Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 29 Ιουνίου 2016.

1. Κάθε παραμύθι που σέβεται τον εαυτό του τελειώνει με αυτή την φράση.. happy end παντού .,στα παραμύθια, στις ταινίες..Το θέλουμε.. έτσι μεγαλωσαμε..πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας έχουμε αυτό.. όλα θα πάνε καλά στο τέλος.. και αν δεν πάνε καλά δεν είναι το τέλος...

Αυτό το νήμα θα μπορούσε Να έχει εναλλακτικό τίτλο "αυταπάτες.. " αλλά αυτό που εβαλα είναι πιο πιασαρικο!

Χωρίς πολύ ανάπτυξη.. Κατευθείαν στο θέμα. είναι δυνατόν να τρέφει αυταπάτες μια υπό ότι κάποια στιγμή ο master ή dom της θα αλλάξει συμπεριφορά και θα γίνει λίγο πιο "ανθρώπινος "?! Μήπως αυτό θέλει τελικά?! Να νιώθει The one and only και να τον φέρει σιγά σιγά στα νερά της..? Να του σπάσει τις αντιστασεις και να αντιστρέψει το κλίμα υπέρ της?! υπάρχει περίπτωση όλη αυτή η ανοχή, υπομονή, πίστη και υποταγή να μην είναι αυτό που θέλουν να πιστεύουν οι κυρίαρχοι αλλά ένα ύπουλο ,υποχθόνιο και καλά μελετημένο υποσυνείδητο σχέδιο των υποτακτικων ώστε να καταφέρουν το ακατόρθωτο!!! Να σπάσουν τον κυρίαρχο... Εντάξει όχι σε κομμάτια! Μην γίνει θρυψαλα!! Να ραγίσει ρε παιδί μου έστω!!

Μήπως στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει η σκέψη της κατάκτησης? (με την καλή έννοια! )
    ''Άν αλλάξει λίγο για μένα είμαι σημαντική ,δείχνει ότι τον νοιαζει το άτομο μου.. Μετράω για εκείνον"

Μήπως όλο αυτό είναι μια διαρκής πάλη για το ποιος θα κάμψει πρώτος τις αντιστάσεις του άλλου..?
    Και όχι όλο αυτό που περιγραφω δεν είναι κακό..Για όσους σπεύσουν να με φανε! ανθρώπινο είναι.. όλοι θέλουμε να νιώθουμε μοναδικοί, αξεπέραστοι,επιθυμητοι και πρωταγωνιστές ενός παραμυθιού..

Αγωνιστικους Αναρχικους χαιρετισμους σε όλους τους υπό..!!!

2. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Και γιατι πρεπει να αλαξεις αυτο που σου αρεσε και σε τραβηξε στην αρχη ?

3. Δεν Ειπα να το αλλάξεις εντελώς.. να το προσαρμόσεις ..!να αλλάξουν λίγο οι όροι..

4. Kostas.V.

Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

Νομίζω πώς η ισορροπία ξεκινά σε μια τέτοια σχέση απο την ώρα που " ραγίζουμε" ρε παιδί μου....μετά και να σπάσουμε τι έγινε....

5. thief

Ρε Σοκο ....
    Οταν μπαινεις σε μια σχεση και ξερεις τουσ ορουσ και συμφωνεις και σου αρεσουν μετα γιατι να θες να τουσ αλαξεις ....
    το αλλα ελεγες και αλλα κανεις δεν μου αρεσουν εμενα

6. Δεν το κανεις επίτηδες.. υποσυνείδητα εμφανίζεται ... αυτό νιώθεις ότι πρέπει να συμβεί στο τέλος για να νιώθεις δικαιωμένος.. ότι είσαι αυτό το ξεχωριστό.. αυτό το μοναδικό και ανυπερβλητο που για σένα θα αλλαζε λιγο συμπεριφορά και συνήθειες..

7. Kostas.V.

Εσύ ποτέ δεν είπες κάτι και κάποια στιγμή αλλο έκανες.. ?
    Δεν θα σου άρεσε σε κάποια φάση να αλλάξουν λίγο οι όροι να υπάρξει εξέλιξη.. .?

8. Ακριβώς αυτό!! όχι να έρθουν τα πάνω κάτω.. απλά να αλλάξουν λίγο οι όροι!! Να φανεί μια υποχώρηση της "δυνατής " πλευράς.

9. Always_yours

Always_yours Kopf über Herz

Σε κάποια υ αρέσει να προσπαθούν να αλλάξουν τον Κ κ να τον κάνουν ανθρώπινο όπως λες. Δεν νομίζω όμως πως ο σκοπός τους ειναι να τα καταφέρουν.

10. thief

οχι οτι λεω το κανω

11. Kostas.V.

Δεν θα το έλεγα υποχώρηση.. ..απλά κατανόηση.. ..
    Η δυνατή πλευρά πρέπει να ελίσσεται..ώστε να ισορροπούν τα πράγματα.. ..

12. Kostas.V.

Ε είσαι ιδέα ρε πουστη μου.....
    Σε παραδέχομαι αν το κανείς πραγματικά.. .