Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ιππασια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος HUMANHORSE, στις 20 Οκτωβρίου 2009.

1. HUMANHORSE

HUMANHORSE New Member

υπαρχει κυρια με εμπειρια ιππασιας ανθρωπινου αλογου?? (ponyplay)

humanhorse

2. jim28

jim28 Regular Member

Απάντηση: ιππασια

Δεν είναι διαδεδομένο στην Ελλάδα το pony training ακόμα.

3. Ride a Woman

Ride a Woman Regular Member

Μπορουμε να αναφερθουμε σε ''παραλια''...????
    Λ.χ. στην εκπαιδευση μιας female slave ON a real horse....????

4. manossm

manossm New Member

Δυστυχως δεν υπαρχουν η δεν ξερω κυριες που να κανουν ponyplay και να το ευχαριστιουνται αλλα υπαρχουν επαγγελματιες που κανουν οτι τους πεις ,εγω προσωπικα το εχω δοκιμασει αρκετες φορες με επαγγελματιες και ορισμενες φορες με φουλ εξοπλισμο απο OWK

5. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

[nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. karelakias34

karelakias34 New Member

στην ελλαδα δεν εχω ακουσει να υπαρχει τετοια κυρια ομωσ στην ολλανδια ειχα μια τετοια εμπειρεια.

7. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

8. danos

danos Regular Member

9. Fotiskouts

Fotiskouts New Member

ναι ε.?

10. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

11. manossm

manossm New Member

Παντως οι υπαρχουσες κυριες επαγγελματιες στην Αθηνα θελουν να μαθουν να το δουλευουν το ponyplay αλλωστε ειναι μια ξεκουραστη και ευχαριστη εμπειρια για αυτες.Εγω προσωπικα γραφω καποια αντιπροσωπευτικα DVD με βιντεακια ponyplay και τους τα προσφερω σε καθε επισκεψη μου.
    Απλα δεν εχουν τον καταλληλο εξοπλισμο γιατι λενε δεν τους συμφερει να διαθεσουν 800 ευρω περιπου για τον πληρη εξοπλισμο οταν μονο 3-4 πελατες τους το ζητανε .Εγω το ελυσα το προβλημα με αυτοσχεδια γκεμια και σελλα.
    Θελω τα σχολια σας.