Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ισως δεν ηπαρχει γυναικεια κυριαρχια..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος yoshi, στις 2 Αυγούστου 2012.

1. yoshi

yoshi New Member

Ακουω απο ολους ενα παραπονο, δεν υπαρχουν αφεντρες.. και σε αναλογια σε σχεση με τους μαστερσ ειναι 1000-1.. και σκεφτομαι οτι ισως οι γυναικες απο την φυση τους να εχουν (στο σεξ αναφερομαι παντα οχι στην ζωη)μια πιο υποτακτηκη σταση, βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις μια και εγω γουσταρω να βρω μια αφεντρα.. θα ηθελα γνωμη αφεντρας πανω στο θεμα .. δλδ πως εκεινη πιστευει πως ειναι τα πραγματα.. φιλικα  

2. voluptas

voluptas Regular Member

Απάντηση: ισως δεν ηπαρχει γυναικεια κυριαρχια..

ενδιαφέρουσα ερώτηση/θέμα..

για να δούμε θα πάρει καμμιά απάντηση?

3. Armida

Armida Regular Member

τι έγινε? Εξαφανίστηκαν οι Αφέντρες?  

4. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Ειμαι στο "χώρο" 5 χρονια (περιπου). Κυριως εχω συναναστραφεί με την "σκηνή" του λονδινου και της αμερικής.
    Με δεδομενα αυτά μπορώ να σου πω ότι Αφέντρα, έχω γνωρίσει μόνο μία.

Καλή σας μέρα και καλό σκ.

5. woohoo

woohoo Regular Member

Δευτερα πρωι, διαματρυρια μπροστα στο σπιτι της gaby που δεν εξουσιοδωτει την ανεγερση του ΙΕΚ για τοπινες και ντομες!

Ντροπη και αισχος!!!

6. Mr. Unknown

Mr. Unknown Regular Member

Μαζεύει κάποιος υπογραφές? Να σας υποστηρίξουμε λίγο βρε παιδί μου.

7. happyhellcat

happyhellcat Regular Member

Τα πράγματα είναι πως είναι Αύγουστος και όλοι λείπουν σε διακοπές και δύσκολο να απαντήσουν οι άλλες Κυρίες του φόρουμ. Επίσης, έχει ζέστη και όλοι πάνε στις παραλίες ή κάπου δροσερά αντί να κάθονται online. Πιστεύω αν έθετες το ερώτημα Σεπτέμβρη-Οκτώβρη, θα είχες περισσότερη ανταπόκριση  
    Από την πλευρά μου να πω ότι ναι, οι αφέντρες είναι λιγότερες από τους υποτακτικούς, βάσει όσων έχω δει εδώ μέσα, στατιστικά, αλλά και έξω στον κόσμο. Και ενδεχομένως και οι γυναίκες από τη φύση τους να είναι πιο...υποτακτικές ας πούμε στο σεξ, αυτή είναι πολύ μεγάλη κουβέντα και έχει υπεραναλυθεί, ειδικά στο φόρουμ, συνεπώς δεν το συζητώ περαιτέρω. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν αφέντρες ή πως δεν απολαμβάνουμε κι εμείς το.. "σεξ και βία με χορηγό την Κυρία" που λέει ο υπό μου χαριτωμένα  
    Εξαρτάται, από το ποια θα γνωρίσεις και με ποια θα μιλήσεις και τι χαρακτήρας είναι και ένα σωρό άλλες παραμέτρους. Υπομονή προτείνω και καλό ψάξιμο. Και μια συμβουλή από εμένα για τους εξερευνητές: Η ευγένεια μετράει πολύ όταν προσεγγίζει κανείς νέα άτομα.
    Καλή συνέχεια σε όλους  

8. woohoo

woohoo Regular Member

Βλεποντας τοσες λιγες top και domme στο forum τελικα συμπεραινω οι υποτακτικοι και bottom δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο παρα να τα παρατησουμε η να κρατησουμε τις φαντασιωσεις μονο στο κεφαλι μας.

Ισως βεβαια να υπαρχουν καποιοι ελαχιστοι σουπερ κωλοφαρδοι που βρισκουν αυτην που θελουν.

9. yoshi

yoshi New Member

ποτε μην λες ποτε αγαπητε  μπορει να σου ερθει απο εκει που δεν το περιμενεις

10. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Η αρχική μου εκτίμηση βάση εμπειριών ήταν ανάλογη με εκείνη της Ελενης.

Τελικά παρακολουθώντας μια φυσική Κυρίαρχη να εξελίσσεται, χωρίς πρότυπα να ακολουθήσει -π.χ. τα ανδρικά- και χωρίς υ να την εκπαιδεύουν βάση φαντασιώσεων πως αναμένουν μια Κυρίαρχη να είναι/συμπεριφέρεται, συνειδητοποίησα πως το πρόβλημα κυρίως βρίσκεται σ αυτά ακριβώς.

Οι πλείστες υ έχουν επίσης κάποιο πρότυπο μπαίνοντας μέσα σε μια σχέση αρχικά αλλά συνήθως πολύ σύντομα αυτές οι φαντασιώσεις διαλύονται.
    Με τους άντρες υ -όσοι πραγματικά υ υπάρχουν μια και οι πλείστοι είναι κατά φαντασία υ και στις πλείστες των περιπτώσεων πρόκειται απλά περί φετιχιστών μπόττομ- τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά μια και οι πλείστες Κ εκπαιδεύτηκαν απο κάποιο τέτοιο φετιχιστή, πως να φέρονται και τι να κάνουν, ώστε εκείνος να τις αντιλαμβάνεται ως τέτοιες και έτσι βλέπουμε τα κακέκτυπα γυναικείας κυριαρχίας που βλέπουμε. Επειδή δεν είναι αυτά που βγαίνουν με φυσικότητα σε μια Κυρίαρχη, αλλά φτιαχτές συμπεριφορές και εκφράσεις.

Οι Αφέντρες που προσωπικά γνώρισα και αναγνωρισα ως τέτοιες ούτε ψηλομύτες ήταν, ούτε φέρονταν ανάγωγα και με αγένεια προς πάσα κατεύθυνση, ούτε γίνονταν υποχείριο στο τι επιθυμεί ο υ απ αυτές.
    Απλά είναι Γυναίκες ικανές να επιβάλουν Έλεγχο. (τονίζω την επιβολή Ελέγχου και όχι επιβολή Κυριαρχίας, η οποία κατά την γνώμη μου πάντα δεν επιβάλλεται).
    Και όχι μόνο για όσο ο υ διατηρεί τη στύση του.

Οπότε Κυρίαρχες υπάρχουν, ίσως όχι όπως τις δείχνουν τα πορνοβιντεακια και ίσως όχι όπως τις φαντάζονται οι πλείστοι.

11. woohoo

woohoo Regular Member

Ρε λαρα, εδω δεν εχει μια τοπ ουτε για δειγμα.

Το ποσο καλα ξερουν το ''επαγγελμα'' μας μαρανε.

12. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Top κι αν έχει @woohoo. Αλλο τίποτα!
    Το θέμα είναι πως δεν είναι αρκετό να υπάρχουν Τοπ και μποττομ, πρέπει να υπάρχει και κάνα κλικ πέρα απ αυτό νομίζω  
    Δεν ταιριάζουν όλοι με όλους και δεν σημαίνει πως αν κάποιος δεν βρίσκει αυτό που αναζητεί πως ισχύει καθολικά για όλους κάτι ανάλογο.