Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

και θέλω να ρθω να σ'άρπαξω από την άλλη να σε ρωτήσω με τα μάτια δακρυσμένα ....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 5 Ιουλίου 2014.

1. seduced mind

seduced mind Guest

Το γράφεις σαν να το έκανες.... Για πες μας εντυπώσεις.... Εσύ κατάλαβες τίποτα εγκεφαλικά; Τι ένιωσες στραπονάροντας το αγόρι σου;

2. Αυτά που γράφω δεν είναι όλα βιωματικά (για την ώρα τουλάχιστον) κάποια είναι στα πλαίσια του 'θα γίνουν' η 'μπορεί να γίνουν' ! Το στραπον το έχουμε ήδη προμηθευτεί απλά δεν μπορέσαμε ακόμα να το χρησιμοποιήσουμε. Φαντάζομαι θα είναι παρόμοια εμπειρία με το δάχτυλο αλλά πιο έντονο. Ούτως η άλλως εγώ δεν θα πάρω κάποια ευχαρίστηση άμεσα από αυτό δεν είναι κομμάτι του κορμιού μου . Ως πρόσθετο η ευχαρίστηση θα είναι φυσικά και μόνο εγκεφαλική. Ότι ικανοποιώ τον σύντροφο μου.

3. yagos69

yagos69 Live with a dream, not a substance

Γιατί δεν δοκιμάζεις να μπεις μέσα του με feeldoe; Έτσι θα έχεις κι εσύ σωματική ευχαρίστηση.

4. Τι είναι το feeldoe?

5. yagos69

yagos69 Live with a dream, not a substance

Ένα είδος δονητή που έχει μία κανονική προέκταση σε σχήμα πέους για το άτομο που δέχεται τη διείσδυση και μία μικρότερη για το άτομο που την κάνει. Google it!  

6. Α! Έτσι λέγεται!;!; Τέτοιο πήρε ο καλός μου! Αλλά αρχικά σκεφτόμουν να το χρησιμοποισω χωρίς να το φοράω έτσι ώστε να το συνηθίσω λίγο σαν δονητή ας πούμε μιας και ούτε σ'αυτό έχω καμία πρώτερη εμπειρία και φοβάμαι μην αποδειχτω ανεπαρκής στην χρήση του toy

7. gaby

gaby Guest

μήπως να πάει αυτό το νήμα στο sex και σχέσεις;

Είναι θέμα άποψης βέβαια, αλλά τι ακριβώς από τη θεματική του έχει να κάνει με τον σαδομαζοχισμό;

8. Ίσως δεν έχει! Είμαι νέα στο forum και δεν γνωρίζω που γράφουμε τι. Ζητώ συγνώμη αν το θέμα είναι άσχετο .

9. gaby

gaby Guest

Δεν είναι θέμα "άσχετου" αλίμονο αν δεν μπορούσες να μοιραστείς αυτά που σε απασχολούν  

10. Koίτα να δεις, θα σου δώσω μια απάντηση που ταιριάζει στο ύφος που τέθηκε η ερώτησις  

'Aσε την 3η (το πρόσωπο να πούμε) να τον "μοντάρει", αφού ο έτσι σου το θέλει (η ίδια μας είπες πως δεν του χαλάς χατίρι, είναι στη φύση σου),
    βλεφάριασε έπειτα τι παίχτηκε, μην έγινε κάνα μυστήριο μπέρδεμα ξέρω γω τι και πως, κι αν δεις τα σκούρα, τα άραχνα, τα περίεργα με την έτσι και πάει να σου φάει το θρόνο, πες της στα ίσα.... Ίσα για θα φάμε τα μουστάκια μας κοπελιά, τον πούλο και στο μπαούλο".

Αυτά....και καλή επιτυχία