Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 29 Ιουνίου 2016.

1. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

απο ποτε οι αντρες που ξερουν τι θελουν τι ζητανε και τι μπορουν να προσφερουν ειναι ιδεα ?

ΥΓ. ας ασχοληθουμαι με το νημα

2. Kostas.V.

Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

Αν σε ενόχλησε ο χιουμοριστικός χαρακτηρισμός ιδέα μπορώ να τον αποσύρω....
    Με το νήμα ασχολούμαι...

3. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Στα χρόνια είπα πολλές φορές - και σε διάφορες -, ότι δεν γίνεται να σε τράβηξε κάποιος σαν γύπας.
    Και να προσπαθείς ευθέως ή πλαγίως να τον κάνεις καναρίνι.
    Μπορεί να το περιμένεις, αλλά η αναμονή πιθανότατα να είναι μάταιη.
    Η όποια αλλαγή πρέπει να γίνεται για μας τους ίδιους/ες, για να είναι αληθινή και να διαρκέσει.
    Όχι επειδή μας το ζητάει ο/η άλλος/η.
    Και πριν πει κάποιος/α, ότι το "έτσι είμαι εγώ κι αν σου αρέσει", είναι εύκολο. Για το δικό μου το κεφάλι δεν είναι διόλου εύκολο, γιατί είναι σύνηθες φαινόμενο, να " χάνεις " εκείνον/η που την αίτηση αλλαγής στην κάνει.

Τεσπά, τα τελεσίγραφα όσο κι αν ήταν έμμεσα, δεν μου άρεσαν ποτέ.
    Και είχαν πάντα το ίδιο αποτέλεσμα, να δείχνω στην άλλη την έξοδο.
    Και δεν ήταν ζήτημα ούτε Κ, ούτε έλλειψης συναισθημάτων από μεριάς μου.
    Μάλλον είχα κι έχω κάποιο χαλασμένο διακόπτη. Δεν θεώρησα ποτέ, ότι κάνοντας ένα χατήρι του είδους σε κάποια, θα της αποδείκνυα πόσο σημαντική θα ήταν για μένα.
    Αλλά σίγουρα θ' αποδείκνυα στον εαυτό μου, πόση ανάγκη θα είχα απ' ένα δεκανίκι ή το πόσο θα φοβόμουν να μείνω μόνος.
    Και δεν ισχύει ούτε το ένα, ούτε το άλλο.
    Τις πολύ μικρές υποχωρήσεις δεν τις ακουμπάω καν, τις θεωρώ λογικές.
    Είναι τα "αναποδογυρίσματα", που δεν δέχομαι με τίποτε.

Υ.Γ.

Θα παρακαλούσα, να μην μου μιλήσετε για τις όποιες αλλαγές του/της υ.
    Θεωρητικά και κείνοι/ες κυρίως - αν όχι αποκλειστικά -, για τον εαυτούς τους τις τελούν - αν και όταν τις τελέσουν - και όχι για τον/την Κ τους.
    Και με κάθε συμπάθειο, για μένα οι όποιες ανιδιοτελείς αλλαγές - ακόμα και " μεταλλάξεις " - στ' όνομα της υποταγής, του έρωτα, της αγάπης κλπ κλπ κλπ, είναι κουραφέξαλα.

Γνωριζόμαστε καθημερινά, αξιολογούμε και αξιολογούμαστε καθημερινά, θέτουμε προτεραιότητες καθημερινά, προσπαθούμε να μεγαλώσουμε μαζί - ξανά καθημερινά -.
    Όλα δεν γίνεται να τα έχουμε, όσο μας καλύπτουν εκείνα που μας προσφέρει ο/η άλλος/η, συμπορευόμαστε.
    Σ' αντίθετη περίπτωση...οι εναλλακτικές είναι μετρημένες και γνωστές...

Last edited: 29 Ιουνίου 2016
  4. Master1232015

Master1232015 Don't stop at the top

Κατανοώ την ανάγκη για εξέλιξη , όμως σε μία σχέση Κ/Υ η υπόχώρηση του Κ είναι εξέλιξη ή πισωγύρισμα ?

5. lotus

lotus Silence

Γιατί βρε σοκολατίτσα πριν δεν ήταν ανθρώπινος?
    Και γιατί να μπλέξεις με κάποιον που δεν είναι ανθρώπινος?
    Άλλο bdsm κι άλλο ανθρωπιά
    Είναι σαν να λέμε ότι παντρεύτηκα τον Παναή (σε vanilla σχέση) με την ελπίδα να αλλάξει αλλά το γουρούνι σατράπης έμεινε!!!
    Και το κλίμα πάντα υπέρ της είναι, τώρα τι κάνει αυτή με αυτό το πλεονέκτημα είναι ένα άλλο θέμα ... δες το γάμος αλά ελληνικά  
    Είναι όλα θέμα οπτικής και ήθους

6. elfcat

elfcat . Contributor

Όοοχι. Είναι σαν να λέμε από μέσα μας στον Παναή "κάτσε πρώτα να με στεφανωθείς και μετά θα σε στρώσω, πού θα μου πάς, ανεπρόκοπε".

7. lotus

lotus Silence

Α, ναι σύνηθες ειδικά στην ελληνική κοινωνίας!!!
    Ύπουλα θηλυκά!!!
    Και το χειρότερο είναι ότι σόι πάει το βασίλειο .... είναι συνήθως οικογενειακή παιδεία...
    Και τελικά και γουρούνι να μην είναι ο Παναής κάτι σε μισογύνης ή μισότρελος θα καταλήξει που άλλη παντρεύεται και με άλλη κοιμάται...
    Τώρα που το σκέφτομαι όλες αυτές κρυφο Κ είναι και το παίζουν υ
    Ο Παναής πάντως θα φτερνίζεται σήμερα  

8. thanasis

thanasis Contributor

Άλλο εξέλιξη, άλλο αλλοίωση, άλλο εκφυλισμός. Εν τέλει, βέβαια, καθε σχέση ισορροπάγνει εκειά απού της πρέπει.

9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Εγώ θα το πω πιο απλά, γυναικεία κουτοπονηριά, μπλιάξξξ.

10. lotus

lotus Silence

Η κουτοπονηριά είναι τραγική σε όποιο φύλο κι αν εκδηλώνεται....

11. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

και να πω κατι επειδη ποτε δεν ημουν του ασπρου η του μαυρου .....
    ναι ωραια και εμενα δεν μου αρεσει να προσπαθουν να με αλαξουν
    αλλα
    πες πως ειμαστε σε μια d/s σχεση ο καλος ο κ δεν πρεπει να αφουγραζετε τις αναγκες του υ ... αν το ειναι σε μια φασει που θελει φροντιδα αγαπη και προδερμ
    ο καλος ο κ δεν πρεπει να το παρει μεσα στην αγκαλια του

12. lotus

lotus Silence

Δεν μιλάει γι αυτό η @sokolata αυτά είναι τα ευκόλως ενοούμενα...
    Το σχέση (οποιαδήποτε σχέση) για να υφίσταται με υγιή τρόπο πρέπει και τα δυο μέρη (ή και περισσότερα) που την απαρτίζουν να αφουγκράζονται ο ένας τις ανάγκες του άλλου, φροντίδα και προδέρμ χρειάζονται και τα Κ μέλη δεν είναι παχύδερμα, απλά λόγω συνθηκών το υ το χρειάζεται πιο συχνά.