν ν μας παρακολουθουσε...

Κολλαω πανω της...το ηδη σκληρο ορθωμενο πεος μου..την αγγιζει στην κοιλια...της χαιδευω τα μουνοχειλα...και την φιλαω με γλωσσα...."εισαι δικη μου"..της ψυθιριζω...

Και το ταξιδι...αρχιζει....

2. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Φέτος το καλοκαίρι πήγαμε πολλές φορές στην Παραλία Επισκοπής.
    Είναι ανάμεσα Χανιά Ρέθυμνο.
    Αυτή την φορά όμως θα μέναμε μέχρι όσο πάει. Εγώ, η Π και η Μ φτάσαμε από το μεσημέρι και στρώσαμε όλα τα καλά μας.
    Η ζέστη της ημέρας δίνει την δροσιά της νύχτας . Φύγανε όλοι εκτός από μια δύο σκηνές που θα διανυκτέρευαν.
    Συνεχίσαμε οι 3 μας.
    Από το διπλανό μπαράκι Dast ακουγόταν μουσική που μας συντροφεύει .
    Τότε η Μ λέει "να μπούμε και οι 3 στο νερό και για να ζεσταθούμε θα πίνουμε σφηνάκι από το στόμα του κάθε ενός.
    Έτσι γυμνοί ανταλλάσσαμε φιλιά .
    Ενωμένα 3 στόματα 3 γλώσσες .

3. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Αν πρότειναν αυτές οι αιθεριες υπάρξεις απόψε βραδινό μπανάκι θα ήθελα να δω πολύ τι αναμνήσεις θα καταγράφονταν μετά  
    Οκ, troll mode off! Promise     

4. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Θα μένατε με την απορία !!!
    Να τολμήσω να δώσω μια μικρή εκδοχή
    Μπήκαμε στο νερό ...τρέμοντας . Δεν ήθελα να δείξω ότι το έχω δαγκώσει ως γνήσιος άντρας κι κρατούσα την αναπνοή μου . Ο Περικλής μου (η τσουτσου μου) κρύφτηκε στην μασχάλη και δεν έλεγε να βγει.