Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

και μετά τον χωρισμό τι?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος lorelei, στις 11 Μαρτίου 2012.

1. Emiris

Emiris Regular Member

Απάντηση: και μετά τον χωρισμό τι?

Στη δικιά μου περίπτωση ο χρόνος είναι κομπογιαννίτης αγαπητή σκλαβίνα.
    Σαφώς και έχω ξεπεράσει όλους τους χωρισμούς μου, αλλά καμιά τους δεν έχω ξεχάσει, και ούτε θέλω.

2. Uther

Uther Contributor

Εγώ πάντως μέσα απο όλα αυτά εκτίμησα ιδιαίτερα τα ζώα.

3. Alexkat

Alexkat Contributor

Γιατί ..?

4. Uther

Uther Contributor

Δεν έχεις ακούσει το ρητό "γνωρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα";
    Γιατί δεν μπορούν να πουν "απλά" ..."σ'αγαπώ".

5. Emiris

Emiris Regular Member

Κάτι πάντα μου έλεγε ότι η υπέρμετρη φιλοζωία κρύβει μισανθρωπία μέσα της.

6. xplod

xplod Regular Member

Αποφεύγω τις σχέσεις, όπως ο διάολος το λιβάνι.
    Ο λόγος? Δεν μπορώ… τους χωρισμούς.
    Λένε ότι μετά από έναν χωρισμό, επέρχεται το στάδιο της αποδοχής.
    Αυτό που αντιλαμβάνεσαι τι πραγματικά νιώθεις για τον άλλον και το βιώνεις όσο πιο έντονα γίνεται.
    Είναι ακριβώς αυτό το κομμάτι, που θέλω να αποφεύγω.
    Το κομμάτι που καταλαβαίνεις ότι ο άλλος μπορεί να σήμαινε πολλά για σένα.
    Που αντιλαμβάνεσαι ότι δε θα μοιράζεσαι τα ίδια πράγματα και θα είσαι πάλι μόνος καθισμένος σε ένα έρημο σπίτι, αναπολώντας τις στιγμές που φάγατε σε εκείνο το τραπέζι, είδατε ταινία σε εκείνον τον καναπέ, κάνατε έρωτα σε εκείνο το κρεβάτι, κάνατε εκείνη την μεγάλη αγκαλιά, πήγατε εκείνο το ταξίδι, αγοράσατε εκείνα τα πράγματα μαζί, πήρατε εκείνο το σκυλάκι.
    Ότι τον αγαπάς και τον θες στην ζωή σου…
    Και εκεί είναι που θα πονάς και θα πονάς πολύ.
    Σε εκείνο το στάδιο ακριβώς είναι που θα ήθελα να είμαι και πάλι παιδί, όταν ήξερα ότι οι γρατσουνιές στα γόνατά μου, ήταν το μόνο που με πόναγε.
    Κάτι τέτοιο, όμως, δεν μπορεί να συμβεί.
    Όταν χωρίζουν φίλοι μου τους λέω ότι « ο χρόνος παραμυθιάζει τις αναμνήσεις» και ότι ανοίγονται καλύτερα μονοπάτια, που στη συνέχεια θα γίνουν δρόμοι και λεωφόροι, που θα τους οδηγήσουν σε κάτι καινούργιο…
    Για να βρεις το καινούργιο στο δρόμο σου, πρέπει να βγεις στον δρόμο!
    Όταν θα έρθει ο δικός μου χωρισμός θα ήθελα να μου πουν το ίδιο, να αισθανθώ ότι και η δική μου σχέση ήταν ένα παραμύθι!
    Προς το παρόν, θεωρώ μαγκιά που έχω μάθει να κοιμάμαι μόνη και να ζω για μένα και όχι για 2.

7. Emiris

Emiris Regular Member

Μου θυμίζεις μία φράση του Νίτσε για τους παπάδες και τους καλόγερους:
    «Αποφάσισαν να ζήσουνε σαν πτώματα και τύλιξαν στα μαύρα το κουφάρι τους»

8. Uther

Uther Contributor

Οι μισάνθρωποι είναι αυτοί που λάτρεψαν τον άνθρωπο αγαπητέ.

9. crimson moon[M_S]

crimson moon[M_S] Regular Member

πιστεύω ότι μπορείς να ξεπεράσεις μία σχέση, να ξεπεράσεις έναν χωρισμό. Αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι ξεπερνάς ποτέ απόλυτα κάποιον, με την έννοια ότι κάθε ιδιαίτερη αλληλεπίδραση με τον άλλον σου αφήνει κάτι. Σημάδια, χαρακιές, στρογγυλοποίηση γωνιών πες το όπως θέλεις. Άλλες φορές είναι θετικό, άλλες φορές είναι αρνητικό. Και έτσι πιστεύω πραγματικά ότι πάντα κουβαλάμε ένα μικρό κομματάκι των άλλων που ήταν "κάποιοι" για εμάς κάποτε. Ακόμη κι'αν πολλές φορές μπορεί να μην το θέλουμε...

cm

10. xy

xy Regular Member

Οι χωρισμοί είναι μέσα στη ζωή, η ειρωνία είναι οτι είτε χωρίσεις είτε σε χωρίσουν η στεναχώρια είναι ιδια. Την απώλεια την καταλαβαίνεις άλλες φορές άμεσα και άλλες όχι. Θα συμφωνήσω οτι είναι επώδυνη κατάσταση, αλλά, ναι, πιστεύω ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Και στην τελική, τι μπορείς να κάνεις ; Γιατί και άλλη σχέση να κάνεις, και να βγαίνεις και να ταξιδεύεις, η καψούρα δεν ξεχνιέται πουθενά, μόνο ο χρόνος θα την διώξει. Και στο τέλος τα καταφέρνει μάλιστα.

11. GCHL

GCHL Hijo de la Luna

Ίσως η πιό ψύχραιμη κι έγκυρη άποψη που είδα στο θέμα αυτό! 
    Αυτό το μικρό κομματάκι των άλλων που θα κουβαλάμε μαζί μας για πάντα σε μια κρυφή γωνία της καρδιά ή και του μυαλού μας, πάντα με "τρέλαινε" αλλά μου γλύκαινε και τον πόνο του χωρισμού.  

12. BitterSweat

BitterSweat Regular Member

μετά τον χωρισμό, στεναχώρια, κενό, θλίψη, εγωισμός, σοκολάτες... όλα μαζί ένα κουβάρι που τυλίγεται και ξετυλήγεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και δε σε αφήνει να ηρεμήσεις (όχι εσύ, γενικά). όταν όμως φτάσεις στο σημείο του ουσιαστικού απολογισμού, όλα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά και η ψυχή σου συναντά τη γαλήνη. γιατί αν όντως δεν υπήρχαν αισθήματα από πλευράς σου, τότε ο χωρισμός είναι μία λύτρωση. αν από την άλλη τα αισθήματα σου είναι τόσο βαθεία και ουσιαστικά, θα γυρίσεις αναίμακτα σελίδα. και αυτό γιατί η αγάπη σου θα είναι ισχυρότερη από τον εγωισμό σου. αν πάλι είναι κάπως επιφανειακά και συνεχίζεις να θες να ξανακατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου, Μπίνγκο!!! ανήκεις στο 99% του target group που στοχεύουν γυναικεία περιοδικά, sites και ελληνικά πρωινάδικα! την απάντηση σε αυτή την περίπτωση θα την βρεις πολύ πιο εύκολα, μαζί με όλες τις εναλλακτικές και τα σενάρια εκδίκησης σε περιπτωση αποτυχίας!

p.s.: κατά βάθος είμαι καλή.. αλήθεια.. 

πόσο πολύ θα συμφωνήσω μαζί σου... ακούνε και νοιώθουν. όπως οι πραγματικοί φίλοι.