Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

και μετά τον χωρισμό τι?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος lorelei, στις 11 Μαρτίου 2012.

1. astarti

astarti Love beyond Reason

Χαχαχα!!! Μαρκα αγκιστριων.. 

2. N 6 παπαγαλε......???
    και μια και το εφερε η κουβεντα φαντασιωση μου ειναι να ψαρευω στην σκια πινοντας παγομενη μπυρα...(ενα κλικ πριν γινει παγακι..) και μια δουλα-σκλαβα- υποτακτικη-.. να δολωνει το καλαμι και να το πεταει στη θαλλασα... αν ποιασει ψαρι εχει καλος αν δεν πιασει θα την τιμωρω δεοντος...   

3. astarti

Βάρκα ή από γυαλο??

4. χμ χμ ... απο βαρκα εχει αλλη τιμωρια και απο γυαλο αλλη.... διαλεγεις και παιρνεις που λενε ...  

5. astarti

Εγκρινω φαντασιωση!!!τουλάχιστον τα ψάρια που θα πιάσει, θα τα κρατήσει ή θα πάνε στον Κ??

6. επειδη τυνχανη να ειμαι και γενεοδορος αφου τα καθαρησει τα μαγειρεψει κανει σαλατα βαλει και την μαλαμο με την σουρωτη.... εε τοτε ναι θα φαει παρεα με τον Κ...  

7. astarti

Δίκαιο!  

8. ο καθε Κ που θελει να τον σεβονται πρεπει πρωτα να ειναι δικαιος να σεβετε τους αλλους και φυσικα και προτιστος τον εαυτο του..... 

9. brenda

brenda FU very much

Εκπληκτικής ευαισθησίας απάντηση από άνδρα...

10. δηλαδη εγω τι ειμαι ..??? αναισθητος..???     

11. ataxia

ataxia Regular Member

Συνταγή για κόλλυβα γκουρμέ
    250 γρ. σιτάρι
    100 γρ. ξερά φρούτα της αρέσκειας σας (βερίκοκα, δαμασκηνά, σύκα) ή κόντιτα
    100 γρ. αμύγδαλα
    60 γρ. καρύδια
    60 γρ. σταφύδες
    1 ρόδι
    3 κ.τ.σ. σουσάμι
    2 κ.τ.σ. λιναρόσπορο
    50 γρ. μέλι
    1 κ.τ.σ. αλάτι
    1 κ.τ.γ. κανέλα
    ½ κ.τ.γ τριμμένο γαρύφαλλο
    ξύσμα από μισό λεμόνι (βιολογικό ή σπιτικό)

Μουλιάζουμε το σιτάρι (εάν χρειάζεται) και το βράζουμε με το αλάτι.
    Εάν θέλουμε, καβουρδίζουμε το σουσάμι και το αμύγδαλο (σε ένα τηγανάκι σε πολύ χαμηλή φωτιά).
    Αφού βράσει το σιτάρι και το σουρώσουμε καλά, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα σε πολύ χαμηλή φωτιά με το μέλι, τα μπαχαρικά το ξύσμα λεμονιού και τους ξηρούς καρπούς, ίσα-ίσα να ζεσταθεί και να απορροφήσουν κάπως οι ξηροί καρποί το μέλι.
    Προσθέτουμε τα ξερά φρούτα και τους σπόρους ροδιού.

12. Nomad

Nomad Keyser Sose

@ataxia

Μετά πνευμάτων δικαίων τετελειωμένων, την ψυχήν του δούλου σου, Σώτερ, ανάπαυσον, φυλάττων αυτήν εις την μακαρίαν ζωήν, την παρά σοι, φιλάνθρωπε.