Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 29 Ιουνίου 2016.

1. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Αυτο το ειχα γραψει προπερσι πριν κανω resgister στο φουρουμ

2. Master1232015

Master1232015 Don't stop at the top

Θεωρώ ότι είναι λάθος να βάλουμε τον προβληματισμό της sokolata σε προοπτικές τύπου «κουτοπονηριάς»

Απλώς βλέπω ότι η sokolata αισθάνεται την ανάγκη για μία εξέλιξη στην σχέση η οποία όμως δεν θα έρθει μέσα από την υποβάθμιση του κυριαρχικού ρόλου του Κ αλλά μία γενικότερη βελτίωση της σχέσης με έναν τρόπο που χωρίς οι ρόλοι Κ και Υ να αμφισβητούνται, η σχέση γίνεται καλύτερη και που στην προκειμένη περίπτωση η Υ είδε πρώτη αυτήν την δυνατότητα.

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Εγώ, αυτό είδα μέσα απο το κείμενο, Κ-υ δεν βλέπω, βανιλλιές ένα σωρό.~

4. Ακριβώς αυτό.

5. Ή λέξη ανθρώπινος μπήκε επίτηδες σε εισαγωγικά. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε νομίζω καταλαβαίνουμε.
    Δεν Ειπα να αλλάξουν οι ρόλοι. δεν Ειπα να αλλάξει χέρια η εξουσία.
    Εξέλιξη είναι η κατάλληλη λέξη. Μικρές αμοιβαίες υποχωρήσεις. Ούτε ο σεβασμός να χαθεί ούτε στον βρακι της να τον βαλει.

6. Dapom

Dapom Contributor

Αυτό που περιγράφεις σε μια κανονική M/s ή D/s σχέση δεν θα μπορούσε να υπάρξει ούτε καν σαν αστείο...ειδικά σε M/s σχέση.

Αν το σενάριο σου το βγάλουμε απο τα BDSM πλαίσια...τότε (δυστυχώς) γίνεται κανόνας.

Αυτό που δύσκολα συνειδητοποιούν οι άνθρωποι είναι οτι το "έτερο ήμισυ" τους είναι ένας πραγματικά άγνωστος τον οποίο μαθαίνουν ολο και περισσότερο οσο "ζουν" μαζί του.

Το οτι σε τράβηξαν τα μάτια του, ή οτι σε καύλωσε η φωνή του ή σε φτιάχνει η σκέψη του κλπ και σε εκαναν να πεις το "ναι" δεν σημαίνει οτι θα σε φτιάχνει το ίδιο και ο τρόπος που κοιμάται στο κρεβάτι, που τρώει την σούπα, που πετάει τα άπλυτα του, που κατουράει στην τουαλέτα που διαχειρίζεται τα οικονομικά σας κλπ.

Ο έρωτας τυφλώνει...και στην αρχή δεν βλέπεις πολλά....οταν θα αρχίσει ο έρωτας να απομακρύνεται θα εχει μείνει η αγάπη...καλή η αγάπη αλλα δεν θολώνει το τοπίο όπως ο έρωτας.

Δεν χωρίζουν ολοι επειδή δεν αγαπιούνται....παρα πολλοι χωρίζουν γιατί απλά συνειδητοποιούν οτι δεν ταιριάζουν τελικά.

Αρα το να προσπαθήσεις να τον αλλάξεις είναι λάθος...λάθος σαν σκέψη....λάθος σαν πράξη. Το σωστό είναι να απλά να ενημερώσεις τον σύντροφό σου για το τι σε ενοχλεί και να τον αφήσεις αυτόν να αποφασίσει αν θέλει ή οχι να το αλλάξει.

Αν το κάνει οκ...αν δεν το κάνει αποφασίζεις εσύ μετά κατα πόσο αυτό σε ενοχλεί και το διαλύεις ή μπορείς να συμβιβαστείς και συνεχίζεις τη σχέση.

Και μην ξεχνάς οτι οι άνθρωποι οσο περνάνε τα χρόνια αλλάζουν...βασικά στοιχεία μπορεί να μένουν ιδια αλλα υπάρχουν και αλλα στοιχεία που αλλάζουν. Αυτό ισχύει και για σενα και για τον άλλον.

Αν αυτή η διάθεση για αλλαγή προέκυψε στην πορεία της σχέσης τοτε έχει νόημα να συζητηθεί.

Αν αυτή η διάθεση για αλλαγή υπήρχε απο την αρχή της σχέσης...δηλαδή "Ο Μήτσος με καλύπτει σε όλα για γκομενος/συζυγος/κλπ εκτός απο το/τα "ταδε" ...ας τα φτιάξω μαζί του και του το/τα αλλάζω στην πορεία" αυτό είναι ΛΑΘΟΣ (για να το πω οσο πιο ευγενικά γίνεται).

7. Δεν είπε κανείς να αλλάξει τον άλλο με το στανιο.. αμοιβαίες υποχωρήσεις Ειπα. Συνειδητές. υποχωρήσεις στις οποίες ο κ καταφέρνει να αφουγκραστει λίγο περισσότερο τις ανάγκες του υ και αφήνει τις απολυτοτητες .

8. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

φιλε μου με το τελευταιο περιεγραψες το 99% των γυναικων 

9. Dapom

Dapom Contributor

Ουτε εγω απάντησα με το σκεπτικό οτι κάτι γίνεται με το στανιό.

10. alex85

alex85 Regular Member

Για αυτο πολλες φορες καλο ειναι να μην βαζουμε ταμπελες και να μην ακολουθουμε το πρωτοκολλο ολοι ανθρωποι ειμαστε και οι Κ και οι Υ,καλη συνεννοηση να υπαρχει πανω απ ολα  

Rock on

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Δλδ εν ολίγοις να δώσει τον ρυθμό/έλεγχο στην υπό; Μυρίζομαι αποτυχία, εκτός & αν ειναι ''παιχνίδι''.

12. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

θα μιλησω καθαρα για μενα.ειμαι σε μια ηλικια που οι αλλαγες θα μου φαινοταν πολυ αστειες και ατοπες.γενικα ειμαι ανθρωπος της συνηθειας.ισως οταν ημουν πιο νεος να εμπαινα σε αυτο το λουκι για να ριξω η να κρατησω καμμια γκομενα αλλα πια το θεωρω τοσο κουραστικο χεχεχεχε!εξαλλου συνταγη που σου αρεσει δεν την αλλαζεις,γιατι βλεποντας απο την μαγειρικη παντα το αποτελεσμα ειναι μαπα