Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

και μετά τον χωρισμό τι?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος lorelei, στις 11 Μαρτίου 2012.

1. lorelei

lorelei Regular Member

Απάντηση: και μετά τον χωρισμό τι?

ίσως πότε δεν ξεπερνάς κάποιον ουσιαστικά ειδικά όταν υπάρχουν πράγματα που εκκρεμούν μεταξύ δύο ανθρώπων..

2. Emiris

Emiris Regular Member

Re: Απάντηση: και μετά τον χωρισμό τι?

Κακά τα ψέματα, και ένα απλό σ’ αγαπώ να έχει ειπωθεί έστω και μία φορά, αλλά να ήταν αληθινό, θα υπάρχουν για πάντα πράγματα που θα εκκρεμούν μεταξύ τους. Το σ' αγαπώ δεν έχει ημερομηνία λήξης.

3. aria

aria Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: και μετά τον χωρισμό τι?

Mα πόσο οξύμωρο μου ακούγεται αυτό...

4. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Re: Απάντηση: και μετά τον χωρισμό τι?

@Emiris, εχει ημερομηνία λήξεως και αυτή είναι οταν έρθει το επόμενο σ΄αγαπώ...

5. Απάντηση: και μετά τον χωρισμό τι?

Δεν ξεπερνάς τον άνθρωπο αλλά όσα ζήσατε...Life goes on.Και αυτήν είναι η μαγεία της.

6. Valkiria

Valkiria Regular Member

Ξεπερνάς τον χωρισμό ζώντας το τώρα και όχι το τότε.

Κάθε πρωί θα σηκώνεις το κεφάλι σου στον ουρανό και θα λες πουτάνα μέρα για μένα ξημέρωσες. Κάποια στιγμή θα το πιστέψεις.

7. GCHL

GCHL Hijo de la Luna

Μπράβο! Μ' αρέσει αυτή η "μάγκικη" αντιμετώπιση ενός τέλους και το άρπαγμα της νέας μέρας που ξημερώνει με τόσο "τσαμπουκά"! 

8. GCHL

GCHL Hijo de la Luna

Όμως από την άλλη πλευρά η μουσική έχει τη χάρη της:

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  9. Villain

Villain New Member

Απ'ότι καταλαβαίνω μιλάς για εσένα.

Αν ναι, αυτό που θέλω να σου πω είναι πως είναι πολύ όμορφο μια γυναίκα να μπορεί να αισθάνεται έτσι για κάποιον που έχει ζήσει μαζί του ή έχει βιώσει μια σχέση.Δείχνει δύναμη ,αλήθεια και θάρρος που μπορείς να το μοιραστείς.(και δεν το λέω αυτό επειδή είμαι σαδιστής ).Μπορεί να νιώθεις πόνο τώρα και να αλλάζουν υπόσταση ακόμα και τα πιο καθημερινά πράγματα αλλά σε λίγο καιρό θα νιώσεις περήφανη για σένα και τυχερή που μπορείς και αισθάνεσαι έτσι.

...Τα αισθήματα που μπορούμε να νιώσουμε για κάποιον/κάποια, και οι φίλοι, μας είναι η περιουσία μας τελικά σε αυτή τη ζωη.... 

Last edited: 14 Μαρτίου 2012
  10. Alexkat

Alexkat Contributor

Λοιπόν αγαπητή Valkiria, τώρα πρόσεξα την υπογραφή σου. Μου αρέσει..!

11. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Με το χρόνο. Όλα περνάνε, θα περάσει κι αυτό.

12. Απάντηση: και μετά τον χωρισμό τι?

Ο χρόνος λένε είναι ο καλύτερος γιατρός.
    Δεν είμαι σίγουρη κατά πόσο ισχύει. Πιστεύω πως καποια πράγματα κάποιοι άνθρωποι μένουν βαθεια χαραγμένοι μεσα μας. Άσχετα αν ειμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε στη ζωή μας.
    Όσο περισσότερο έχεις δωθεί, τόσο περισσοτερο πονάει. Πρόσεχε όμως γιατί καμιά φορά, ίσως και τις περισσότερες αυτό που πονάει είναι ο εγωισμός μας και μόνο.