Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ικανοτητα στο γλυψιμο των ποδιων

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος nikoskarasavas, στις 28 Φεβρουαρίου 2012.

1. nikoskarasavas

nikoskarasavas New Member

ειμαι καινουργιο μελος με τελεια ικανοτητα στο γλυψιμο των ποδιων και ολα τα σχετικα θελω να ξερω τι με κανει τοσο τρελο να γλυφω οτι ποδια υπαρχουν

2. happyhellcat

happyhellcat Regular Member

Απάντηση: ικανοτητα στο γλυψιμο των ποδιων

Το χαρακτηρισμό "τέλεια ικανότητα" τον χάρισες στον εαυτό σου ή στον απέδωσε άλλος;; Τι εννοείς "τέλεια ικανότητα";;; Πες μας  

3. Necrotik

Necrotik Dead Member

Ό,τι πόδια υπάρχουν;

Πόδια 60άρη άνδρα με κάλους,
    σάπια νύχια, μύκητες/λειχήνες/μανιτάρια/μπαμπού και άλλα "ωραία" πχ;

Ας σοβαρευτούμε όμως. Ζητάς να αναλύσουμε το ψυχολογικό υπόβαθρο που σε ωθεί σε τέτοιου είδους πρακτικές;

4. nikoskarasavas

nikoskarasavas New Member

μου το ειπαν αλλοι οτι δεν υπαρχει δευτερος στο γλυψιμο

5. Experm

Experm Regular Member

Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να σου δώσει την τέλεια απάντηση που αντιστοιχεί στην δική σου περίπτωση.
    Ακόμη και στην περίπτωση που το ψάξεις με ειδικευμένους (λχ ψυχαναλυτές), αυτοί θα προσπαθήσουν με τις ερωτήσεις που θα σου κάνουν να σε οδηγήσουν σε συνειρμούς που εσύ ο ίδιος να καταλάβεις το γιατί.
    Μπορούν ενδεχομένως να σε βοηθήσουν φίλοι του φόρουμ που έχουν το αντίστοιχο φετίχ.

6. voluptas

voluptas Regular Member

εντάξει είναι γνωστές οι απόψεις της ψυχολογίας σ αυτό το θέμα. με ενα απλό googlarisma τις βρίσκεις.

πιστεύει κανείς εδώ μέσα ότι υπάρχει κάποια έγκυρη απάντηση σ αυτό το ζήτημα? εγώ νομίζω και θα χρησιμοποιήσω επιστημονικό όρο ότι οι ψυχολόγοι λένε όλο και μόνο "παπαριές"

7. Necrotik

Necrotik Dead Member

Η σεξουαλικότητα μάλλον σχηματίζεται με βάση τα βιώματα της πρώιμης βρεφικής ηλικίας.
    Το τι επαφές και σχέσεις έχει κάποιος με τους γονείς ως μωρό θέτει τα θεμέλια για το χτίσιμο της σεξουαλικότητας: πόσο και που θα χαιδευτεί, πόσο θα θηλάξει, πόσο θα αγκαλιαστεί κ.α.
    Με τους γονείς, γιατί αυτοί είναι που αποτελούν το πρότυπo κάθε φύλου. Το μωρό δημιουργεί την αντίληψη για το αντίθετο φύλο μέσω του αντίστοιχου γονέα και επιπλέον μαζί τους είναι που νιώθει την ασφάλεια και τη σιγουριά.
    Παράδειγμα: γυναίκες που θέλουν τον άντρα "να βαράει, να είναι αυταρχικός" ενδεχομένως είχαν παρόμοιο πατέρα. Συνέδεσαν τη σιγουριά και την ασφάλεια που ένιωθαν σαν παιδιά όπως επίσης και την αντρική μορφή με τέτοιο τύπο ανθρώπου, οπότε ψάχνουν και έναν παρόμοιο άντρα, αν και το θέμα είναι σίγουρα πιο πολύπλοκο.

Αν κάποιος έχει στενή επαφή με τα πόδια της μάνας του, αυτό ίσως καθορίσει τη σεξουαλικότητά του.